Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar ben size birşey sormak istiyorum ama alcağım cevaptanda korkuyorum o yüzden dünden beri sorucam soramıyorum

3-4 sayfa gerıye baktım ama goremedım ısolde hamıle mısın

kan testı yaptırdın sanırım sonuc ne ..

ay cok sevınırım hamıleysennnn

Şimdi benim 5 temmuzda çok az kanamam oldu yani az dediğim çokta az değil afedersiniz pedin 4 te biri kadar diyim ve daha gelmiyordu ve benim çok sancım vardı bende iki tane aspirin içtim nede olsa adet oldum bari kanım sulansın hemde ağrım dinsin dedim sonra kanamam arttı hatta akşam üstü topike geldim adet oldum ama ağrım yok falan diye yazdım çünkü ilaç ağrımı kesti.5temmuzda akşama kadar çokça kanamam oldu 6 temmuzda akşama doğru kanam azaldı ve bitti.Yani bir buçuk gün sürdü adetim Ve bu sabahta çok çko az bit kanam oldu 5-6 damla kadar az.Şuan tamamiyle bitti.Normalde adetlerim 3 yada 4 gün sürerdi acaba bu ay neden böyle oldu diye kendime bile sormaktan korkuyorum keşke o aspirini içmeseydim

keşke aspirin yerine parol içseydin canım benim...

sen 2 gündür kan veriyosun ya bebeğim hastanede..
eğer üstüne görmüş olsan söylenirdi hastaneden sana dimi..

bilemedim bakk..:26:
kız inşallah da gibesindir bee

keşke aspirin yerine parol içseydin canım benim...

Hayatımda hiç aspirin kullanmış biri değilimdir Ve hatta hep gebe olabileceğim ihtimaline karşı yaklaşık 2 yıldır çok çok mecbur kalmadıkça grip olup bir hafta yattığımıda bilirim yinede ilaç kullanmam ama nasıl olduysa hamile olmadığımdan okadar emindimki o ilacı içerken anne annem rahatsız olduğu için kan sulandırıcı olarak american asprini içiyor aklıma geldi karnım ağrıyor heralde adetim sökülemedi dedim iki tane ondan içtim

Canım bence kötü bişey yok, aspirin kanı sulandırmış ve çabuk bitmiş. Onun yerine ağrı kesici alsaydın öyle birden çoğalmaz ve birden bitmezdi, daha iyi olurdu. Sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…