Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

süper bi haber canım allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar alakasız bi soru olcak ama aynı mesajda birden çok alıntıyı nasıl yapıyorsunuz

alıntıyla cevaplanın yanındaki simgeye tıklayak ilerliyosun,
en son mesajı,alıntıyla cevapla yapıyosun..

amin kızlar inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarız miniklerimizi anne olmak isteyen herkes için dua edicem sizde bana edin sağ salim geçsin 9 ay şafak 280 gün mü oluo :)))

ali kaptannnnnn
seninki de ali kaptan gibi heralde huy bakımındaann

kızlar benide ekleyinnn yavvv eda la sivatan eklii

amin kızlar inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarız miniklerimizi anne olmak isteyen herkes için dua edicem sizde bana edin sağ salim geçsin 9 ay şafak 280 gün mü oluo :)))

inşallah canım dualarımız seninlee

Komşum geldi 15 dakika netten bişeye bakıyımmı diye 3 yaşında oğlu var 15 dakika içinde çekmecemdeki donum bile havada uçuyodu digiturk ün kartını çekti çıkardı kırıyodu az daha elinden zor aldım,kalorifer peteğinin üzerindeki su almak için kullanılan anahtarı buldu çevirdi sular akmaya başladı,basket topunu cam sehpaya atıyo,ayakkabı sileceği süngeri ağzına soktu ve masadan aldığı tuzluğu yere boşalltı,fırının bütün düğmelerini çevirdi bütün bunları anası nette bişeye bakarken 15 dakika içinde yaptıDOKTOR KORKUYORUMMMMM

allah annesine sabır versin

valla benim çocuğum olsun her yeri dağıtsın ben isterim ama sadece benim evimi başkasının değil benim koca hiç sevmiyo yaramaz çocukları bende kızıyom kınama başına gelir diye

canım senin için çok hoş şeyler olmamış ama affet gülmekten kendimi alamadım yerim ben onuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…