selam kızlar nasılsınız bakalım size bişey sorucam ya normal zamanda göğüslerinizin kahverengi yerinde sivilce gibi küçük topaklar oluşuyomu ben daha önce hiç dikkat etmemiştim dış gebeliğimde baktım var hemde çok sonra kürtaj olunca hepsi gitti bugün yine bi iki tane var ama adetimin 13 günündeyim ya sizlerdede oluyomu merak ettim
canım belkide daha yumurtlama günüm bile gelmemiştir ama senin dediğin gibi tomurcuklar dış gebeyken oldu dediğim gibi ama şimdi niye var bilmiyorum bide benim prolaktinim hormon testinde 22 çıktı normalde 18 falan olması gerekiyormuş acaba ondan olabilirmi yada vücudum hala hamilemi sanıyo kendini
umarim canim en yakin zamanda alirsiniz müjdeli haberlerinizi gec olsun güc olmasin önemli olan o
ya kızlar hamilelik belirtilerini hissettiğimde hemen test yapma ihtiyacı duyuyoruz kocişle şuana kadar kaç tane test yaptım sayısını unuttum walla sizde öylemisiniz
kullanıyorum canım folik plus aldım kendim eczaneden. kesinlikle süper olur gebesin derlerse valla desinler hemen bir kutu çikolata alıp çocuklara dağıtacağıminşalah Allah tüm isteyenlere verir.hepimizin hayırlı haberini alırız buradan
megim başla hemen hatta bi randevu al doktora görün testlerini falan yaptırcanımm
ben folic falan hiçbişey kullanmıyorum yaa..
allahlık ali beyim ben..:86:
inşallahhh heppimiz doğurcaz şööle çatır çatır :92::92::92:
yada sezaryenle
evt oda olabilr hamilelik sonlansa bile vücut daha bir süre atamiyo daha bu süreci bence biraz bekle gecmezse bir doktora sor ama önemli birsey oldugunu zannetmiyorum sen kendini strese sokma
megciğimin kocası yok bu akşam galiba benimkide yok rahat rahat takılırız artık
bu arada megin hamile olmasından bende şüpheleniyorum artıkk
bu arada kızlar ben 1 haftadır inanılmaz bir bel ağrısı var nedir bu yaa ben anlamadım :26:
Merhaba canım, bendede bazen çıkıyor o dediklerinden
megciğimin kocası yok bu akşam galiba benimkide yok rahat rahat takılırız artık
bu arada megin hamile olmasından bende şüpheleniyorum artıkk
bu arada kızlar ben 1 haftadır inanılmaz bir bel ağrısı var nedir bu yaa ben anlamadım :26:
ama benim adet aralığı 35-40 gün sürüyor bugün 19. gün yaa yumurtlama geçmiştir herhalde :26:hoşgeldin canım kız baktımda seninle benim bat aynı 30 haziranmış
bel ağrıları yumurtlamadan olabilir
valla benim dr fobiol vermişti hatta bildiğim kadarıyla folbiol gebelikten önce flıc plus sonra kullanılıyor
biz çocuk yapmaya karar verdiğimizde doktora gittik rytin hormon tahlilleri verdi ama biz yaptırmadıkcanım sen hormon tahlili falan yaptırdın mı hiç
anlamadım vallahi oturduğum yerde ağırıyor adet ağrısı gibi ama benim adete daha çok var, ya da dediğin gibi kocamla çocuk yapma çalışmaları nedeniyle yorgun düştüm herhalde:44:hoş geldin canım ...
bel ağrısı içinde öncelikle ağır iş felan yapmışsan ondan olabilir...bende kendimi yorduğumda ağrıyor.birde adet yaklaştığında
ama benim adet aralığı 35-40 gün sürüyor bugün 19. gün yaa yumurtlama geçmiştir herhalde :26:
meg canım nerdesin yaa? kocasıda yok bildiğim kadarı ile evde mesaiye kalacakmış
anlamadım vallahi oturduğum yerde ağırıyor adet ağrısı gibi ama benim adete daha çok var, ya da dediğin gibi kocamla çocuk yapma çalışmaları nedeniyle yorgun düştüm herhalde:44:
canım doğrudur ben dr gitmedim kısmetse yarın gideceğim rutin kontroller için ama bunuda sorarım ablam hamile şuan 6 aylıko söyledi eğer çocuk istiyorsanız artık eczaneden folik alıp başla dedi zararı da yokmuş ararştırdım netten felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?