İnşallah öyledir yoksa adet olmayacaktımda ben zorlamı adetimi çoğalttım diye düşünüp duruyordum.Ama eğer düşük yapsam çok ağrım olurdu dimi:44:Aslında ben yıllardır hastalanıp yatağa bile düşsem direnip ilaç içmem başım ağrıdan çatlar yine içmem tek içtiğim ilaç gebeliği engelleyecek bir sorunum varsa idrar yolu enfk.vs. o durumda ilaç içerim başkada içmezdim nasıl yaptım bunu bilmiyorum........
İnşallah öyledir öyle değildiysede şuan yapacak birşey yok gerçi geçmiş ola
kızlar bende çıkıyorum.
malum yarın hastaneye gidicem
inşalalh degerim artmıştır..
nolur dualarınızı esirgemeyinn.
hepinizi seviyorummm
Ama hamile olsamda aspirin düşük yaptırmış olmalı diye düşünüyorum tabi inşallah öyle olmamıştır.
kızlar bende çıkıyorum.
malum yarın hastaneye gidicem
inşalalh degerim artmıştır..
nolur dualarınızı esirgemeyinn.
hepinizi seviyorummm
Ben de gidiyorum, hepinize iyi geceler.
Isolde Allah yardımcın olsun canım...
miyavv kızlar benim uykucuk geldi gidiyim kıvrılıyım yatağıma yarın görüşürüz
Teşekkürler iyiki varsınızöyle düşünme işte olmamıştır bişey sen tahlillerini hallet sonra olucak o rahat ol
pisim insanlar gebe olduklarını geç bile farkedebilirler..
yani plansız,korunmalı ilişkiler sonucu olan gibeliklerden bahsediyorum..
bilinmediği için de herşey içiliyo olabilir.. bilene kadar yani..
yani sen gibeysen eğer,içtiğin o 2 asprin bişey yapmaz bebeğe..
kaldı ki,koca karınlıyken bile doktor hergün bir tane bebek asprini verir plesentanın sağlığı açısından..(sanırım bunun içindi)
kızlar bende film izliycem bir burdayım hemde filmi izliyorum yazmazsam kusura bakmayın
kızlar bende film izliycem bir burdayım hemde filmi izliyorum yazmazsam kusura bakmayın
yok ,aspirin düşük yaptırmaz kı ..
benım arkadasım hamıle oldugunu bılmeden neler ıctı ..ne agrı kesıcıler ne antıbıyotıkler sımdı 4 aylık hamıle..
oyle hemen düşmez ki bebek bence ..
yok ,aspirin düşük yaptırmaz kı ..
benım arkadasım hamıle oldugunu bılmeden neler ıctı ..ne agrı kesıcıler ne antıbıyotıkler sımdı 4 aylık hamıle..
oyle hemen düşmez ki bebek bence ..[/QUOTE
kızlar bence buna fazla takılmayın RABBİM yetrki istesin ilaç milaç boş herşey onun elinde
Hayatım yalan adlı yabancı romantik komedi filmini şiddetle tavsiye ediyorum süper film baş rolde jenifer aniston var
Ozaman bekleyip görücem eğer öbür ay adet olmazsam dimekki üstüne görmüşüm eğer adet olursamda dimekki miktarı çok geldiği için adetim iki gün sürmüş:18:İçimi rahatladınbebem öptüm seni iyiki varsın
çok severim jennifer'ı,bende izlicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?