ya olur muuu gösteriyolar,ilham kaynaklarımıs onlar bizim
iprağimnen hatiğce,sora sülümannan hürremgil habire halvetteler
sora nigar kalfagilin,rüyaları ipğaimnen..:)))
Nette 28 gün sürenlere göre hesaplıyor benimkini hesaplayamadım, doktor 12-14-16-18-20. günler çalışın dedi35 40 gün sürüyorsa geçmemiş olabilir baktınmı netteki hesaplamaya hangi günler çıkıyo
benim 24 ila 27 arasında değişiyo
kız eskiden daha çok gösteriolardııı seviyom sümbülüü
:))))))))))))
valla düşüyor bende halvetten geldim şimdi yatıyom valla laptop kucağımda ayaklarım koltuğun tepesinde :))))
bu arada benim adam dioki hadi iyisin halvetede girdin gözdemsin artık :=)) bi evlat ver bana sultan yapayım seni diyoooo:)))
ya bi bas gitt gelmiyim yanına yolarım saçını başını gözünü görürsün gözdeyide sultanıda dedim
yettimm
bu batının en hızlı bakanı olmak da zormuş bee :82:
eğil kalk 5 dakikada bir..
benim adet gelmedi daha..
Nette 28 gün sürenlere göre hesaplıyor benimkini hesaplayamadım, doktor 12-14-16-18-20. günler çalışın dedi
Nette 28 gün sürenlere göre hesaplıyor benimkini hesaplayamadım, doktor 12-14-16-18-20. günler çalışın dedi
hoşgeldin canııımmm
canım bu ay hepimiz senden umutluyuz... yarın mutlaka test yap olmazsan olur mu hepimiz senin yerine meraktan çatlayacağız valla
megim seninki stresten içinemi kaçtı acaba ayy inşallah hamilesindir kuzum yaa çok heyecanlıyım senin adına
şifa ama beni eklememişsin listeye bende daha olmadım eşim test almış yine yarın yaparım belki 10 hazirandı benim bat meg sen yarın yapacan mı test...
megin geçen bir söylemi vardı ivedikgillerr diyee
bu gdişle yılın ivedik çifti olmaya aday olacaksınız canım
bende çatlıyorum ya sorma :18:
ama ilk idrar olması gerekmiyo dimi predictorde de?
inşallahhhhh
Hayırlısı allahtan..
Bi bakıyosun,geliyomuş şimdi kırmızılar yaaa :18::18::18::18::18:
Istemiyorum gelmesinler
yeni eklenen tablo bikaç gün öncesine göreydi..
ilk fırsatta eklicem yeni arkadaşlarımızı da canım..
ama bak alttaki liste var ya,o tam kadro..
yarın yapmayı istiyorum test evet..
muhtemelen öyle olacak canım normal değiliz evetfarkındayızzz evde görsen çocuk gibiyiz çok eğleniyoruz çok gülüyoruz birlikte allah bozmasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?