ben geldim kızlar nasılsınız
ben ilk ay acemiydim ovitrelle aldım 72 tlydi.bu ay başıma geleni bildiğim için önceden buldum pregnyli ayırttım 2 kutu 5000 lik karıştırdık bizde kalçadan oldum ama saati ben ayarladım dra göre yapmadım bana uygun 36 satti hesaplayım vuruldum mesela sabah 11 de vuruldum ki ertesi akşam 11 de 36 saat olsun
,gerçi hoş o kadar saat ayarlamama göre yapmadık o saatte kızmıştım danaya sen de eşinin evde olduğu saate ve rahat olacağın saate göre ayarla bence ama ben bu ay sadece 3 kere halvet edebildim o kadar dr da iğneden 1 gün önceden başlayın 1 hafta devam diyo
benimki günaşırı filan demiyo ama bize bırakıyo bol bol diyoooo
bilmiyorum ama yapmıycam sanırım geçen ay daha meraklıydım gördüm günümü etmiyom merak yapmıyciim.İnşşah canım sende istemiyom deme ya Allah verirse başımızla beraber de:)[/QU
TABİSİ ORASI ÖLE AMA ESKİDEN GÖNÜLLÜYDÜN ŞİMDİ HİÇ İSTEĞİM HEVESİM GÜÇÜM KALMADI Kİİİİ
ben geldim kızlar nasılsınız
bana da çocuklar duymasın ve yemekteyizden(((
hımm hayırlısı canım nasipte ne varsa dün bende tartıştım her seferinde ağzıma geleni sayıyorum ama yinede barışıyoruz inşallah her şey yoluna girer bebişinde gelir bu ay bu arada iğneden sonra ne zaman ilişki dedi iğne vurulucam ya akşam üstü yarın iğneden sonra ilişiki olsa bi şey olur mu beklemek mi lazım
bilmiyorum ama yapmıycam sanırım geçen ay daha meraklıydım gördüm günümü etmiyom merak yapmıyciim.İnşşah canım sende istemiyom deme ya Allah verirse başımızla beraber de:)[/QU
TABİSİ ORASI ÖLE AMA ESKİDEN GÖNÜLLÜYDÜN ŞİMDİ HİÇ İSTEĞİM HEVESİM GÜÇÜM KALMADI Kİİİİ
Onlar geçici şeyler şekerim hepimiz yaşamışızdır.Ben çok biliyorum boşıyceemm ulen seni diye bağardığımıeşim gene son bir senedir demiyo bi daha dersen yeminle adliyede buluruz kendimizi dedim tehtit ettim kendisini hatta geçen akşam zırlayarak geldim topiğe ama ertesi günü karnımı seviyodu gelmiş mi bebek hıııı diyerek:)yani olyuyor böle şeyler rahatlat kendini bebiş gelir belki bu ay
NİLLACIM BU AKŞAM HALVETE BAŞLA VE İĞNE OLUNCADA DEVAM ET KLOMENLE YUMURTA KENDİ ÇATLAMIYO ZOR OLUYO ANCA İĞNE ÇATLATABİLİYO VE 12 - 36- 48 SAATTE ÇATLAYABİLİR SEN AKŞAM 4 TE VURULUCAN YA SABAH 4 TE ERTESİ AKŞAM YİNE 4 TE DENE İMKANIN VARSA DERİM BEN
hımm hayırlısı canım nasipte ne varsa dün bende tartıştım her seferinde ağzıma geleni sayıyorum ama yinede barışıyoruz inşallah her şey yoluna girer bebişinde gelir bu ay bu arada iğneden sonra ne zaman ilişki dedi iğne vurulucam ya akşam üstü yarın iğneden sonra ilişiki olsa bi şey olur mu beklemek mi lazım
Onlar geçici şeyler şekerim hepimiz yaşamışızdır.Ben çok biliyorum boşıyceemm ulen seni diye bağardığımıeşim gene son bir senedir demiyo bi daha dersen yeminle adliyede buluruz kendimizi dedim tehtit ettim kendisini hatta geçen akşam zırlayarak geldim topiğe ama ertesi günü karnımı seviyodu gelmiş mi bebek hıııı diyerek:)yani olyuyor böle şeyler rahatlat kendini bebiş gelir belki bu ay
BENDE BU AY ÇOK ZOR ZATEN BEN BOŞUNA VURULUYOM İĞNE FİLAN O DÖNEMDE HEP TARTIŞMA OLUYO HALVET OLMUYO.DİYOM YA 3 DEFA OLABİLDİ HALVET O YÜZDEN İHTİMAL YOK ZATEN BENDE EE ZATEN TEDAVİYİDE BIRAKTIM ARTIK OOOHHHHH KAFAM RAHAT VALLA RELAKSIM ÇOK ARTIK
miyabaaa
ya sabahın köründe çok güsel bi şarkı videosu koymuştum ve sözlerini de yazmıştım..
