Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ha bide tüm bu yaramazlıkları yaparken altına doldurduannesi çok rahat bi kadın sabra ihtiyacı yok.o sabırdan bana lazım biraz

yupuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii makaraya bak benimde kaynananın bi akrabası varmış iki çocugu var kadının kaynanada kuşlar var onları kafesten çıkarttı örtüyü çekti kafesi yere döktü yatak odasından yastık yorgan sürüdü getirdi sütyen don hepsi ortaya döküldüüü karının bişeyi kalmadı gizli koltukların altlarına varana kadar ortaya çıktı herşeyy

çocuklar alemler ya evde yapsın ama dışarda yapmasına iizn vermem

Milli felaket gibiydi valla okka temizledim evi kasırga gibi esti geçti veletannemin bi lafı vardır "ölünün poposundan pamuk çeker bunlar" der(ayıp azcık ama tam manasıyla bu yani) kayınvalidene de bu türden çatmış:))

çocuklar alemler ya evde yapsın ama dışarda yapmasına iizn vermem

evde yaparsa heryerde yapar kiii eve mahsus kalmaz bu heee evde yapıyom der nasılsa der:d

yaparlar yani beklerim şahsen annesine dantel bile ördürtmüya yazık kadın peşinde koşturmaktan iş yapamıyo kii vuruyo kızıyo dinleyen kim 2 dk sonra afat gibi devammm

ha bide tüm bu yaramazlıkları yaparken altına doldurduannesi çok rahat bi kadın sabra ihtiyacı yok.o sabırdan bana lazım biraz

ayy yaaaaa delülerrrrrrr

koptum varyaaaaaaaaaa mayyak karılarrrr siziiii

çocuklu kadının neyine dantel zaten ya çocuğunun huyunu bilen sadece onunla ilgilenicek heleki başkasının evinde,bizim bu mikinin anneside iki ters bi düz örerken evin sahibi yapma çocuum etme evladımm diye peşinde geziyo anne yalancı selanik örüyo oturmuş.Allah banada vereydi o kadar rahatlığı keşkem 10 sene fazla yaşardım

ama her çocuk öyle değil aysuncum inşlallah bizimkiler öyle olmaz ne sakin çocuklar var :) içimizi biz yinede ferah tutalım

bencede dantel örüyo kaynanası var yavrum otur etme yavrum alllah koş gitti yavrum yapma kuzum açma kapat elleme kırma dökme o teyzen kızar bak babana söyleriz annesi kız suna aa bak öbür arkadaş nasıl oturuyo insanın nevri dönüyo
ama her çocuk öyle değil aysuncum inşlallah bizimkiler öyle olmaz ne sakin çocuklar var :) içimizi biz yinede ferah tutalım

inşallah böyle olmaz yaa iki dk dötünün üstüne oturamıyo ki karı

o zaman ne diycez inşallah annesine çekmez

eeee inşallah annen allah sana senin gbi çocuk versin demediyse belki çekmez sana aysuncum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…