çok zor oluyo canım allah kolaylık versinn yaa
kızlaaar çok canım sıkılıyor ya insan tvye bari güzel bir şeyler koyar yaaa
selammm herkese.ya kızlar sistit oldumm sanırım yaa.şimdi başladı tuvaletimi yapıyorum gene var gibi bide yanma var.aman ya nerden çıktı bu şimdi gene
aynı sorun bende de vardı gecen 2gün sürdü allahıma şükürler olsun gecti sonra...
merabalr kızlar geçmişin bi kısmını okudum hepsini okuyamadım 1 gün girmeyince maşallah topic uçuyor
bugün adetimin 14. Günü dün ovülasyon testi yaptım yine silik çizgi bugün işten eve gidicen tekrar yapayım bu arada yumurta çatlatma iğnesi vurulucam yarın
kullanan arkadaşlar nasıl acıyor mu iğne sonrası filan bilgi bekliyorm kızlar
geçen ayki istek de kalmadı nedense bende...bi de reglim ha bitti ha bitecek derken başında ve sonunda hayatımda ilk kez 2 gün lekelenme oldu daha bugün başlayabileceğiz
serapcım iğnenin adı ne ben ovitrelle de vuruldum göbekten hiiççç acımadı pregnyl de vuruldum kalçadan hiiiç acımadı
ovitrelle acayip bi kasık ağrısı yapmıştı hatırlarsan buraya yazmıştım oturamıyok yürüyem,yom filan 2 hafta sürdü ağrı AMA O ARA İDRAR YOLLARINIDA ÜŞÜTMÜŞÜM BEN BİDE HERKESTE AYNI REAKSİYON OLMAZ BİLİYOSUN Kİ
hayırlı halvetler
ayyy ben gidiyorum hadii tembellik had safhada bugünn.. Gidem de yemeğimi koyayım pişe dursun yaa..
tamda yumurtlama dönemim yaa :84::84: ilacım var akşama kullanırım bide yarın doktora gitçem allahtan.bazen hemen geçiyo ama bakalım bu sefer ki nasıl.
kızlaaar çok canım sıkılıyor ya insan tvye bari güzel bir şeyler koyar yaaa
KIS NİLLAAA
BATLARIMIZ AYNI YAPICANMI SEN TEST BEN HİÇ İSTEMEDİĞİM İÇİN YAPMAM AMA SENDE YAPMA YA BEKLE BENCE ACELE YOOOKKKKKK GELCEKSE SANA HAYIRLISIYLA GELİR ARKADAŞIM İNŞALLAHHHH
ben geldim kızlar nasılsınız
KIS NİLLAAA
BATLARIMIZ AYNI YAPICANMI SEN TEST BEN HİÇ İSTEMEDİĞİM İÇİN YAPMAM AMA SENDE YAPMA YA BEKLE BENCE ACELE YOOOKKKKKK GELCEKSE SANA HAYIRLISIYLA GELİR ARKADAŞIM İNŞALLAHHHH
hımm canım prengly benimki doktorum zor bulursun araştır dedi bulamazsan başka marka söylerim dedi eczaneye gittim ovitrelle raporla veriliyo dedi başka bi yere gittim prengly buldum o da rapor istedi sıcaktan dolaşmak istemedim emekli saündığı karşılamayınca para verdim mecburen iki tane mi karıştırıp vuruldun prenglyi iki tane 5000mglık karıştırılıp kalçadan vurulacaksın dedi cuma satt 4 gibi c.tesi de en uygun gün senin için dedi gün aşırı bi hafta dedi doktorum hayırlısı bakalım
bu durumuda söyle sen yinedee
akasya duragı var fenalık geldi
yapmayın kızlar test mest söyliymm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?