bebelerimize hitaben..
aşkolsun ay kimseler ne beğenmiş ne de bişey yazmış..
misalattin canımmm,hayırlısı olsun hakkında inşallahh,önümüzdeki maçlara bakıyoruz biliyosun..
nilla yap şu testi litfen..
luckim o kasık ağrısı bir enfeksiyon durumuna işaret edebilir bebeem,bi baktırtsan?
ferdatcım kan tahili yaptırtıcaktın bugün,sonuç ne?
benim memuşlar yımışadı yaa,kasıklarım da daha rahat,olmıcak bu ay da benim sanırım..:97:hayırlısı bakalım..
herkese selaaammm,sevgiiiiii
miyabaaa
ya sabahın köründe çok güsel bi şarkı videosu koymuştum ve sözlerini de yazmıştım..
bebelerimize hitaben..
misalattin canımmm,hayırlısı olsun hakkında inşallahh,önümüzdeki maçlara bakıyoruz biliyosun..
luckim o kasık ağrısı bir enfeksiyon durumuna işaret edebilir bebeem,bi baktırtsan?
benim memuşlar yımışadı yaa,kasıklarım da daha rahat,olmıcak bu ay da benim sanırım..:97:hayırlısı bakalım..
argoca şiştim şekerim
sabah kanamanın devamı geldi
dolayısıyla gitmedim tahlile falan
size bir doz hande ataizi ile dest-i izdivaç verelim o zaman elinizdekinin kıymetini bilin
BENDE BU AY ÇOK ZOR ZATEN BEN BOŞUNA VURULUYOM İĞNE FİLAN O DÖNEMDE HEP TARTIŞMA OLUYO HALVET OLMUYO.DİYOM YA 3 DEFA OLABİLDİ HALVET O YÜZDEN İHTİMAL YOK ZATEN BENDE EE ZATEN TEDAVİYİDE BIRAKTIM ARTIK OOOHHHHH KAFAM RAHAT VALLA RELAKSIM ÇOK ARTIK
sende kocanın haberi olmadan vurul ya hadi canım istiyo falan de götür
miyabaaa
bebelerimize hitaben..
hoş geldin mekimmmmmmmm
hayırlısı olsun dadlu,kısmet.. önümüzdeki aya inşallahhh..
kaç yazıcaktım yeni BATını?
serapçım diycekmiş sivatan yanlışlıkla nillacım demiş nilla henüz iğne olayına girmedi anacım girmesinde be gelsin bebecik
yok yav yapmıyım ben o testi aynen bendeki o şişlik göğüslerdeki dolgunluk falan geçer gibi oldu.bekliyim diyorum biraz daha,üzülüyom sonramiyabaaa
bebelerimize hitaben..
eeeee biyandan çalışıp bi yandan buraya laf yetiştirmeye çalışırsam böle hatlar birbirine girer siz anlıyosunuz işte bakın ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?