Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

megciim seninki fazla halvetten olmasın her gün her gün bel mi dayanır, maşşallahhh
inşallah karşılığını alırsın bu ay

ya tabii bak ondan da olabilir bilmiyorum ki

inşallah heppimiz çalışmalarımızın karşılığını alabilicek olalım inşallahhhh...

HAMİLELERİMİZ

1nurdansalim/ 9 haziran hoşgeldin bebek
2bilginkız/ 13 haziran hoşgeldin bebek
3ata35/ 21 haziran hoşgeldin bebek
4filorinda/ 21 haziran hoşgeldin bebek
5Kardelen/ 21 haziran hoşgeldin bebek
6gunesIM84/ 22 haziran hoşgeldin bebek
7esens/ 24 haziran hoşgeldin bebek
8DERin83/ 30 haziran hoşgeldin bebek
9/imporatogrly/ 5 temmuz hoşgeldin bebek
10/sfy84/ 5 temmuz hoşgeldin bebek [/CENTER]

[/QUOTE]

ama son hamişler hariç onlar daha yeni değerleri yok hiç ortalarda nedennnnn

saol canım allah razı olsun... inşallah allah sanada nasip eder ve tüm isteyen arkadaşlarıma inanın namazımda hep dualarımdasınız.... inşallah sizlerdende

o güzel hamiş haberlerini tek tek duyacağız burda.....

ama son hamişler hariç onlar daha yeni değerleri yok hiç ortalarda nedennnnn[/QUOTE]allah bütün hamilelerimizi nazarlardan ve kötülüklerden korusun :))))))

yaa canımm bizde spermiogram yaptırdıl üroloji dr ameliyat dedi geçen sene. Randevu felan almıştık yaptırcaktık ama kadın doğum uzmanı gerek yok değerler iyi dedi morfoloji % 90, hareketlilik %50 çıktı. Eşimde vezgeçti ne güzel randevu almıştım oysa ki. Sonra da hiç olmak istemedi. Yazıtor bazı yerlerde varikosel varsa aşılama ve tüp bebekte tutmayabiliyormuş. Sonra biz başka kadın doğumcuya da gösterdik o da gerek yok ameliyata dedi. Bilmiyorum valla artık. Benimki de dik kafalı biraz. Ama sölücem hazır bu ay çalışma olmamışken gitsin bir daha yaptırsın. Başka bir hastanede bakalım ne diecek başka bir ürolog.

ama son hamişler hariç onlar daha yeni değerleri yok hiç ortalarda nedennnnn

kimisi tatilde,kimisinin neti kopmuş,kimisi banlı..
ben irtibat halindeyim sivatanım çoğuyla..

Son düzenleme:
selam kısslar döndüm ben. ne çok yazmışınız okuyamadım valla. nabersiniz bakalım? yeni hamişlerrr tebrik ediyorum benim bat 26 temmuza kaldı hayırlısı bakalım ne var ne yok?

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sabah 6.34 de kalktım koşa koşa test yaptım sonunda çift çizgiyi gördüm sanırım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

maşallah canım çok tebrik ederim allah tamamını erdirsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin ve

inşallah hayırlı evlat olur....ya kızlar tek tek alıcaz bu güzel haberleri burası hakikaten çok güzel insanların olduğu

çok bereketli bi topik oldu ...

bütün melek anneleri burada toplandı.....

selam kısslar döndüm ben. ne çok yazmışınız okuyamadım valla. nabersiniz bakalım? yeni hamişlerrr tebrik ediyorum benim bat 26 temmuza kaldı hayırlısı bakalım ne var ne yok?

heh tatilden döndü biri bakın
miyaba canımm

hayırlısı inşallahhh..

buralar bildiğin gibi.. beklemede olanlarımız,halvete son gaz devam edenlerimiz var..

Ben kaçıyorum kızlar ütü yapcamm hadi görüşrüz yineee...

iyi canım kızımı uyutamadım bugun uyamak istemedi tv ye bakıyor bende ütü yapacam öyle senden...

şimdiden sanada kolay gelsin canım benim kayınvalideler memlekete gittiiler.... bizde evde kızımla başbaşa kaldık...

gecede ikimiz olucaz acaba görümceyi çağırsammı evde yalnız kalsak birşey olur mu ki...

topiğin uğuruna bende inanıyorum defnecimm
gelsin bebeleeerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…