iyi çıkıcak iyi Allahın izniyle sen kendine iyi bak.Kocan nasıl ne mutludur kimbilir
folic asidi ekmek gibi su gibi içiodum canım zaten...
onu epeyce depo yaptım arada ihmallerim oluodu tabisi..
bulantım falan yok henüz..
hala devam etmekte olan göğüs ağrım var...
ve arad midemde kazınmaaa..
uuff hele yarın bi degerim yükseleydi ozaman anlatıcam çok şey varda..
Allah korusun aksi bi durum olursa
söylediklerim boşa gider...
Kızlar dün hastaneye gittim ya kan vermek için.Benim bir numara öncemde olan kadın geçtiğimiz ay aşılama yaptırmış ve kanda gebelik testi yaptırmıştı sonucu elindeydi ve negatifti ben anlamıştım görünce ama bişey diyemedim içeri girmeyi okadar heyecanla bekliyorduki çok üzüldüm onun için
kızlar çok tuhaf ama ikimizde fena halde durgunuz..
yani hamile olmadan önce acaba hamile olsam düşüncesi bile ikimizi çıldırtırken şimdi bu durgunluk beni çok şaşırtıo.
ikimizde sonuçlardn emin olmak istiyoruz.eşiminde tıpkı bende oldugu gibi korkuları var.
erken sevindik demekten ikimizde çok korkuyoruz...
asıl regl tarihime 6 gün var canım daha...cnm kötü düşünmemeye çalış inş. yükselecek değerin ALLAHın izniyle asıl regl günün yarınmıydı
yahu doktor sana gibesin,tebrikler dedi mi? 'dedi..
ee?
rahat ol bebemm yaaa,keyfini çıkar artık bundan sonra inşallahhh
Kızlar dün hastaneye gittim ya kan vermek için.Benim bir numara öncemde olan kadın geçtiğimiz ay aşılama yaptırmış ve kanda gebelik testi yaptırmıştı sonucu elindeydi ve negatifti ben anlamıştım görünce ama bişey diyemedim içeri girmeyi okadar heyecanla bekliyorduki çok üzüldüm onun için
kızlar çok tuhaf ama ikimizde fena halde durgunuz..
yani hamile olmadan önce acaba hamile olsam düşüncesi bile ikimizi çıldırtırken şimdi bu durgunluk beni çok şaşırtıo.
ikimizde sonuçlardn emin olmak istiyoruz.eşiminde tıpkı bende oldugu gibi korkuları var.
erken sevindik demekten ikimizde çok korkuyoruz...
Yarın değerinin yükseldiğini görün eşinde sende sonra keseyi görün sonra kalp atışını duymaya gidin o zaman işte bu durgunluktan eser kalmayacak
o negatif sonucu almak insanı nasıl yıkıyo kızlar ben çok yaşadım o anı bidaha yaşatmaz RABBİM inş.
gece kuşları slm.benide uyku tutmadı debelenip durdum sonunda kalktım
İnşallah.Rabbim kimseye yaşatmasın.
Tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Tüm hamilelere sorunsuz hamilelikler kolay doğumlar nasip etsin
Tüm hamilelerin evlatlarını hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Kimseye evladının acısını göstermesin.
gece kuşları slm.benide uyku tutmadı debelenip durdum sonunda kalktım
asıl regl tarihime 6 gün var canım daha...
hı hı dedi ama nebilim megim yaaaa..
valla ben çok şansız bi insanım yaaaa...
Allah korusun ama aklıma çok fena şeyler gelio.
diorumya salağım ben salak.
rahat olmam gerekirken şu gerilime bak bendeki.
zaten hamile kalmadan öncede hep böle gergin oldugum için hep mutsuz oldumm
Normal ya hem yarını atlatınca rahatlarsınız ikinizde.Ben rüyamda test yaptım pozitifama nasıl gerçek rüya, öpüyodum adamı uyandığımda müjdeli haber veriyodum resmen acayip acayip bakıyodu suratıma
iyi yaptın kuşum,hoşgeldin sen
14 temmuz yazdım zaten listeye ben..
ama bundan sonra talihin değişti ve mucizen içinde isoldem
bende hep gıcık rüyalar görüyorum ya keşke bende görsem ya bi çift çizgi rüyası
İnşallah.Rabbim kimseye yaşatmasın.
Tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Tüm hamilelere sorunsuz hamilelikler kolay doğumlar nasip etsin
Tüm hamilelerin evlatlarını hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Kimseye evladının acısını göstermesin.
Kim olsa ilk zamanlar böyle geçerdi diye düşünüyorum.İnsan inanamıyordur İnşallah yarın dr dan gelince dahada bir rahat olacaksın sonra daha rahat her gidip gelmende hayırlısıyla biraz daha alışırsın ve inanırsın gerçekten bebişinin seninle olduğuna.....asıl regl tarihime 6 gün var canım daha...
hı hı dedi ama nebilim megim yaaaa..
valla ben çok şansız bi insanım yaaaa...
Allah korusun ama aklıma çok fena şeyler gelio.
diorumya salağım ben salak.
rahat olmam gerekirken şu gerilime bak bendeki.
zaten hamile kalmadan öncede hep böle gergin oldugum için hep mutsuz oldumm
Hoş geldingece kuşları slm.benide uyku tutmadı debelenip durdum sonunda kalktım
Çok zor bir durum Allah yardımcıı olsunBen de son hastaneye gidişimde bi kadın vardı yanında 3-4 yaşında bir oğlu vardı ve hamileymiş , bir de düşük tehlikesi varmış onun için gelmiş tekrar, ya bi kocası vardı herkesin içinde bir bağırdı bir bağırdı kadına öyle üzüldüm ki hem de kaç kere, hem hamilesin hem düşük tehlikesi yaşıyorsun adamın yaptığına bak okadının gözleri doldu doldu zor tuttu kendini. Allah yardımcısı olsun dedim içimden eşim bile şok olup baktı.
İşte bir koca müsvettesi daha, Hepsi de beni mi buluyo neee?
İnşallah rüyan hayırlara vesile olur tatlımNormal ya hem yarını atlatınca rahatlarsınız ikinizde.Ben rüyamda test yaptım pozitifama nasıl gerçek rüya, öpüyodum adamı uyandığımda müjdeli haber veriyodum resmen acayip acayip bakıyodu suratıma
İnşalah canım sanırım iki hafta yada 3 hafta sonrada onun için gideceksin dr aayy çok güzel yaaa
inşallah RABBİM bu güzellikleri nasip eder bana...
ve hepinize inşallahh..
galiba bebeğin kalp atışını duyana kadar hamile olduguma inanmıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?