Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım yüce google a patates çanağı yaz çıkıyo

Megim hoşgeldin cicikom

nillam test yapmasın beklesin daha çok erkennnnn hazır yapmıcam deyip motive etmiş kendini sabrı var beklesin

ben bi karar aldım yaa ama uygulayabilcem mi acaba
hic hamilelik konusunu açmıycam kafama takmıycam zırt bırt test yapmıycam
kür mür bişi uygulamıycam arı sütlü balı her sabah yicem sadece
ilişkilerimi gün aşırı devam etcem
bakalım sonuç bu ay ne olcakkk adetim bitti gibi yarın banyomu olurum kociş de gelir bakarız durumlara artıkınn

aaa megim gelmiş nasılsın şekerim

iyiyim serapcım kuzum sağol..
bak memlekete gidişi erteletmişsin,çok iyi oldu senin için

yok yav yapmıyım ben o testi aynen bendeki o şişlik göğüslerdeki dolgunluk falan geçer gibi oldu.bekliyim diyorum biraz daha,üzülüyom sonra
piki temem yapma o zaman nillam..
benim memeler de yumuşadı yaaa

Megim hoşgeldin cicikom

nillam test yapmasın beklesin daha çok erkennnnn hazır yapmıcam deyip motive etmiş kendini sabrı var beklesin

sivatancım,o gitsin yatsın çekyatta..
kapsana kızım kendi yatağını :92:

Son düzenleme:
evet megim iki gün erteleyebildik inşallah tutar bu ay yumurtlama ilaçları çok kötü midem bulanıyo halen

inşallahhh tutar bebeem
stressiz halvet olmasına çalış bide..
ben başaramıyorum ama..:78:

Midem haricinde iyi gidiyo benim hain adam pazartesi aldıralım diyo

sakkın ciddiye bile alma kuzennn,sakkıııınnnnn

gitsin kendi aldırsın bi taraflarını o ayyyyyy şu lafa acaip sinirlendim kuzen heeeee pissssss vilyıms

sen doğurcan o bebee kuzen tamam mı..

korunsaymış adam gibi

ya coştumm pardomm

nillammmm çok sağol canım...

aysuncum bu ay bende de yok ne yastık ne ayak kaldırma ne sağa dön ne sola dön aman ya

Sessiz kalıyorum çünkü bu sefer kavga etcez bu kavga bana kötü yansıycak strese gircem gerilcem tansiyonum çıkcak o da bu sessizliğimden ne çıkarıyo anlamadım

Sessiz kalıyorum çünkü bu sefer kavga etcez bu kavga bana kötü yansıycak strese gircem gerilcem tansiyonum çıkcak o da bu sessizliğimden ne çıkarıyo anlamadım

seni sürükleyip götüyo olmayı umuyo olmasın doktora
resti çek kuzen tamam mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…