teşekkür ederim canım bende gecen cumartesi aşılama yaptırdım şuanda sonucunu bekliyorum hayırlısı inşallah tutar 2 gündür de bayagı sancım var dr um bşey de demedi progestan verdi geçti kıslar yaa...
selam bebekler nasılsınız var mı yeni hamiş haberimiz
anladım canım bende diyorum ya test bozuk yada ben yanlış yaptım.bakalım ne zaman görcez çift çizgiyi.:82eki çift çizgiden sonra kaç gün halvet olmalı acaba:18:
bence eğer çift çizgiyi gördüğünde bir akşam öncesi halvet olduysa çift çizgiyi gördüğün gün halvet olmasa da olur. Öbür gününe yaparsın ama çift çizgiyi gördüğün gün önceki gün yapmadıysanız çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi günü çalışın derim sonra bir gün ara ver yine çalış ne olur ne olmaz. Sonra beklemeye al kendini. Zaten testi yapınca 24-36 saat arası çatlayacağına işarettir..
kızlarr maşallahh topiğimiz gittikçe kalabalıklaşıyor...
nisanurcum,ben soruyu kaçırdım sanırım???:26:
Korkma canım. İnşallah hayırlısı ile gelir bebeğin ama streste yapma hayırlısı Allah'tan.. ben aşılama yaptırmadım ama düşünüyorum birkaç ay sonra. Bakalım iki ayda deneyeyim doktoruma gitcem belki hemöen ister. Geçen sene bir iki denediğimizde dr birkaç defa daha deneyin aşılama düşünebiliriz demişti. Eşimde varikosel var da benim.. İnşallah tutar canım senin..
canım bel ağrımız oluyor 10günden beri yaklaşık adetime 8gün kaldı acaba diyoz hamile olma ihtimali var mı?yada böyle olupta adet gören var mı?adet olsam diyorum bukadar erken başlamazdı bel ağrım adetime 1hafta kala başlardı ağrı bunu soruyordum canım...
çok sevinirim cnm ya benimde beklenen adet tarihim 15 temmuz canımsenin de BATını yazalım mı arkadaşım?
hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallahhh..
miyabaaa
var var..
ilk sayfaya bak hele
teşekkür ederim canım bende gecen cumartesi aşılama yaptırdım şuanda sonucunu bekliyorum hayırlısı inşallah tutar 2 gündür de bayagı sancım var dr um bşey de demedi progestan verdi geçti kıslar yaa...
süper bi topic oldu burasıııtopic annemiz de süper zaten
canım bel ağrımız oluyor 10günden beri yaklaşık adetime 8gün kaldı acaba diyoz hamile olma ihtimali var mı?yada böyle olupta adet gören var mı?adet olsam diyorum bukadar erken başlamazdı bel ağrım adetime 1hafta kala başlardı bunu soruyordum canım...
dr varikosele engel olur falan demedi mi canım benim eşimde de varda:26:
bak kuzum,benim de bel ağrım var söylemiştim sana ya..
benim bat 15,16 temmuz..
ah bilsem de sana da söyleyiversem nisanurcum yaa..
beklicez işte çaresiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?