kızlar çok saolun valla öyle moral veriosunuzki.
sizleri çok seviyorumm
Kızlar ben size birşey sormak istiyorum ama alcağım cevaptanda korkuyorum o yüzden dünden beri sorucam soramıyorum
kızlar çok saolun valla öyle moral veriosunuzki.
sizleri çok seviyorumm
3-4 sayfa gerıye baktım ama goremedım ısolde hamıle mısın
kan testı yaptırdın sanırım sonuc ne ..
ay cok sevınırım hamıleysennnn
RABBİMİN izniyle inşallah
hamileyim canımm
tebrık ederımm canım ..cıglık attın mıııı ..
cok opüyorum senı
kız yellow hadi seni bekliyom
Şimdi benim 5 temmuzda çok az kanamam oldu yani az dediğim çokta az değil afedersiniz pedin 4 te biri kadar diyim ve daha gelmiyordu ve benim çok sancım vardı bende iki tane aspirin içtim nede olsa adet oldum bari kanım sulansın hemde ağrım dinsin dedim sonra kanamam arttı hatta akşam üstü topike geldim adet oldum ama ağrım yok falan diye yazdım çünkü ilaç ağrımı kesti.5temmuzda akşama kadar çokça kanamam oldu 6 temmuzda akşama doğru kanam azaldı ve bitti.Yani bir buçuk gün sürdü adetim Ve bu sabahta çok çko az bit kanam oldu 5-6 damla kadar az.Şuan tamamiyle bitti.Normalde adetlerim 3 yada 4 gün sürerdi acaba bu ay neden böyle oldu diye kendime bile sormaktan korkuyorum keşke o aspirini içmeseydim
Şimdi benim 5 temmuzda çok az kanamam oldu yani az dediğim çokta az değil afedersiniz pedin 4 te biri kadar diyim ve daha gelmiyordu ve benim çok sancım vardı bende iki tane aspirin içtim nede olsa adet oldum bari kanım sulansın hemde ağrım dinsin dedim sonra kanamam arttı hatta akşam üstü topike geldim adet oldum ama ağrım yok falan diye yazdım çünkü ilaç ağrımı kesti.5temmuzda akşama kadar çokça kanamam oldu 6 temmuzda akşama doğru kanam azaldı ve bitti.Yani bir buçuk gün sürdü adetim Ve bu sabahta çok çko az bit kanam oldu 5-6 damla kadar az.Şuan tamamiyle bitti.Normalde adetlerim 3 yada 4 gün sürerdi acaba bu ay neden böyle oldu diye kendime bile sormaktan korkuyorum keşke o aspirini içmeseydim
keşke aspirin yerine parol içseydin canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?