Yok olmaz artık çünkü kesinlikle bana yaklaşamaz barut gibiyim.
Ben de geçmişi okudum, lanet Çarşamba demişler, ama bizde resmen lanet hafta oldu. Bugün resmen evden ayrıldım sonra birsürü yakarma ve yine evdeyim ama çok kırgınım çok mutsuzum, kaç gündür bugün ilk defa doğru düzgün bir yemek yedim. Kaç kilo verdim bilmiyorum. Erkekler bu kadar aptal olmak zorundalar mı?
Bizim kavgamız yetmezmiş gibi bi de sokaktan bir ses geliyoırdu dün akşam, karısına beğenmiyorsan kapı burda defol git diyen bir koca müsvettesinin sesi. İyice asabım bozuldu.
benden önce oldumu bilmiyorum lakin ilk bende başladı bu sanırım ağlayarak geldim topiğe,çok sinir bozucu bişey hele aynı evinde yabancı gibi yaşamak çok zor.ne istiyolar bilmiyorum ama ülkemizin ayıbı bu erkek egemen toplum böyle gelmiş böyle gidiyor diye yetiştirilen nice erkek çocuğu var her hak onların,tabiki bu egoyla beğenmiyosan defol git diyebilir
benden önce oldumu bilmiyorum lakin ilk bende başladı bu sanırım ağlayarak geldim topiğe,çok sinir bozucu bişey hele aynı evinde yabancı gibi yaşamak çok zor.ne istiyolar bilmiyorum ama ülkemizin ayıbı bu erkek egemen toplum böyle gelmiş böyle gidiyor diye yetiştirilen nice erkek çocuğu var her hak onların,tabiki bu egoyla beğenmiyosan defol git diyebilir
sendemiNazarmı deydi kızlar noldu bugün böle sakıncası yoksa konu nedir naptı
Merhaba ben yine geldim topik boş olunca bir girip çıkıyorum birde internette kesinti olmuştu şuan sorun yok
Nasılsınız kızlar
Benimkisi umutsuz vaka inşallah sizin olur, ben bu konuyu askıya aldım, bi daha bebek demicem.
dün gece nerdeyse hepimizin evlerinde tartışma olmuş pisicimm..
çarşambanın laneti dedim bende
dün gece nerdeyse hepimizin evlerinde tartışma olmuş pisicimm..
çarşambanın laneti dedim bende
sendemiNazarmı deydi kızlar noldu bugün böle sakıncası yoksa konu nedir naptı
Belki bizdede olacaktı ama ben yemekten sonra uyudum dimek ondan tartışmayı teyet geçtim belkide
hoşbuldumcnm hoşgeldinnnnn
cnm allah hepimize nasip etsin inşallah . takma kafana becede en kısa zamanda barışırsınız
ilk dökülen cesur yürek sendin nillam..
arkandan takip ettik bizde.. oh anlattık rahatladık yaw..
ben haklıysam susmam asla..
veeee
dilimle döverim ben adamııı
evet evet eminim artık sen benim yılar önce kaybolan bacımsın
delüüüüüü
seviyorum seni kısss
cnm hoşgeldinnnnn
cnm allah hepimize nasip etsin inşallah . takma kafana becede en kısa zamanda barışırsınız
barıştık ama benim yüzüm gülmüyor valla bıktım artık. O kadar para verdik hastaneye, tahlillere, kaç kere gittik geldik, adam zırt diye kavga çıkarıyor, bebek isteyen adam böyle mi yapar ya. Bana bi daha bebek falan demesin kafa göz dalarım, dr önümüzdeki ay bizi bekliyor, ne dicem valla biz bi halt edemedik mi gitmem bi daha, zaten her seferinde muayene beni çok gerdi. Bi daha aynı şeyleri yapmaya gücüm kalmadı valla, ben hep onun keyfini mi beklicem. Rahat batıyori, batsın kalmasın emi.
benim geçen haftaydı,yemek masasında ben yemek yerken kalkıp banyoya gidiyo bir oldu iki oldu biz sofraya saygıyla yetiştirildik sen bitirmiş olabilirsin afiyet olsunda 10 dakika daha sabret dimi banyoda yaptığı şeyde ayna karşısında batık sakal çıkarmak zevke bakbanyoya doğru seslendim ben yiyorum saygın olsun biraz diye hem konuşuyoruz dedim.sonra ters ters konuştu girdim saygıdan çıktım aptallığımdan bende saflık dedim bu saate kadar seni bekliyorum yemek yemek için bekleme dedi beklersem insan değilim bi başbaşa yaptığımız akşam yemeği var zaten onuda sen baltaladın dışarda ye gel oturup kılını çıkarırsın ben yerken dedim kapıştık öle
tabi be adım cadı zaten benim aman susayım ben diyo bazen sıçratmıyım seni üzerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?