kıslar bişey diyimmi bat 12 benim az önce test yapım dedim ve yine silik çift çizgi çıktı
yok anam yaaa bende doğuştan beta hcg var hep böle oluyo
bu sefer iğneden sanırsamküüüü
İyi akşamlar çıtırlar
slm millettttttttttt ..
ben geldim arkadaşımdayım da hemen size bakim dedim malum artık evde net yok uzun bi süre eeeee nasılsınız halvetlülerim
canım asla evde bu işe kalkışma bu evd yapılabşlecek bir işlem kesinlikle değil canım. O ilacı alıpta sadece onu sürersen saçını yıpratmaktan başka işe yaramaz. Bu işlem kuaförlerde saç bakımları ile destekleniyor ve bu şekildesaç kökleri beslenmiş oluyor. Yıkanırken bakım ürünleri ile yıkanıyor saç ve bu da düzleştirme de etken oluyor. Benim yaptırdığımı bile alıp evde uygulucam diyenler vardı ama bu işlemler için özel sertifikalar alınıyor işlem uygulamalı gösteriliyor benim işlemim öyleydi benim çalıştığım yerin kuaföründen iki kişi eczacıbaşından eğitim aldılar ve sertifa sahibi olup öyle uyguladılar. Brezilya fönü de onun gibi zaten yine de sen bilirsin ama olsa bile uzun vadeli olmaz saçların yıpranır.
inşallah kuzen geliyordur bebişimeeeeyerim ben onun poposunu ay hadi inşallah ya cok dua ediyorum size biliyomusunuzzzz
hoşgeldin cnm sanada iyi akşamlarrrr:92:
sende hoşgeldin canım iyiyiz sanırsam galiba :92::92:
Hoşgeldin nasıl gidiyor hamilelik iyisinizdir inşallah meleğinde sende
Duaların için sonsuz teşekkürler
iyiyiz cnm çok şükür. sen nasılsın
selam kızlarnasılsınız maşallah sayfalar hızla çoğalıyor yetişemiyorum
varmı güzel haberlerbiz yarın başlıyoruz bana şans dileyinn
hoşgeldin şebnem halvet zevkü sefa için mi oldu bebe içinmimerhaba megimmmmm nasılsınız kızlarrrr ??
bizim bugünde halvet oldu :) anca geldim
gece kuşları nerde?bebek baskısı olmadan yapılan halvetin gözünü seveyim pek mutluyum beya
selam kızlarnasılsınız maşallah sayfalar hızla çoğalıyor yetişemiyorum
varmı güzel haberlerbiz yarın başlıyoruz bana şans dileyinn
hoşgeldin şebnem halvet zevkü sefa için mi oldu bebe içinmi
merhaba kızlar, biz bu ay kavga etmekten kaçırdık yumurtlama döneminin çoğunu halbuki dr bu ay çok haşvet edün demişti. Canım sıkkın
merhaba kızlar, biz bu ay kavga etmekten kaçırdık yumurtlama döneminin çoğunu halbuki dr bu ay çok haşvet edün demişti. Canım sıkkın
Bu hafta herkeste bi tuhaflık varmış ya ne çok tartışma haberi aldık bebik haberi alacağımıza.olsun tam yumurtlama gününde olacak diye kural yok 6. 8. gününde hamile kalanlar oldu belli olmaz
Yok olmaz artık çünkü kesinlikle bana yaklaşamaz barut gibiyim.
Ben de geçmişi okudum, lanet Çarşamba demişler, ama bizde resmen lanet hafta oldu. Bugün resmen evden ayrıldım sonra birsürü yakarma ve yine evdeyim ama çok kırgınım çok mutsuzum, kaç gündür bugün ilk defa doğru düzgün bir yemek yedim. Kaç kilo verdim bilmiyorum. Erkekler bu kadar aptal olmak zorundalar mı?
Bizim kavgamız yetmezmiş gibi bi de sokaktan bir ses geliyoırdu dün akşam, karısına beğenmiyorsan kapı burda defol git diyen bir koca müsvettesinin sesi. İyice asabım bozuldu.
cnm valla dediğin gibi bir sürü kötü haber aldık
inşallah olur cnm herşey düzelir işin ucunda tatlı bebişler var :2:
Yok olmaz artık çünkü kesinlikle bana yaklaşamaz barut gibiyim.
Ben de geçmişi okudum, lanet Çarşamba demişler, ama bizde resmen lanet hafta oldu. Bugün resmen evden ayrıldım sonra birsürü yakarma ve yine evdeyim ama çok kırgınım çok mutsuzum, kaç gündür bugün ilk defa doğru düzgün bir yemek yedim. Kaç kilo verdim bilmiyorum. Erkekler bu kadar aptal olmak zorundalar mı?
Bizim kavgamız yetmezmiş gibi bi de sokaktan bir ses geliyoırdu dün akşam, karısına beğenmiyorsan kapı burda defol git diyen bir koca müsvettesinin sesi. İyice asabım bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?