ama bilginim,kendi bebeğini de üzüyo bu şekilde davranarak..
umarım bunun farkına varır bir an önce..
sen sallamamaya çalış dicem ama zor biliyorum evet
dün gece biz de atıştık..
ama ben alttan alan biri değilimdir..
haklıysam almam alttan bakın..
ıkına ıkına bağırdım.. dedim varsa da düşer bu bebek..
kızlar merhaba nasılsınız ??
bilgincim cnm inşallah düzelir en kısa zamanda herşey
ne oluyo kocalarımıza kızlar yaaama bilginim,kendi bebeğini de üzüyo bu şekilde davranarak..
umarım bunun farkına varır bir an önce..
sen sallamamaya çalış dicem ama zor biliyorum evet
dün gece biz de atıştık..
ama ben alttan alan biri değilimdir..
haklıysam almam alttan bakın..
ıkına ıkına bağırdım.. dedim varsa da düşer bu bebek..
inanın deniyorum kızlar. çıkmaz bir sokakta gibiyim. cahil bir insan değilim sürekli araştırıyorum inceliyorum ama cözüm bulamıyorum. annemde cok kırgın. oğlundan öte seviyor hala. olsun kızım buhran geciriyor o diyordu. bu sabah tlf da baktım o da salmış artık. yanlız bi yere gitme seni ölümle tehdit ediyo vs diyor. bir yandan haklı elbette o benim annem beni düşünüyor arıyor nasılsın agrın sızın varmı diye hooop bizimki deliriyor. vay efendim neden arıyormuş ben kocan değilmiyim bakamıyormuyum sana ben yanındayım ya falan diyor. ortada kaldım umarım delirmeden halledebilirim
inanın deniyorum kızlar. çıkmaz bir sokakta gibiyim. cahil bir insan değilim sürekli araştırıyorum inceliyorum ama cözüm bulamıyorum. annemde cok kırgın. oğlundan öte seviyor hala. olsun kızım buhran geciriyor o diyordu. bu sabah tlf da baktım o da salmış artık. yanlız bi yere gitme seni ölümle tehdit ediyo vs diyor. bir yandan haklı elbette o benim annem beni düşünüyor arıyor nasılsın agrın sızın varmı diye hooop bizimki deliriyor. vay efendim neden arıyormuş ben kocan değilmiyim bakamıyormuyum sana ben yanındayım ya falan diyor. ortada kaldım umarım delirmeden halledebilirim
Aaaaaaa çarşambanın laneti diyelim biz buna kısacaaaa
herkes atışmış kocasıylaaa:
şebo çarşamba gecesi lanetinden konuşuyoduk
naber kuzu?
iyim megimmm benimmmm
ay çok üzüldüm ya okuyunca ne oluyor böyle erkeklere mutlu olacaklarına mutsuz ediyorlar eşlerini inşallah düzelirler en kısa zamanda
kardelencim cnm inşallah seninkide düzelir bebişinde büyür hayırlısıyla
şeboooo sizde de varmıydı dün lanettt
şeboooo sizde de varmıydı dün lanettt
canlarım şimdi aradı ali bey(benim deli koca) eve geliyormuş bişey istiyomusun gülüm dedi. yok dedim. dengesi böyle işte her an değişebiliyor. çay koyayım kahvaltılık bişeyler cıkarayım yer gelince. siz yazın bana akıl verin ben gelince okurum.cidden cıldıracagım bebeğime bişey olmasın başka bişey istemiyorum. ben artık sadece bebeğimi düşünmek istiyorum. ayrılmaksa ayrılırım hiiç önemli değil ben her türlü bakar yetistiririm onu. sonucta benim sucum yok.
hepinizi öpüyorum görüşürüz. zaten sivatanla luck'm facede ekli. arada görüyoruz birbirimizi ordan. sizi seviyorum lütfen dua edin.
yok luckycim yoktu çok şükür
halvetimizi ettik uyudu kocişim lanete fırsat yoktu valla yorgundu :)))
canlarım şimdi aradı ali bey(benim deli koca) eve geliyormuş bişey istiyomusun gülüm dedi. yok dedim. dengesi böyle işte her an değişebiliyor. çay koyayım kahvaltılık bişeyler cıkarayım yer gelince. siz yazın bana akıl verin ben gelince okurum.cidden cıldıracagım bebeğime bişey olmasın başka bişey istemiyorum. ben artık sadece bebeğimi düşünmek istiyorum. ayrılmaksa ayrılırım hiiç önemli değil ben her türlü bakar yetistiririm onu. sonucta benim sucum yok.
hepinizi öpüyorum görüşürüz. zaten sivatanla luck'm facede ekli. arada görüyoruz birbirimizi ordan. sizi seviyorum lütfen dua edin.
kan testi sonucumu öğrendim kıslar pozitifmiş 5 haftalık doktorum aradı söledi ama müdürümle bozuştuğum için sevinemedim bile nese çok şükürki tuttu en azından uykum çok gelio bu arada bide bel ağrım var göğüslerimde daha şimdiden patlicakadet dönemi belirtilerim aynen devam dio sanırım 9 ay devam etcek :)
kan testi sonucumu öğrendim kıslar pozitifmiş 5 haftalık doktorum aradı söledi ama müdürümle bozuştuğum için sevinemedim bile nese çok şükürki tuttu en azından uykum çok gelio bu arada bide bel ağrım var göğüslerimde daha şimdiden patlicakadet dönemi belirtilerim aynen devam dio sanırım 9 ay devam etcek :)
ay muhteşem yüzyıl varken ne güsel lanet malet yoktu çarşambaları..
şimdi sıkıntıdan oluyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?