Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Oooooo bu da bi şeymi bu benim 5.hamileliğim ve hepsinde fazla fazla şeyler yaşattı bana [/QUOTE]

5 mi canım senin çocuğun var mı kaç yaşındasın eşin kaç yaşında merak ettim biraz özel ama valla ağlamamak için kendimi zor tutuyorum başıma ağrılar girdi allah sana sabır versin canım inşallah kocanda ister ve mutlu bi hayat yaşarsınız hepbirlikte

yaa neden ağlatıyosunuz beni yaaa zaten günlerdir ağlamaklıyım herkesin hayatında herşey yolundamı gidiyor zannediyor bu insanlar. bilen bilir bende bu aralar problemler yaşıyorum hayatımda. hatta ayrılmayı bile düşünür oldum emin olun gecerli sebeplerim var kızlar saçmalamıyorum. ama ne olursa olsun hayatın bana sundugu bu en özel en güzel hediyemden asla isteyerek ve bilerek vazgececek değilim.

düşmicek canım inşallah bu şartlandırma kendini
sıkı sıkı tutunsun bebişin inşallah
İnşallah canım
Oooooo bu da bi şeymi bu benim 5.hamileliğim ve hepsinde fazla fazla şeyler yaşattı bana

5 mi canım senin çocuğun var mı kaç yaşındasın eşin kaç yaşında merak ettim biraz özel ama valla ağlamamak için kendimi zor tutuyorum başıma ağrılar girdi allah sana sabır versin canım inşallah kocanda ister ve mutlu bi hayat yaşarsınız hepbirlikte[/QUOTE]

Yazmıştım canım ben 32 eşim 36..Yok istemez o gerildim yine:88:

hakkında ne hayırlı ise o olsun canım detayları bilmediğimizden böyle yazıyoruz kusura bakma

bilginimm noluyo canım ya

hayırdır canım ne oldu yaaa

bilginimm noluyo canım ya

hayırdır canım ne oldu yaaa

noolcak canlarım biliyosunuz benimki kafayı sıyırıyordu. iyide coştu. sürekli tartışıyoruz. annemden rahatsız oluyormuş. kadın ne yapsın ayakta duramıyorum baş dönmelerim yüzünden ve yardıma geliyo en fazla haftada bir defa. bizimki öyle bir abarttıki anlatamam yok annen hayatımızdan cıksın yok annenden nefret ettiriyorsun artık vs vs cinnet geçiriyo. gecen bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gittik adam put gibi. dönüşte arabanın içinde bagırmaya başladı ellerini vuruyo teybe falan yumruk atıyo bu arabanın içinden cenazemiz cıkar falan diye bagırıyo agzımı acmıyorum sakinleşsin diye. ben bi şizofrenlemi evliyim diyorum artık. sürekli aglıyorum anlatamam size. bunu bebegime yapmak istemiyorum ama elimde değil cok kötü günler yaşıyorum. tedavi olması için ikna edemiyorum psikolojisi cok bozuk ardından aglıyor kahrediyor ama olan oluyor sonuçta ve ben cok kötüyüm. daha neler neler ben yüzeysel anlatıyorum. ve bu durum son bir haftadır hayatımızda. daha öncesinde masal gibi rüya gibi bir evliliğimiz vardı anlamış değilim bu adama ne oldu böyle ben bunu nasıl çözecegim bilmiyorum her yöntemi deniyorum güzel konusuyorum alttan alıyorum sinirlenince susuyorum ama olmuyor iyice deliriyor. dün akşam cek git bu evden dedi 3 defa. sustum yattım yatagıma. geldi sarıldı agladı. dengemi bozdu iyice

biz de gerildik biraz dün takılayım biraz dedim büyüdü....offf sıcaklardan mıdır nedir..dünyanın o en güzel varlıkları gelmişken olmasa bari yaa

canımmm şimdi ağlayacağım yaaa inan çok üzüldüm öffffffff keşke elden bir şey gelse

canım okuyunca cok üzüldüm inan inş herşey düzelir canım ya....

canım ya seni ağlatmak istememiştim kusura bakma sadece bebeğini aldırmak isteyenleri vaz geçirir diye düşünmüştüm :85:

babalık psikolojik etkilemiş olmalı bencee yoksa bebek öncesi böyle degildik diyosun onda duygu karmaşası olmuş internetten de bakabilirsin babaların illa duyguları karışıyomuş ne yapacaklarını şaşıyolarmış acaba bakabilecekmiyim ikisinede falan diye sürekli kafasındaymış bu durum bi konuşmayı denesen sakince tartışma olmadıgı bi gün
biz de gerildik biraz dün takılayım biraz dedim büyüdü....offf sıcaklardan mıdır nedir..dünyanın o en güzel varlıkları gelmişken olmasa bari yaa

halleri harap işte o zaman ne bilim hepsi mi aynı olur bu erkeklerin

ama bilginim,kendi bebeğini de üzüyo bu şekilde davranarak..
umarım bunun farkına varır bir an önce..
sen sallamamaya çalış dicem ama zor biliyorum evet

dün gece biz de atıştık..
ama ben alttan alan biri değilimdir..
haklıysam almam alttan bakın..
ıkına ıkına bağırdım.. dedim varsa da düşer bu bebek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…