Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kıyamam cnm bebek streside üstüne gelince tam olmuş olsun cnm sen eşin istiyor diye değil bebiş için barış megim gibi işini gör sen yeter :))

yatak odasından tam 4 tane mesaç attı,gel aşkum diye..
gitmedüümmm

işim de bitti bu ay için zate

gitme megim ne gerek var boşşverrrrrrr

yaptım ona bi ayar ben dün akşam dedim hatta gidebilirsin içeri buyur bekleme diye yok yok beklerim ben bi sigara alıyım geliyim dedi,haa şölee dedim ama içimden

yaptım ona bi ayar ben dün akşam dedim hatta gidebilirsin içeri buyur bekleme diye yok yok beklerim ben bi sigara alıyım geliyim dedi,haa şölee dedim ama içimden

Ohhh iyi olmuş ayarını iyi vermişsin tam oturmuş

Ohh iyi etmişin seninkinin vukaaatı nedirniye üzdü benim minik cadımı

diyorum haftasonu şööle bi program mı yapsak,yada şööle mi yapsak vs vs vs..
konuşuom işte..:87:
ama beyfendi mıymıymıyyyyy
yok yaa hava sıcak otururuz küt oynarız işte babamlarla falan..
hiç gelemem mıymıylığa ben ya

valla benim eşimde 1-2 ay önce yaptı öyle kalkıp gidiyordu o zamandan beri ceza yemeği yiyorum yarısını eşim topluyor masanın kıyamam ben ona

küt neki kııız

kızdığı ne varsa yapıyorum kavgalıyken,örneğin dondurma istiyorum dedim hadi çıkıp yiyelim dedi düşük bel pantolonumu çektim hemen daracık üzerimede kısacık tişört arabadan ilk ben ineyim diye bekliyo inerken nerem görünecek diye bakıcak uyanıkindim baktı bişide diyemiyo

kıyamam cnm bebek streside üstüne gelince tam olmuş olsun cnm sen eşin istiyor diye değil bebiş için barış megim gibi işini gör sen yeter :))

gitme megim ne gerek var boşşverrrrrrr

:86:

inanmıcaksın ama,3 ekadar oturttum salonda ve söylendim

Ayy benim delüde bugün nerden akılna takılmışsa muhneviden kalma şarkılar söylüyor normalde hiç tarzı değildir ama bende gıcık oluyorum beni iyice kızdırmak için mahsun şarkıları söylüyor kendide bende gıcık oluyoruz aslında

Son düzenleme:

Ay süpersin vallaha güsel fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…