Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kıslar bişey diyimmi bat 12 benim az önce test yapım dedim ve yine silik çift çizgi çıktı
yok anam yaaa bende doğuştan beta hcg var hep böle oluyo
bu sefer iğneden sanırsamküüüü

inşallah kuzen geliyordur bebişimeeee yerim ben onun poposunu ay hadi inşallah ya cok dua ediyorum size biliyomusunuzzzz

İyi akşamlar çıtırlar
hoşgeldin cnm sanada iyi akşamlarrrr:92:

slm millettttttttttt ..

ben geldim arkadaşımdayım da hemen size bakim dedim malum artık evde net yok uzun bi süre eeeee nasılsınız halvetlülerim
sende hoşgeldin canım iyiyiz sanırsam galiba :92::92:

Teşekkürler bende alırsam zaten herşeyini alıcam
bakım kremi sülfatsız şampuan saç kremi ve keratin gerekiyormuş
tavsiyen için teşekkürler henüz tam karar veremedim biraz daha arıştırım kafama yatarsa öbür ay uygulayacağım

Hoşgeldin nasıl gidiyor hamilelik iyisinizdir inşallah meleğinde sende
Duaların için sonsuz teşekkürler

miyaba kızlar

oyun oynuyodum bende

selam kızlar nasılsınız maşallah sayfalar hızla çoğalıyor yetişemiyorum
varmı güzel haberler biz yarın başlıyoruz bana şans dileyinn

gece kuşları nerde?bebek baskısı olmadan yapılan halvetin gözünü seveyim pek mutluyum beya

Bol şans rast gelebenim son 4 günüm dınım dınım dırınınımm çok feci meraklardayım nolcek bakalım:26:

merhaba kızlar, biz bu ay kavga etmekten kaçırdık yumurtlama döneminin çoğunu halbuki dr bu ay çok haşvet edün demişti. Canım sıkkın

gece kuşları nerde?bebek baskısı olmadan yapılan halvetin gözünü seveyim pek mutluyum beya

burdayım ben cnmmm

hoşgeldin cnmm . haydi bu ay rastgele inşallah

hoşgeldin şebnem halvet zevkü sefa için mi oldu bebe içinmi

her ikisi içinde cnm gerçi bugünkü zevk için gibiydi

merhaba kızlar, biz bu ay kavga etmekten kaçırdık yumurtlama döneminin çoğunu halbuki dr bu ay çok haşvet edün demişti. Canım sıkkın

cnm hiç üzme kendini hiç belli olmaz ne zaman tutacağı

Bu hafta herkeste bi tuhaflık varmış ya ne çok tartışma haberi aldık bebik haberi alacağımıza.olsun tam yumurtlama gününde olacak diye kural yok 6. 8. gününde hamile kalanlar oldu belli olmaz

miyaba yeniden

tv ye dalmışım yaw :86:

Bu hafta herkeste bi tuhaflık varmış ya ne çok tartışma haberi aldık bebik haberi alacağımıza.olsun tam yumurtlama gününde olacak diye kural yok 6. 8. gününde hamile kalanlar oldu belli olmaz

Yok olmaz artık çünkü kesinlikle bana yaklaşamaz barut gibiyim.

Ben de geçmişi okudum, lanet Çarşamba demişler, ama bizde resmen lanet hafta oldu. Bugün resmen evden ayrıldım sonra birsürü yakarma ve yine evdeyim ama çok kırgınım çok mutsuzum, kaç gündür bugün ilk defa doğru düzgün bir yemek yedim. Kaç kilo verdim bilmiyorum. Erkekler bu kadar aptal olmak zorundalar mı?

Bizim kavgamız yetmezmiş gibi bi de sokaktan bir ses geliyoırdu dün akşam, karısına beğenmiyorsan kapı burda defol git diyen bir koca müsvettesinin sesi. İyice asabım bozuldu.

cnm valla dediğin gibi bir sürü kötü haber aldık
inşallah olur cnm herşey düzelir işin ucunda tatlı bebişler var :2:

Merhaba ben yine geldim topik boş olunca bir girip çıkıyorum birde internette kesinti olmuştu şuan sorun yok
Nasılsınız kızlar

benden önce oldumu bilmiyorum lakin ilk bende başladı bu sanırım ağlayarak geldim topiğe,çok sinir bozucu bişey hele aynı evinde yabancı gibi yaşamak çok zor.ne istiyolar bilmiyorum ama ülkemizin ayıbı bu erkek egemen toplum böyle gelmiş böyle gidiyor diye yetiştirilen nice erkek çocuğu var her hak onların,tabiki bu egoyla beğenmiyosan defol git diyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…