keşkem de hayırlı haberlerle gelseydim di mi meg? hade bakalım halvete devam o halde. bakalım ayın 10 unda çalışmalara tam gaz başlayacağım. bu sefer olmazsa dövücem kocamı
şimdiden sanada kolay gelsin canım benim kayınvalideler memlekete gittiiler.... bizde evde kızımla başbaşa kaldık...
gecede ikimiz olucaz acaba görümceyi çağırsammı evde yalnız kalsak birşey olur mu ki...
bazen çok iyi bazen bitik durumdayım malum gibeyimmmgeçicek ama biraz sabır lazım
kızlar ya ben hamile kalmanın bu kadar zor bişey olacağını hiç tahmin etmemiştim çok sabır isteyen bişey evliyim ama kendimi hiç evli gibi hissetmiyorum sanki bişeyler eksik gibi bu çocuk olmadığından mı kaynaklanıyo acaba yada sadece bende mi bilmiyorum artık hiç bişeyden zevk almıyorum mutlu olamıyorum psikolojim iyice bozuldu galiba aklım fikrim hep bebekte nasıl olacak ne yapmam lazım falan başka hiç bişey umruma gelmiyo ne yapmam lazım onuda bilemiyorum
slm cnm hoşgeldin böyle yapma çok fazla kafaya takınca stres yapıyoruz ve stres vücudu inanılmaz etkiliyor.herşeyin bi zamanı var bizim için daha o zmn gelmedi demekki ben öyle diyorum yani
selamm kızlar
ne var ne yok geçmişe bakamadım varmı yeni gebe
sivatan naber canım ne var ne yok
selamm kızlar
ne var ne yok geçmişe bakamadım varmı yeni gebe
sivatan naber canım ne var ne yok
SLM KISSLAR NASILSINIZ BENDE MORALLERE SIFIRKOCİŞLE ARAMIZ BOZUK BEN 2GÜNDÜR DRLARDA SÜRÜNÜRKEN AMAN BEBEĞİMİZ OLSUN DİYE O TUTUP DEMEZMİ BU İŞİ BİRAZ ERTELEYELİM DİYE YEMİNLE ÖLÜCEM SANDIM.YENİ HAMİŞİMİZ SİVATANMIŞ NE GÜZEL ÇOK SEVİNDİM.DARISDI BAŞIMA İŞŞALLAH
şok oldum he okuyunca kendim kendimeeeeekııısssss o nerden çıktı beaaaaa
yok yok yoookkkk öle bişeyyy aman aman.size gelsin bebeler bana değil canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?