Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayatım ben bebek evliliği kurtarır düşüncesinde değiim herzaman da karşı çıktım bu düşünceye bebek için düzelecekse istemem zaten ben neyim eşşekbaşımı dimi değerim yokmu hiç şimdilik ben çokkkk fena sinirli nefret içindeyim o yüzden konuşmamayı seçiyorum kendime zaman tanıyorum ona değil zaten hala hastayım halsizim bişey yapacak durumda değil bi iyileşiyim o zaman harekete geçicem gereken neyse geç kalınmışlık neyse onu yapıcam az kaldı ama şimdi değil var accık daha.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sabah 6.34 de kalktım koşa koşa test yaptım sonunda çift çizgiyi gördüm sanırım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

tebrikler cnmm.ne güzell..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallah

en doğru kararı vercek olan sensin canım tabiki.Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

canım öncelikle hayırlı olur inşallah ve inşallah hamilesindir.

bende ovitrelle kullandım ve onu kullandığımın 12.günü doktorum kan testi yaptır eğer hamişlik varsa çıkar demişti.benden sana öneri git yaptır hemen..ama idrarda çıkmış olması umut verici olabilir yani cnm iyi düşün cnmmm

Canım ben zaten geç regli oluyorum 35 günde bir ama neyse ki düzenli gününde oluyor. Buna bağlı olarak yumurtlama da geç oluyor 21. gün felan ama bu ay heralde herkesin üzerinde oan kara bulutlar bizde de vardı tam yumurtlama zamanı tartıştık benimkiyle olmadı yanii artık diğer aylara kaldı ümidim. Ben geçen sene ki bir iki denemelerimde kullanmıştım erken gebelik testi prediktördü sanırım. O zaman klomen kullanmıştım. Ama tabi negatifti. Sana tavsiyem hiçç eczanedne erken gebelik testi alma hem dünyanın parası hemde pozitif çıksa bile erkenden hep acabaların olacak. Kan yaptırsan çok yüksek değerler çıkmayacak kafan karışacak o yüzdem reglin geçsin öyle normal bir test yap hadi inşallah gelir bebeğin..

Doğru söylüyorsun canım. Böyle bir ortamda, senin kafanda hala acabalar varken bebek doğru bir seçenek değil. Hem eğer eşin düzelmezse bebekte olına daha zor birşeyleri bitirmeye karar vermek. Ben hiçkimsenin ezilmesini, eşinin onu başkasının özellikle ailesini boyunduruğuna sokmasına, hakaratler etmesini istemem. Bunlar çok yanlış şeyler. İnşallah eşinin aklı başına gelir, hatasını anlar. Sana gereken değeri verir.

ümitsiz olma canım.bak burda birçok kişi adet tarihinden hemen sonra ilişki yaşamış ve hamiş kalmış.benim kayınvalimde eşime adeti bitmiş 4.günde düğün olmuş ve o gece hamile kalmış.yani yumurtlama döneminde değil.inşallah seninde öyle olmuştur canım.bu ay inşallah bizimde göbüşler dolar

Benim için öyle bir umut yok ama kısmett.. erken reglş olunuyorsa regli bittikten sonra 4-5 gğn sonra hamile olunabilir spermde 48 saat dayanıyor zaten bir iki gün sonrasında bile yumurtlama olmuş olsa dölleyebilir. Benim annemin 5 sene olmamış sonra ben olmuşum. Bir 5 sene sonra da kardeşim ama tabi o zamanlar böyle yöntemler yok. Doktra bile gitmemiş neden olmuyor diye. Şimdi kolaylıklar var yumurtlama hapları, iğneleri, aşılama ve tüp bebek. İnşallah bekletmeden doğal yollardan gelir hepimizin bebeği..

Daha ben kahvalt etmedim yaa.. Dün kaynanamlar bendeydi yoruldum yemek felan derken. Eşimi gönderdim yine uyudum. Kalktım buraya baktım. Kalkayımda edeyim. Ütüm de var onu yapayım. Bugünde pazarımız var ama hiç halim yok gitmeye yaa..

inşallah canım.allah aratmasın inseteyenlere.

sen işlerini hallet canım gene konuşuruz.ben buralardayım

kızlaaar ben bugün çok sıkılıyorum ne yapsam ya offf gidebileceğim bi yer yok bugün için..mutfakta vakit geçireyim dedim ama ilginç bir şeyler bulamadım yapacak...fikriniz varsa msj atabilirsiniz özelden... burdaki hamişlerin canı çekmesin

slm arkadaşlar giremiorum çok sık ikinci ayım oldu en son 6 mayısta adet olmuştum. hala yok sabah kan verdim birazdan çıkıp sonucumu alıcam gelince yazarım göğüs ağrım ve kasık ağrım var günlerdir o yüzden şüphelendimm.. hadi inş. güzel haberle dönerim...

hadi bakalım inşallah iyi haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…