megciim seninki fazla halvetten olmasın her gün her gün bel mi dayanır, maşşallahhh
inşallah karşılığını alırsın bu ay
canım moralini bozmak istemiyorum sakın yanlış anlama ne olursun ben varım ama erken regl oldum kasık bel bacak ağrısı bulantı fln vardı...
imporatogrly; tebrik ederim. Gerçekten çok güzel bir haber. Allah sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin. Hemi de sadece 3 kere yapmayla tutturdun ha.. Allah vermek istedikten sonra günün ne önemi var. Rastgele bir gün bile yapıp tutturanlar var. Buradaki bizlere de umut oluyor böyle hamilelik haberleri..
saol canım allah razı olsun... inşallah allah sanada nasip eder ve tüm isteyen arkadaşlarıma inanın namazımda hep dualarımdasınız.... inşallah sizlerdende
o güzel hamiş haberlerini tek tek duyacağız burda.....
HAMİLELERİMİZ
1nurdansalim/ 9 haziran hoşgeldin bebek
2bilginkız/ 13 haziran hoşgeldin bebek
3ata35/ 21 haziran hoşgeldin bebek
4filorinda/ 21 haziran hoşgeldin bebek
5Kardelen/ 21 haziran hoşgeldin bebek
6gunesIM84/ 22 haziran hoşgeldin bebek
7esens/ 24 haziran hoşgeldin bebek
8DERin83/ 30 haziran hoşgeldin bebek
9/imporatogrly/ 5 temmuz hoşgeldin bebek
10/sfy84/ 5 temmuz hoşgeldin bebek [/CENTER]
kıslar bu varikosel engel oluyomuş ya bizim şirkette bi abi var geçen onunla sohbet ettik ondada varmış bana sordu tedavi görüyomusunuz diye görüyom dedim eşimin tahlilleri yapıldı herşey normalmiş dedim
bendede spermiyogram normal çıktı ama olmuyodu sona banada biri söledi bu varikoseli dedi bi baktırmış var hemde 2 tarafta gitmiş amelyatını olmuş 3 ay sona eşi hamiş olmuş sona aralıksız 2.bebede gelmişş
bende duyuyodum ama ne olduğunu bilmiyodum anlattı bana sağolsun ama benim şuan bunu düşünme gidi bi ihtimalim yok malumunuzzzz
ama son hamişler hariç onlar daha yeni değerleri yok hiç ortalarda nedennnnn
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sabah 6.34 de kalktım koşa koşa test yaptım sonunda çift çizgiyi gördüm sanırım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
selam kısslar döndüm ben. ne çok yazmışınız okuyamadım valla. nabersiniz bakalım? yeni hamişlerrr tebrik ediyorum benim bat 26 temmuza kaldıhayırlısı bakalım ne var ne yok?
inş canım hayırlısıyla...
yok canım moralim niye bozulsun merak etmiştim benim gibi olupta adet gören var mı diye bekleyip göreceğiz hayırlısı bakalım...
Ben kaçıyorum kızlar ütü yapcamm hadi görüşrüz yineee...
amin .... nebersin canım....
Ben kaçıyorum kızlar ütü yapcamm hadi görüşrüz yineee...
iyi canım kızımı uyutamadım bugun uyamak istemedi tv ye bakıyor bende ütü yapacam öyle senden...
maşallah canım çok tebrik ederim allah tamamını erdirsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin ve
inşallah hayırlı evlat olur....ya kızlar tek tek alıcaz bu güzel haberleri burası hakikaten çok güzel insanların olduğu
çok bereketli bi topik oldu ...
bütün melek anneleri burada toplandı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?