Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba canım, bendede bazen çıkıyor o dediklerinden

evt oda olabilr hamilelik sonlansa bile vücut daha bir süre atamiyo daha bu süreci bence biraz bekle gecmezse bir doktora sor ama önemli birsey oldugunu zannetmiyorum sen kendini strese sokma

megciğimin kocası yok bu akşam galiba benimkide yok rahat rahat takılırız artık

bu arada megin hamile olmasından bende şüpheleniyorum artıkk
bu arada kızlar ben 1 haftadır inanılmaz bir bel ağrısı var nedir bu yaa ben anlamadım :26:

ya kızlar hamilelik belirtilerini hissettiğimde hemen test yapma ihtiyacı duyuyoruz kocişle şuana kadar kaç tane test yaptım sayısını unuttum walla sizde öylemisiniz

valla bende unuttum sayısını ya :)))

valla benim dr fobiol vermişti hatta bildiğim kadarıyla folbiol gebelikten önce flıc plus sonra kullanılıyor

canımm

ben folic falan hiçbişey kullanmıyorum yaa..
allahlık ali beyim ben..:86:

inşallahhh heppimiz doğurcaz şööle çatır çatır :92::92::92:
yada sezaryenle
megim başla hemen hatta bi randevu al doktora görün testlerini falan yaptır

evt oda olabilr hamilelik sonlansa bile vücut daha bir süre atamiyo daha bu süreci bence biraz bekle gecmezse bir doktora sor ama önemli birsey oldugunu zannetmiyorum sen kendini strese sokma

sağol canım allah razı olsun bakalım geçmezse giderim doktora önemli bişey olucanı sanmıyorum zaten iki tane çocuğun varmış canım allah analı babalı büyümeyi nasip etsin canım

hoşgeldin canım kız baktımda seninle benim bat aynı 30 haziranmış
bel ağrıları yumurtlamadan olabilir

hoş geldin canım ...
bel ağrısı içinde öncelikle ağır iş felan yapmışsan ondan olabilir...bende kendimi yorduğumda ağrıyor.birde adet yaklaştığında

valla benim dr fobiol vermişti hatta bildiğim kadarıyla folbiol gebelikten önce flıc plus sonra kullanılıyor

canım doğrudur ben dr gitmedim kısmetse yarın gideceğim rutin kontroller için ama bunuda sorarım ablam hamile şuan 6 aylık o söyledi eğer çocuk istiyorsanız artık eczaneden folik alıp başla dedi zararı da yokmuş ararştırdım netten felan

meg canım nerdesin yaa? kocasıda yok bildiğim kadarı ile evde mesaiye kalacakmış

hoş geldin canım ...
bel ağrısı içinde öncelikle ağır iş felan yapmışsan ondan olabilir...bende kendimi yorduğumda ağrıyor.birde adet yaklaştığında
anlamadım vallahi oturduğum yerde ağırıyor adet ağrısı gibi ama benim adete daha çok var, ya da dediğin gibi kocamla çocuk yapma çalışmaları nedeniyle yorgun düştüm herhalde:44:

anlamadım vallahi oturduğum yerde ağırıyor adet ağrısı gibi ama benim adete daha çok var, ya da dediğin gibi kocamla çocuk yapma çalışmaları nedeniyle yorgun düştüm herhalde:44:

olabilir canım çok sık olduysa oda yapar yorgun düşüyor insan valla...

canım gebelikten 3 ay önce başlanması gerekir. b grubu vitaminlerinden.bebeğin ilk 3 aylık organ oluşumu döneminde çok önemli. merkezi sinir sistemi için etkin bir vitamin. gebelikte ihtiyaç yüksek olduğu için gebe kalmadan önce depoları doldurmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…