Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inanın deniyorum kızlar. çıkmaz bir sokakta gibiyim. cahil bir insan değilim sürekli araştırıyorum inceliyorum ama cözüm bulamıyorum. annemde cok kırgın. oğlundan öte seviyor hala. olsun kızım buhran geciriyor o diyordu. bu sabah tlf da baktım o da salmış artık. yanlız bi yere gitme seni ölümle tehdit ediyo vs diyor. bir yandan haklı elbette o benim annem beni düşünüyor arıyor nasılsın agrın sızın varmı diye hooop bizimki deliriyor. vay efendim neden arıyormuş ben kocan değilmiyim bakamıyormuyum sana ben yanındayım ya falan diyor. ortada kaldım umarım delirmeden halledebilirim

Ben bağıramıyorum işte öyle bağırmayıncada şımarıyo bu erkek milleti

Aaaaaaa çarşambanın laneti diyelim biz buna kısacaaaa
herkes atışmış kocasıylaaa :

kızlar merhaba nasılsınız ??

bilgincim cnm inşallah düzelir en kısa zamanda herşey

ne oluyo kocalarımıza kızlar yaa

bak işte başlamış ben bakamıyomuyum falan olsun bişi deme zararı kendine olur akışına bırak herşey düzelcekkk:130:

canım ya ALLAH yardımcınız olsun inşallah bebeğinin ve senin bol bol dua et hiç kimse dörtdörtlük deği inan buna sadece biraz sabırlı ol ve sakinleştirmeye çalış onu zaten damatlar kayınvalideyle anlaşamazlarki ama biz onların anneleriyle anlaşmak zorunda kalırız ...........

şebo çarşamba gecesi lanetinden konuşuyoduk
naber kuzu?

iyim megimmm benimmmm

ay çok üzüldüm ya okuyunca ne oluyor böyle erkeklere mutlu olacaklarına mutsuz ediyorlar eşlerini inşallah düzelirler en kısa zamanda

kardelencim cnm inşallah seninkide düzelir bebişinde büyür hayırlısıyla

Sağol bitanem inşallah

kan testi sonucumu öğrendim kıslar pozitifmiş 5 haftalık doktorum aradı söledi ama müdürümle bozuştuğum için sevinemedim bile nese çok şükürki tuttu en azından uykum çok gelio bu arada bide bel ağrım var göğüslerimde daha şimdiden patlicak adet dönemi belirtilerim aynen devam dio sanırım 9 ay devam etcek :)

canlarım şimdi aradı ali bey(benim deli koca) eve geliyormuş bişey istiyomusun gülüm dedi. yok dedim. dengesi böyle işte her an değişebiliyor. çay koyayım kahvaltılık bişeyler cıkarayım yer gelince. siz yazın bana akıl verin ben gelince okurum. cidden cıldıracagım bebeğime bişey olmasın başka bişey istemiyorum. ben artık sadece bebeğimi düşünmek istiyorum. ayrılmaksa ayrılırım hiiç önemli değil ben her türlü bakar yetistiririm onu. sonucta benim sucum yok.
hepinizi öpüyorum görüşürüz. zaten sivatanla luck'm facede ekli. arada görüyoruz birbirimizi ordan. sizi seviyorum lütfen dua edin.

ya benim anlamadığım herşeyi kadınlar yaşıyor hamile kalıyor hormonlar değişiyor psikoloji alt üst oluyor ama kadınlar yine güçlü seslerini çıkarmıyorlar beyefendiler ev nasıl geçinecek diye tranva yaşıyorlar allah zaten onun kısmetini veriyor hatta bizde onların kısmetlerinden yararlanıyoruz erkeklere ne oluyor durduk yere anlamadım başka bi sorun olmasın

Allah yardımcın olsun bilginimm

annenle sen gene sıkıfıkı görüş..
ama kıskanç Ali beyin yanında mesafeli oluyo numarası yap bari bi süre..
aklı başına gelinceğe kadar idare et fıstıım..
düzelicektir inşallahhh..

yok luckycim yoktu çok şükür

halvetimizi ettik uyudu kocişim lanete fırsat yoktu valla yorgundu :)))

ohhhh iyi o zaman cnmm

canımmm üzmemeye çalış kendini sımkısı tutunun bebişinizle birbirinize benim yerime de sev bebişini olur mu :))) dualarım seninle sen de ihmal etme cnm dualarını...

canım tebrikler çok çok sevindim aman takma patronu boşver...bizi de ekle dualarına olur mu

cnm hayırlısı olsun bebişin darısı başımıza inşallahhh

ay muhteşem yüzyıl varken ne güsel lanet malet yoktu çarşambaları..
şimdi sıkıntıdan oluyo sanırım

deli kız

cnm bence sabret hiç aklına kötü şeyler getirme demek ki onunda bir sıkıntısı var ondan dengesiz sen bebebişine sıkı sıkı tutun herşey yoluna girer merak etme dualarım seninle cnm bizde seni seviyoruz

Son düzenleme:
sfy canım maşallahhh
herşeyin yolunda olması çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…