Şimdi benim 5 temmuzda çok az kanamam oldu yani az dediğim çokta az değil afedersiniz pedin 4 te biri kadar diyim ve daha gelmiyordu ve benim çok sancım vardı bende iki tane aspirin içtim nede olsa adet oldum bari kanım sulansın hemde ağrım dinsin dedim sonra kanamam arttı hatta akşam üstü topike geldim adet oldum ama ağrım yok falan diye yazdım çünkü ilaç ağrımı kesti.5temmuzda akşama kadar çokça kanamam oldu 6 temmuzda akşama doğru kanam azaldı ve bitti.Yani bir buçuk gün sürdü adetim Ve bu sabahta çok çko az bit kanam oldu 5-6 damla kadar az.Şuan tamamiyle bitti.Normalde adetlerim 3 yada 4 gün sürerdi acaba bu ay neden böyle oldu diye kendime bile sormaktan korkuyorum keşke o aspirini içmeseydim
sen 2 gündür kan veriyosun ya bebeğim hastanede..
eğer üstüne görmüş olsan söylenirdi hastaneden sana dimi..
bilemedim bakk..:26:
kız inşallah da gibesindir bee
Ama o kan enfeksiyon varmı kansızlık varmı hepatit b-c varmı birde hormon tahlillerine bakmak için verildi yani işlam uzun olduğu çin sonucu pazartesi çıkacak hemde onda gebelik varmı diye bakmazlar kan yetmezki bir sürü test yapılacak
valla eşimin devamlı sakin ol sakin ol telkinleri altında çığlık atmadan
hıçkıra hıçkıra ağladımm..
tatlı uykular hilacimm:80::80:kızlar benim gözlerim kapanmaya başladı ben çıktım
kızlar benim gözlerim kapanmaya başladı ben çıktım
cıglık atmaktan sonrası saatlerce aglama zaten ..
sadece o zaman degıl kı ben hala ınanamayıp aglıyorum ama artık sevıncten ..
ınsalalh hıc bırakmaz kuzucuklarımız bızi
arısı tum bekleyenlerın basına ınsallah ..
İnşallah öyledir yoksa adet olmayacaktımda ben zorlamı adetimi çoğalttım diye düşünüp duruyordum.Ama eğer düşük yapsam çok ağrım olurdu dimi:44:Aslında ben yıllardır hastalanıp yatağa bile düşsem direnip ilaç içmem başım ağrıdan çatlar yine içmem tek içtiğim ilaç gebeliği engelleyecek bir sorunum varsa idrar yolu enfk.vs. o durumda ilaç içerim başkada içmezdim nasıl yaptım bunu bilmiyorum........üzülme ya belkide aspirinin etkisiyle 3-4 günde gelecek miktar 1,5 güne sığdı aspirinle çok kanama oluyo.ama kızlar içmeyin bişey benim alerjim var hatır hurut kaşınıyorum ama antihistaminik almadım inatla uyuz gibi kaşındım
Canım bence kötü bişey yok, aspirin kanı sulandırmış ve çabuk bitmiş. Onun yerine ağrı kesici alsaydın öyle birden çoğalmaz ve birden bitmezdi, daha iyi olurdu. Sıkma canını
kızlar benim gözlerim kapanmaya başladı ben çıktım
yellowcum becede kötü birşey olacağını sanmıyorum
bence vücut kendini hazırlıyor bir şekilde benim bu ay kanamam az oldu cnm
hilalcim iyi uykularrr
ozaman kendin bir test yapsana kuzum evde???
var mı evde?
ayyy hadi inşallahhhh
miyavv kızlar benim uykucuk geldi gidiyim kıvrılıyım yatağıma yarın görüşürüz
miyavv kızlar benim uykucuk geldi gidiyim kıvrılıyım yatağıma yarın görüşürüz
Teşekkürler öyle olmasını ümid ediyorum zaten bu ay gebeklmamı sağlayacak birşey kullanmamıştım ama yinede az sürünce adetim kafama takıldı belkide sıcaklardan olmuştur:44:
Ama hamile olsamda aspirin düşük yaptırmış olmalı diye düşünüyorum tabi inşallah öyle olmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?