Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

pisim insanlar gebe olduklarını geç bile farkedebilirler..
yani plansız,korunmalı ilişkiler sonucu olan gibeliklerden bahsediyorum..
bilinmediği için de herşey içiliyo olabilir.. bilene kadar yani..
yani sen gibeysen eğer,içtiğin o 2 asprin bişey yapmaz bebeğe..

kaldı ki,koca karınlıyken bile doktor hergün bir tane bebek asprini verir plesentanın sağlığı açısından..(sanırım bunun içindi)

kızlar bende çıkıyorum.
malum yarın hastaneye gidicem
inşalalh degerim artmıştır..
nolur dualarınızı esirgemeyinn.
hepinizi seviyorummm

Hadi iyi geceler tatlı rüyalar hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımız seninle

Ama hamile olsamda aspirin düşük yaptırmış olmalı diye düşünüyorum tabi inşallah öyle olmamıştır.

yok ,aspirin düşük yaptırmaz kı ..

benım arkadasım hamıle oldugunu bılmeden neler ıctı ..ne agrı kesıcıler ne antıbıyotıkler sımdı 4 aylık hamıle..

oyle hemen düşmez ki bebek bence ..

öyle düşünme işte olmamıştır bişey sen tahlillerini hallet sonra olucak o rahat ol
Teşekkürler iyiki varsınız

Ozaman bekleyip görücem eğer öbür ay adet olmazsam dimekki üstüne görmüşüm eğer adet olursamda dimekki miktarı çok geldiği için adetim iki gün sürmüş:18:İçimi rahatladınbebem öptüm seni iyiki varsın

Son düzenleme:
isoldemmm iyi haberler ver yarın bize cnm
öpüyorum seniii

estebancım sanada iyi uykularr

isoldecimm,yarın çookk seviniceksin inşallahhh.. şimdi güzelce uyu bebeem
ESTEBANcım,görüşürüz yarın dadlum

Son düzenleme:
kızlar bende film izliycem bir burdayım hemde filmi izliyorum yazmazsam kusura bakmayın

kızlar bende film izliycem bir burdayım hemde filmi izliyorum yazmazsam kusura bakmayın

'ya sonra'
özcan deniz-deniz çakırın filmi,oldukça güzeldi..
dün izledim tavsiye olunur cicimm :92:

heh işte bende bunu diyorum..

Hayatım yalan adlı yabancı romantik komedi filmini şiddetle tavsiye ediyorum süper film baş rolde jenifer aniston var

Canım çok sağol içime su serptiniz en azından gebe kalıpta sonlanmasına sebebiyet vermediğimi bilmek içimi rahatlattı

sende iyi ki varsın canımm..
bitanecik pisicimm,test yapmıcak mısın peki?

Son düzenleme:
çok severim jennifer'ı,bende izlicem

Eşim ve bende çok beğeniyoruz kendinide oyunculuğunuda ben bu filmi iki kez izledim tekrarda izlerim güzel filmdi mutlaka izle.Romantik komedi yabancı film seversen çok beğendiğim filmler var yarın göz atıp tavsiyede bulunurum şuan aklıma gelenler

50 İlk öpücük

Zohan a bulaşma

Sen ben ve dupree

Aşkzede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…