Hamile olmayasınhem sıcak hem ateşli oturmakda var benim de ateşim var heraldee 37 ye çıktı şimdi ne olcak bilmem kocamda yokkk of yaaa
hangi şehirdesin canım
ha bide tüm bu yaramazlıkları yaparken altına doldurduannesi çok rahat bi kadın sabra ihtiyacı yok.o sabırdan bana lazım biraz
aysuncum tesadüfen gördüm seni facede ekledim
yupuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii makaraya bak benimde kaynananın bi akrabası varmış iki çocugu var kadının kaynanada kuşlar var onları kafesten çıkarttı örtüyü çekti kafesi yere döktü yatak odasından yastık yorgan sürüdü getirdi sütyen don hepsi ortaya döküldüüü karının bişeyi kalmadı gizli koltukların altlarına varana kadar ortaya çıktı herşeyy
yupuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii makaraya bak benimde kaynananın bi akrabası varmış iki çocugu var kadının kaynanada kuşlar var onları kafesten çıkarttı örtüyü çekti kafesi yere döktü yatak odasından yastık yorgan sürüdü getirdi sütyen don hepsi ortaya döküldüüü karının bişeyi kalmadı gizli koltukların altlarına varana kadar ortaya çıktı herşeyy
Hamile olmayasınEşin nerde ki
İstanbul canım
adetim bugün bitti sayılır azcık azcık geliyo hamile degilimdir
eşimde kütahyaya gitti gelmiycekk
çocuklar alemler ya evde yapsınama dışarda yapmasına iizn vermem
Milli felaket gibiydi valla okka temizledim evi kasırga gibi esti geçti veletannemin bi lafı vardır "ölünün poposundan pamuk çeker bunlar" der(ayıp azcık ama tam manasıyla bu yani) kayınvalidene de bu türden çatmış:))
Dikkat et kendine canım o zaman yalnızken hasta olma bi de
3 gündür gribim zaten ateş başladı bugün dee burun akıntısı baş agrısı falan hepsi var işte ona da söylemiyorum atlar gelir
ha bide tüm bu yaramazlıkları yaparken altına doldurduannesi çok rahat bi kadın sabra ihtiyacı yok.o sabırdan bana lazım biraz
komşum geldi 15 dakika netten bişeye bakıyımmı diye 3 yaşında oğlu var 15 dakika içinde çekmecemdeki donum bile havada uçuyodu digiturk ün kartını çekti çıkardı kırıyodu az daha elinden zor aldım,kalorifer peteğinin üzerindeki su almak için kullanılan anahtarı buldu çevirdi sular akmaya başladı,basket topunu cam sehpaya atıyo,ayakkabı sileceği süngeri ağzına soktu ve masadan aldığı tuzluğu yere boşalltı,fırının bütün düğmelerini çevirdi bütün bunları anası nette bişeye bakarken 15 dakika içinde yaptıdoktor korkuyorummmmm
evde yaparsa heryerde yapar kiii eve mahsus kalmaz bu heee evde yapıyom der nasılsa der:d
yaparlar yani beklerim şahsen annesine dantel bile ördürtmüya yazık kadın peşinde koşturmaktan iş yapamıyo kiivuruyo kızıyo dinleyen kim 2 dk sonra afat gibi devammm
evde yaparsa heryerde yapar kiii eve mahsus kalmaz bu heee evde yapıyom der nasılsa der:d
yaparlar yani beklerim şahsen annesine dantel bile ördürtmüya yazık kadın peşinde koşturmaktan iş yapamıyo kiivuruyo kızıyo dinleyen kim 2 dk sonra afat gibi devammm
sagol canım da gelmesin yorulmasın o kadarGeçmiş olsun..Gelir tabi
ayy yaaaaa delülerrrrrrr
koptum varyaaaaaaaaaa mayyak karılarrrr siziiii
bencede dantel örüyo kaynanası var yavrum otur etme yavrum alllah koş gitti yavrum yapma kuzum açma kapat elleme kırma dökme o teyzen kızar bak babana söyleriz annesi kız suna aa bak öbür arkadaş nasıl oturuyo insanın nevri dönüyoçocuklu kadının neyine dantel zaten ya çocuğunun huyunu bilen sadece onunla ilgilenicek heleki başkasının evinde,bizim bu mikinin anneside iki ters bi düz örerken evin sahibi yapma çocuum etme evladımm diye peşinde geziyo anne yalancı selanik örüyo oturmuş.Allah banada vereydi o kadar rahatlığı keşkem 10 sene fazla yaşardım
ama her çocuk öyle değil aysuncum inşlallah bizimkiler öyle olmaz ne sakin çocuklar var :) içimizi biz yinede ferah tutalım
bencede dantel örüyo kaynanası var yavrum otur etme yavrum alllah koş gitti yavrum yapma kuzum açma kapat elleme kırma dökme o teyzen kızar bak babana söyleriz annesi kız suna aa bak öbür arkadaş nasıl oturuyo insanın nevri dönüyo
inşallah böyle olmaz yaa iki dk dötünün üstüne oturamıyo ki karı
aysuncumm geçmiş olsun canım...
ayy valla ben öyle rahat olamam hiç ne evde ne dışarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?