canım inşallah yoluna girer. Eşinin de bir adım atması lazım. Ailesine bu kadar bağlı olmak, seni bu kadar üzme pahasına bağımlı olmak nereye kadar sizin ayrı bir aile olduğunuzu anlaması lazım. Ama böyle hiç konuşmayarak sorunlarınızı halledemezsiniz. Biliyorum çok konuşmuşsundur muhakkak ama yime al karşına konuş, beklentilerini ama göremediklerini anlat. Yokda bu evliliğin yürümeyeceğini üstüne basa basa söyle. Kendine de eziyet etme üzme kendşni değmez biliyorum zor bende herşeyi takarım kafama ama olmuyorsa da değişmeyecekse de zorlamanın anlamı yok madem öyle gitsin kendi yoluna. Bebek olursa değişir belki inşallah...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sabah 6.34 de kalktım koşa koşa test yaptım sonunda çift çizgiyi gördüm sanırım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
hayatım ben bebek evliliği kurtarır düşüncesinde değiim herzaman da karşı çıktım bu düşünceye bebek için düzelecekse istemem zaten ben neyim eşşekbaşımı dimi değerim yokmu hiç şimdilik ben çokkkk fena sinirli nefret içindeyim o yüzden konuşmamayı seçiyorum kendime zaman tanıyorum ona değil zaten hala hastayım halsizim bişey yapacak durumda değil bi iyileşiyim o zaman harekete geçicem gereken neyse geç kalınmışlık neyse onu yapıcam az kaldı ama şimdi değil var accık daha.
kızlar ben baya heycan yaptım.
yeni yeni aklım başıma gelio..
bu ikinci çizgi inşallah kullandığım iğnelerden kaynaklanan bi ikinci çizgi falan diildir..
kk da okumuştumda bu iğneler böle ikinci çizgi yapıomuşş..
geçer canım takma dicem ama insan ister istemez takıyo öyle oluncada zaman geçmek bilmiyor.benimde reglye 15 gün var ama benim hiç ümidim yok nedense artık ümidimi kaybetmeye başladım.allahtan bu hafta tatile çıkıyoruzda 1 hafta öyle geçer.artık gelincede 3-5 gün sabır edivereyim bari.erken gebelik testlerinden denedin mi canım sen
hayatım ben bebek evliliği kurtarır düşüncesinde değiim herzaman da karşı çıktım bu düşünceye bebek için düzelecekse istemem zaten ben neyim eşşekbaşımı dimi değerim yokmu hiç şimdilik ben çokkkk fena sinirli nefret içindeyim o yüzden konuşmamayı seçiyorum kendime zaman tanıyorum ona değil zaten hala hastayım halsizim bişey yapacak durumda değil bi iyileşiyim o zaman harekete geçicem gereken neyse geç kalınmışlık neyse onu yapıcam az kaldı ama şimdi değil var accık daha.
Canım ben zaten geç regli oluyorum 35 günde bir ama neyse ki düzenli gününde oluyor. Buna bağlı olarak yumurtlama da geç oluyor 21. gün felan ama bu ay heralde herkesin üzerinde oan kara bulutlar bizde de vardı tam yumurtlama zamanı tartıştık benimkiyle olmadı yanii artık diğer aylara kaldı ümidim. Ben geçen sene ki bir iki denemelerimde kullanmıştım erken gebelik testi prediktördü sanırım. O zaman klomen kullanmıştım. Ama tabi negatifti. Sana tavsiyem hiçç eczanedne erken gebelik testi alma hem dünyanın parası hemde pozitif çıksa bile erkenden hep acabaların olacak. Kan yaptırsan çok yüksek değerler çıkmayacak kafan karışacak o yüzdem reglin geçsin öyle normal bir test yap hadi inşallah gelir bebeğin..
selam bebişler nasılsınız
ümitsiz olma canım.bak burda birçok kişi adet tarihinden hemen sonra ilişki yaşamış ve hamiş kalmış.benim kayınvalimde eşime adeti bitmiş 4.günde düğün olmuş ve o gece hamile kalmış.yani yumurtlama döneminde değil.inşallah seninde öyle olmuştur canım.bu ay inşallah bizimde göbüşler dolar
Benim için öyle bir umut yok ama kısmett.. erken reglş olunuyorsa regli bittikten sonra 4-5 gğn sonra hamile olunabilir spermde 48 saat dayanıyor zaten bir iki gün sonrasında bile yumurtlama olmuş olsa dölleyebilir. Benim annemin 5 sene olmamış sonra ben olmuşum. Bir 5 sene sonra da kardeşim ama tabi o zamanlar böyle yöntemler yok. Doktra bile gitmemiş neden olmuyor diye. Şimdi kolaylıklar var yumurtlama hapları, iğneleri, aşılama ve tüp bebek. İnşallah bekletmeden doğal yollardan gelir hepimizin bebeği..
bende iyiy canım kaç gündür takip edemedim yeni hamişlerimiz varmı
Daha ben kahvalt etmedim yaa.. Dün kaynanamlar bendeydi yoruldum yemek felan derken. Eşimi gönderdim yine uyudum. Kalktım buraya baktım. Kalkayımda edeyim. Ütüm de var onu yapayım. Bugünde pazarımız var ama hiç halim yok gitmeye yaa..
slm arkadaşlar giremiorum çok sık ikinci ayım oldu en son 6 mayısta adet olmuştum. hala yok sabah kan verdim birazdan çıkıp sonucumu alıcam gelince yazarım göğüs ağrım ve kasık ağrım var günlerdir o yüzden şüphelendimm.. hadi inş. güzel haberle dönerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?