Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya olur muuu gösteriyolar,ilham kaynaklarımıs onlar bizim

iprağimnen hatiğce,sora sülümannan hürremgil habire halvetteler

sora nigar kalfagilin,rüyaları ipğaimnen..:)))

kız eskiden daha çok gösteriolardııı seviyom sümbülüü
:))))))))))))

megin geçen bir söylemi vardı ivedikgillerr diyee
bu gdişle yılın ivedik çifti olmaya aday olacaksınız canım

Nette 28 gün sürenlere göre hesaplıyor benimkini hesaplayamadım, doktor 12-14-16-18-20. günler çalışın dedi

35-40 gün sürüyorsa yumurtlama günü gelmemiş olabilir canım nette 3 aylık yumurtlama günü hesaplaması var. geriye dönük 3 aylık adet günlerini yazıyorsun onlar hesaplıyor onu bul istersen ona bak

Nette 28 gün sürenlere göre hesaplıyor benimkini hesaplayamadım, doktor 12-14-16-18-20. günler çalışın dedi

bugün 19. gün demiştin demi o zaman yarında var çalış sende gerisi Allaha kalmış hayırlısı
benim bugün 9. gün ben yanlış hesap yapmışım hadi halvet var dedim saydım 9. günmüş o dakkadan sonrada herif dönmedi tabi boşa gitti dedim :))))

neyse bende 10 12 14 16 ya kadar yolu var ondan sonra nadasa çıkıcam

Son düzenleme:
megim seninki stresten içinemi kaçtı acaba ayy inşallah hamilesindir kuzum yaa çok heyecanlıyım senin adına

inşallahhhhh
hayırlısı allahtan..
bi bakıyosun,geliyomuş şimdi kırmızılar yaaa :18::18::18::18::18:
istemiyorum gelmesinler

şifa ama beni eklememişsin listeye bende daha olmadım eşim test almış yine yarın yaparım belki 10 hazirandı benim bat meg sen yarın yapacan mı test...

şifa ama beni eklememişsin listeye bende daha olmadım eşim test almış yine yarın yaparım belki 10 hazirandı benim bat meg sen yarın yapacan mı test...

yeni eklenen tablo bikaç gün öncesine göreydi..
ilk fırsatta eklicem yeni arkadaşlarımızı da canım..
ama bak alttaki liste var ya,o tam kadro..

yarın yapmayı istiyorum test evet..

megin geçen bir söylemi vardı ivedikgillerr diyee
bu gdişle yılın ivedik çifti olmaya aday olacaksınız canım

muhtemelen öyle olacak canım normal değiliz evet farkındayızzz evde görsen çocuk gibiyiz çok eğleniyoruz çok gülüyoruz birlikte allah bozmasınnn

bende çatlıyorum ya sorma :18:
ama ilk idrar olması gerekmiyo dimi predictorde de?

canım tam emin olmamakla birlikte 3-4 saat tutmak gerekiyormuş idrarı birde idrarı yapmaya başladıktan sonra ortalarından almak gerekiyormuş nette öyle okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…