barıştık ama benim yüzüm gülmüyor valla bıktım artık. O kadar para verdik hastaneye, tahlillere, kaç kere gittik geldik, adam zırt diye kavga çıkarıyor, bebek isteyen adam böyle mi yapar ya. Bana bi daha bebek falan demesin kafa göz dalarım, dr önümüzdeki ay bizi bekliyor, ne dicem valla biz bi halt edemedik mi gitmem bi daha, zaten her seferinde muayene beni çok gerdi. Bi daha aynı şeyleri yapmaya gücüm kalmadı valla, ben hep onun keyfini mi beklicem. Rahat batıyori, batsın kalmasın emi.
yatak odasından tam 4 tane mesaç attı,gel aşkumdiye..
gitmedüümmm
işim de bitti bu ay için zate
Her zaman kavgalarda kadınlar haklı olduğu gibi sende haklısın
Birkaç gün beklemezsen yemeğe aklı kafasına gelir iyi demişsin ağzına sağlık
Bizimkide yapıyordu bir ara yemeğini yiyip hadi sana afiyet olsun hopp bilgisayarın başına geçiyordu.
bizdede bir iki kez bu tartışma konusu oldu uzun zamandır yemeğini yer beni bekler hatta bulaşuklar makinaya yerleşip çay yapılana kadar mutfakta masada oturup bekliyooo çayları elimize alıp birlikte odaya geçiyoz bu erkek milletine arasıra ayar gerekiyo bakalım bizimkinin ayarı nekadar sürcek
yatak odasından tam 4 tane mesaç attı,gel aşkumdiye..
gitmedüümmm
işim de bitti bu ay için zate
Döküldüm döküldüm biraz rahatladım, eğer bunları buraya yazdığımı bi duyarsa ya işte o zaman tam dökülcem
yaptım ona bi ayar bendün akşam dedim hatta gidebilirsin içeri buyur bekleme diye yok yok beklerim ben bi sigara alıyım geliyim dedi,haa şölee dedim ama içimden
yaptım ona bi ayar bendün akşam dedim hatta gidebilirsin içeri buyur bekleme diye yok yok beklerim ben bi sigara alıyım geliyim dedi,haa şölee dedim ama içimden
Ohh iyi etmişin seninkinin vukaaatı nedirniye üzdü benim minik cadımı
diyorum haftasonu şööle bi program mı yapsak,yada şööle mi yapsak vs vs vs..
konuşuom işte..:87:
ama beyfendi mıymıymıyyyyy
yok yaa hava sıcak otururuz küt oynarız işte babamlarla falan..
hiç gelemem mıymıylığa ben ya
kıyamam cnm bebek streside üstüne gelince tam olmuş olsun cnm sen eşin istiyor diye değil bebiş için barış megim gibi işini gör sen yeter :))
gitme megim ne gerek var boşşverrrrrrr
küt neki kııız
kızdığı ne varsa yapıyorum kavgalıyken,örneğin dondurma istiyorum dedim hadi çıkıp yiyelim dedi düşük bel pantolonumu çektim hemen daracık üzerimede kısacık tişört arabadan ilk ben ineyim diye bekliyo inerken nerem görünecek diye bakıcak uyanıkindim baktı bişide diyemiyo
canlarım gecemiz güzel olsun inşallaaaaaahhh
kızdığı ne varsa yapıyorum kavgalıyken,örneğin dondurma istiyorum dedim hadi çıkıp yiyelim dedi düşük bel pantolonumu çektim hemen daracık üzerimede kısacık tişört arabadan ilk ben ineyim diye bekliyo inerken nerem görünecek diye bakıcak uyanıkindim baktı bişide diyemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?