Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

üzülme ya belkide aspirinin etkisiyle 3-4 günde gelecek miktar 1,5 güne sığdı aspirinle çok kanama oluyo.ama kızlar içmeyin bişey benim alerjim var hatır hurut kaşınıyorum ama antihistaminik almadım inatla uyuz gibi kaşındım

sen 2 gündür kan veriyosun ya bebeğim hastanede..
eğer üstüne görmüş olsan söylenirdi hastaneden sana dimi..

bilemedim bakk..:26:
kız inşallah da gibesindir bee

Ama o kan enfeksiyon varmı kansızlık varmı hepatit b-c varmı birde hormon tahlillerine bakmak için verildi yani işlam uzun olduğu çin sonucu pazartesi çıkacak hemde onda gebelik varmı diye bakmazlar kan yetmezki bir sürü test yapılacak

ozaman kendin bir test yapsana kuzum evde???
var mı evde?

ayyy hadi inşallahhhh

valla eşimin devamlı sakin ol sakin ol telkinleri altında çığlık atmadan
hıçkıra hıçkıra ağladımm..

cıglık atmaktan sonrası saatlerce aglama zaten ..

sadece o zaman degıl kı ben hala ınanamayıp aglıyorum ama artık sevıncten ..

ınsalalh hıc bırakmaz kuzucuklarımız bızi

arısı tum bekleyenlerın basına ınsallah ..

yellowcum becede kötü birşey olacağını sanmıyorum

bence vücut kendini hazırlıyor bir şekilde benim bu ay kanamam az oldu cnm

hilalcim iyi uykularrr

Son düzenleme:

amiiiiiiin inşallahhhh....

İnşallah öyledir yoksa adet olmayacaktımda ben zorlamı adetimi çoğalttım diye düşünüp duruyordum.Ama eğer düşük yapsam çok ağrım olurdu dimi:44:Aslında ben yıllardır hastalanıp yatağa bile düşsem direnip ilaç içmem başım ağrıdan çatlar yine içmem tek içtiğim ilaç gebeliği engelleyecek bir sorunum varsa idrar yolu enfk.vs. o durumda ilaç içerim başkada içmezdim nasıl yaptım bunu bilmiyorum........
Canım bence kötü bişey yok, aspirin kanı sulandırmış ve çabuk bitmiş. Onun yerine ağrı kesici alsaydın öyle birden çoğalmaz ve birden bitmezdi, daha iyi olurdu. Sıkma canını

İnşallah öyledir öyle değildiysede şuan yapacak birşey yok gerçi geçmiş ola

yellowcum becede kötü birşey olacağını sanmıyorum

bence vücut kendini hazırlıyor bir şekilde benim bu ay kanamam az oldu cnm

hilalcim iyi uykularrr

Teşekkürler öyle olmasını ümid ediyorum zaten bu ay gebeklmamı sağlayacak birşey kullanmamıştım ama yinede az sürünce adetim kafama takıldı belkide sıcaklardan olmuştur:44:

kızlar bende çıkıyorum.
malum yarın hastaneye gidicem
inşalalh degerim artmıştır..
nolur dualarınızı esirgemeyinn.
hepinizi seviyorummm

Teşekkürler öyle olmasını ümid ediyorum zaten bu ay gebeklmamı sağlayacak birşey kullanmamıştım ama yinede az sürünce adetim kafama takıldı belkide sıcaklardan olmuştur:44:

ben kedin içinde öyle düşünüyorum yellowcum inşallah öyledir bu ay herşey güzel olur hepimiz için . mevsim geçişleride az da olsa etkiliyordur ama dediğim gibi bence hormonlar düzenliyor kendilerini bebiş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…