kan testi sonucumu öğrendim kıslar pozitifmiş 5 haftalık doktorum aradı söledi ama müdürümle bozuştuğum için sevinemedim bile nese çok şükürki tuttu en azından uykum çok gelio bu arada bide bel ağrım var göğüslerimde daha şimdiden patlicakadet dönemi belirtilerim aynen devam dio sanırım 9 ay devam etcek :)
kızlar alakasız bi soru olcak ama aynı mesajda birden çok alıntıyı nasıl yapıyorsunuz
kızlar alakasız bi soru olcak ama aynı mesajda birden çok alıntıyı nasıl yapıyorsunuz
cnm alıntı ile cavaplanın yanında bir mesaj işareti var almak istediğin mesajlarda onu işaretle
alıntıyla cevaplanın yanındaki simgeye tıklayak ilerliyosun,
en son mesajı,alıntıyla cevapla yapıyosun..
ali kaptannnnnncanlarım şimdi aradı ali bey(benim deli koca) eve geliyormuş bişey istiyomusun gülüm dedi. yok dedim. dengesi böyle işte her an değişebiliyor. çay koyayım kahvaltılık bişeyler cıkarayım yer gelince. siz yazın bana akıl verin ben gelince okurum.cidden cıldıracagım bebeğime bişey olmasın başka bişey istemiyorum. ben artık sadece bebeğimi düşünmek istiyorum. ayrılmaksa ayrılırım hiiç önemli değil ben her türlü bakar yetistiririm onu. sonucta benim sucum yok.
hepinizi öpüyorum görüşürüz. zaten sivatanla luck'm facede ekli. arada görüyoruz birbirimizi ordan. sizi seviyorum lütfen dua edin.
amin kızlar inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarız miniklerimizi anne olmak isteyen herkes için dua edicem sizde bana edin sağ salim geçsin 9 ay şafak 280 gün mü oluo :)))
amin kızlar inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarız miniklerimizi anne olmak isteyen herkes için dua edicem sizde bana edin sağ salim geçsin 9 ay şafak 280 gün mü oluo :)))
Komşum geldi 15 dakika netten bişeye bakıyımmı diye 3 yaşında oğlu var 15 dakika içinde çekmecemdeki donum bile havada uçuyodu digiturk ün kartını çekti çıkardı kırıyodu az daha elinden zor aldım,kalorifer peteğinin üzerindeki su almak için kullanılan anahtarı buldu çevirdi sular akmaya başladı,basket topunu cam sehpaya atıyo,ayakkabı sileceği süngeri ağzına soktu ve masadan aldığı tuzluğu yere boşalltı,fırının bütün düğmelerini çevirdi bütün bunları anası nette bişeye bakarken 15 dakika içinde yaptıDOKTOR KORKUYORUMMMMM
Komşum geldi 15 dakika netten bişeye bakıyımmı diye 3 yaşında oğlu var 15 dakika içinde çekmecemdeki donum bile havada uçuyodu digiturk ün kartını çekti çıkardı kırıyodu az daha elinden zor aldım,kalorifer peteğinin üzerindeki su almak için kullanılan anahtarı buldu çevirdi sular akmaya başladı,basket topunu cam sehpaya atıyo,ayakkabı sileceği süngeri ağzına soktu ve masadan aldığı tuzluğu yere boşalltı,fırının bütün düğmelerini çevirdi bütün bunları anası nette bişeye bakarken 15 dakika içinde yaptıDOKTOR KORKUYORUMMMMM
ali kaptannnnnn
seninki de ali kaptan gibi heralde huy bakımındaann
kızlar benide ekleyinnn yavvv eda la sivatan e
Bugün çok sıcak kızlar ya
Bugün çok sıcak kızlar ya
allah annesine sabır versin
hehe ali kaptan
benide ekleyin kızlar
canım senin için çok hoş şeyler olmamış ama affet gülmekten kendimi alamadım yerim ben onuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?