Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hatırlamıyomm kiii iş yerindetakvimde yazıyooo
takvim yap boza döndü valla geçen perşembeydiii heh haırladım sabah 11 de

Bir hafta olmuş ben hiç bilmiyorum gerçi bu iğne ilaç işlerini,idrarda iğnenin etkisi olabileceğinide senden duymuştum zaten.Hıım tamam işte sen daha iyi bilion bak geçmemiştir dediğin gibi bekle bakalım

Son düzenleme:

kıslar bişey diyimmi bat 12 benim az önce test yapım dedim ve yine silik çift çizgi çıktı
yok anam yaaa bende doğuştan beta hcg var hep böle oluyo
bu sefer iğneden sanırsamküüüü

kızlar miyaba benimki gelmek üzere eve,dışarı çıkıcaz biraz.. kordon boyu hava alıcaz..
kızdım ya ona dün lanetli çarşamba gecesi,çıkalım aşkum biraz dışarı hava alalım diyo

yellow pisicim sadece sen beğendin eklediğim şarkıyı bebeğim.. teşekkür ediyorum sana canımmsınn

sivatan isoldenin batı 14 temmuz ve çift çizgisi gebelik çift çizgisi çıktı biliyosun..
ay gibeğ misin gıııı

Son düzenleme:
Biz geldiikk. Gittik alışveriş merkezine yürüyerek arabayı almadık. kardeşçiğime bişiler aldım. Ama dönüşte gözümüz yemedi yürümeyi taksiye atladık geldik işte.. Ama herkess gidiyor birer birer...

Sivatan, canım ilaçlardan olabilir belki ama olmayadabilir. İğnenin üzerindne geçmiş baya zaman yaniii. Sen şimdilik birkaç gün dur bakalım sonra yine yap israr testini koyulaşırsa kana gidersin. Hadi hayırlısı..

geldi benimki..
görüşürüz sora canlar :79:

Ayy geçmişi okudum da herkes kocasıyla bir tartışmış geçen hafta da biz öyleydik haftasonuyla beraber 4 gün kötüydük. Bazen hiç beni anlamadığını düşünüyorum ama o kadar kavgadan ve bin kere kendimi anlatmamdan sonra yola geliyor ancak ben üzüldüğümle kalıyorum bende hassas bir insanım çok takıyorum olan bana oluyor yoluna girse de yıpranmış oluyoruz işte. Nedir böyle bilmiyorum artık gezegenlere m birşey oluyor, burçlara mı nedir anlamadım. İnşallah herkes sorunlarını karşılıklı çözer. Hep güllük glistanlık gitmiyor işte oluıyor böyle arada ama en önemlisi hamilelikte olması böyle şeyler hamşle bir bayanı daha çok yıpratır eşlerinde daha anlayışlı olması lazım.

miyaba diom ay hıhhhhhh
Miyebaaaaaaa
Sen eklersinde ben beğenmemmi bebişim
Canımın taaaaa içisin sen

Kızlar herkese merhaba

Kızlar saçına brezilya fönü yaptırmış olan varmı?
Varsa eğer kalıcılığı nekadar süre oluyor bilginiz varmı?
Benim saçlarım dalgalıda düz olmasını istiyorum sizce denemelimiyim

Son düzenleme:
slm millettttttttttt ..

ben geldim arkadaşımdayım da hemen size bakim dedim malum artık evde net yok uzun bi süre eeeee nasılsınız halvetlülerim

Kızlar saçına brezilya fönü yaptırmış olan varmı?
Varsa eğer kalıcılığı nekadar süre oluyor bilginiz varmı?
Benim saçlarım dalgalıda düz olmasını istiyorum sizce denemelimiyim

canım benim aaçlarım baya bir kıvırcık hani zenci kıvırcığı gibi. Ben evlenmeden önce güzellik merkezinde muhasebede çalışıyordum o zaman bir ilaç gelmişt kuaföre aba bu değil, bu sonra çktı. sthreat terapy mi neydi adı ilk bende denediler tabii ki benden iyi örnek olamazdı bizim kuaför için. İki ilaçtı. Bir sürdürler beklettiler yıkadılar bakım şampuanı ile sonra bir başkasını sürdüler beklettilr yine bakım ve sonra düz maşa yapıldı yine yıkandı ve bir fön. İki gün yıkanmayacakmış yıkamadım toka bile takılmıyor ama saçım hayatımda görmediğim kadar dümdüzz ve sağlıkıl görünüyordu ki ben fön bile çektiremezdim hiçbir kuaför yanaşmazdı sonra yıkadım ve gözlerime inanamadım süperdi bozulmamıştı ama 8-9 ay sonra tabi alttan kıvırcıklar çıktıkça biraz kabarma ve bozulma olmuştu sonra yine yaptırdım ama ilk sonucu alamadım düzleşti ama çabuk kabardı sonra evlendim bir dah yaptırmadım. Annem de şimdi orada çalışıyor hala ben başka şehirdeyim gidicem haftaya anneme sordum yapılıyor mu hala diye şimdi brezilya fönü geldi o da güzel ama sende sonuç alırlar mı sorayım dedi bilmiyorum olur mu ama eşim istemiyor düz sevmiyormuş başka biri gibi geliyor muşum ona. Ama senin dalgalıysa sonuç alırsın annem güzel oluyor dedi. Ama ilaç biraz kötü kokuyormuş işlem yapılırken ve benim yaptırdığımda bu da uzun işlemler. 4 saat felan kuaförde olmayı göze al. Brezilya fönünde öbür günde bir föne geliniyormuş.

Ben nasıl yapıldığını kk da bir topikten öğrendim eşim yapacak benim saçıma yani evde yapıcaz kk da yapıp memnun kalanlar vaer şimdi malzemeleri alayım deniyicem Ne kaybederimki diye düşünüyorum Benimde eşim istiyor.

canım asla evde bu işe kalkışma bu evd yapılabşlecek bir işlem kesinlikle değil canım. O ilacı alıpta sadece onu sürersen saçını yıpratmaktan başka işe yaramaz. Bu işlem kuaförlerde saç bakımları ile destekleniyor ve bu şekildesaç kökleri beslenmiş oluyor. Yıkanırken bakım ürünleri ile yıkanıyor saç ve bu da düzleştirme de etken oluyor. Benim yaptırdığımı bile alıp evde uygulucam diyenler vardı ama bu işlemler için özel sertifikalar alınıyor işlem uygulamalı gösteriliyor benim işlemim öyleydi benim çalıştığım yerin kuaföründen iki kişi eczacıbaşından eğitim aldılar ve sertifa sahibi olup öyle uyguladılar. Brezilya fönü de onun gibi zaten yine de sen bilirsin ama olsa bile uzun vadeli olmaz saçların yıpranır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…