hatırlamıyomm kiii iş yerindetakvimde yazıyooo
takvim yap boza döndü valla geçen perşembeydiii heh haırladım sabah 11 de
Bir hafta olmuş ben hiç bilmiyorum gerçi bu iğne ilaç işlerini,idrarda iğnenin etkisi olabileceğinide senden duymuştum zaten.Kalırmı 1 hafta vücutta etkisi?[/
iğneden 10 gün sona kanda 14 gün sona idrarda çıkar diyo herkes bide prospektüste iğneninkinde hamiş kadın idrarından yazıyo oluşumu ııyyyyyyy iğrendim valla he o zaman
bu sebeplede o karıların idrarı bende çift çizgi yaptııııı elin idrarı bende çft çıkarıyo yaaaa
Bir hafta olmuş ben hiç bilmiyorum gerçi bu iğne ilaç işlerini,idrarda iğnenin etkisi olabileceğinide senden duymuştum zaten.Kalırmı 1 hafta vücutta etkisi?[/
iğneden 10 gün sona kanda 14 gün sona idrarda çıkar diyo herkes bide prospektüste iğneninkinde hamiş kadın idrarından yazıyo oluşumu ııyyyyyyy iğrendim valla he o zaman
bu sebeplede o karıların idrarı bende çift çizgi yaptııııı elin idrarı bende çft çıkarıyo yaaaa
Ohhh şifa niyetine
kıslar bişey diyimmi bat 12 benim az önce test yapım dedim ve yine silik çift çizgi çıktı
yok anam yaaa bende doğuştan beta hcg var hep böle oluyo
bu sefer iğneden sanırsamküüüü
Miyebaaaaaaamiyaba diom ay hıhhhhhh
Sen eklersinde ben beğenmemmi bebişimkızlar miyaba benimki gelmek üzere eve,dışarı çıkıcaz biraz.. kordon boyu hava alıcaz..
kızdım ya ona dün lanetli çarşamba gecesi,çıkalım aşkum biraz dışarı hava alalım diyo
yellow pisicim sadece sen beğendin eklediğim şarkıyı bebeğim.. teşekkür ediyorum sana canımmsınn
sivatan isoldenin batı 14 temmuz ve çift çizgisi gebelik çift çizgisi çıktı biliyosun..
ay gibeğ misin gıııı
edacımmm naber görüşemedik epeydir istanbuldaymışsın
Kızlar saçına brezilya fönü yaptırmış olan varmı?
Varsa eğer kalıcılığı nekadar süre oluyor bilginiz varmı?
Benim saçlarım dalgalıda düz olmasını istiyorum sizce denemelimiyim
Ben nasıl yapıldığını kk da bir topikten öğrendim eşim yapacak benim saçıma yani evde yapıcaz kk da yapıp memnun kalanlar vaer şimdi malzemeleri alayım deniyicem Ne kaybederimki diye düşünüyorum Benimde eşim istiyor.canım benim aaçlarım baya bir kıvırcık hani zenci kıvırcığı gibi. Ben evlenmeden önce güzellik merkezinde muhasebede çalışıyordum o zaman bir ilaç gelmişt kuaföre aba bu değil, bu sonra çktı. sthreat terapy mi neydi adı ilk bende denediler tabii ki benden iyi örnek olamazdı bizim kuaför için. İki ilaçtı. Bir sürdürler beklettiler yıkadılar bakım şampuanı ile sonra bir başkasını sürdüler beklettilr yine bakım ve sonra düz maşa yapıldı yine yıkandı ve bir fön. İki gün yıkanmayacakmış yıkamadım toka bile takılmıyor ama saçım hayatımda görmediğim kadar dümdüzz ve sağlıkıl görünüyordu ki ben fön bile çektiremezdim hiçbir kuaför yanaşmazdı sonra yıkadım ve gözlerime inanamadım süperdi bozulmamıştı ama 8-9 ay sonra tabi alttan kıvırcıklar çıktıkça biraz kabarma ve bozulma olmuştu sonra yine yaptırdım ama ilk sonucu alamadım düzleşti ama çabuk kabardı sonra evlendim bir dah yaptırmadım. Annem de şimdi orada çalışıyor hala ben başka şehirdeyim gidicem haftaya anneme sordum yapılıyor mu hala diye şimdi brezilya fönü geldi o da güzel ama sende sonuç alırlar mı sorayım dedi bilmiyorum olur mu ama eşim istemiyor düz sevmiyormuş başka biri gibi geliyor muşum ona. Ama senin dalgalıysa sonuç alırsın annem güzel oluyor dedi. Ama ilaç biraz kötü kokuyormuş işlem yapılırken ve benim yaptırdığımda bu da uzun işlemler. 4 saat felan kuaförde olmayı göze al. Brezilya fönünde öbür günde bir föne geliniyormuş.
Ben nasıl yapıldığını kk da bir topikten öğrendim eşim yapacak benim saçıma yani evde yapıcaz kk da yapıp memnun kalanlar vaer şimdi malzemeleri alayım deniyicem Ne kaybederimki diye düşünüyorum Benimde eşim istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?