Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın kızlar,
nasılsınız
dün işten dönünce evde ovülasyon testini yaptım ikinci çizgi kopkoyu çıktı diğerinden koyu bugün de çatlatma iğnem var vurulucam akşam üstü
sizce çatlamışmıdır yumurtam kendiliğinden ya da eğer çatlamışsa ki dünden beri sancılarım arttı bu iğnenin zararı olur mu bilen varsa arkadaşlar yardımcı olun bana lütfeeeennn
:18::18::18:

Canım HCG değerin kaç?
Merak ettim.

cnım hcg değerimi bilmiorum doktorum telefon etti sonuç pozitif çıkmış die sonuçlarımı almaya gidemedim hafta içide kadın doğumcuyla randevum olacak ozaman tekrar testler yapılcakmış sanırım 5 haftalık dedi sadece

canım benim bu konu hakkında hiç bir bilgim yok.istersen doktoruna sor.

bencede canım çünkü benimki önceki gün bayağı silik çizgiydi dün yaptım kopkoyu çıktı

canım benim bu konu hakkında hiç bir bilgim yok.istersen doktoruna sor.

ne bileyim çekiniyorum doktora sen benim dediğimi yap der diye önceki gün muayene etti ultrasonda çok güzel gelişmiş sol tarafın dedi ama rahmin biraz ince dedi onun içinde ilaç verdi ama korkuyorum

ne bileyim çekiniyorum doktora sen benim dediğimi yap der diye önceki gün muayene etti ultrasonda çok güzel gelişmiş sol tarafın dedi ama rahmin biraz ince dedi onun içinde ilaç verdi ama korkuyorum

çekinme canım onda çekincek bişi yok sen ara belki gene çağırır gel bakalım diye.

amin amin amin çok korkuyorum bişi olursa die allahım koru bizi

çekinme canım onda çekincek bişi yok sen ara belki gene çağırır gel bakalım diye.

neyse biraz sonra arayayım inşallah bugün çift çizgiyi yakalayacaksın çift çizgiyi görünce akşam halvet ettik bizde :))) ama bugün tekrar yapıcam testi silik çıkacak mı

Kızlar Dün beni Allar bastı dedim ya.
Sabah çok çok az gelmişti, dedim sonradan gelir herhalde.
Ama yok. akşama kadar hiç gelmedi.
Bende temizlik yaptım. Sonra belim ağrıdı. Baktım. Az daha gelmiş, sabaha kadar bişi geldiği yok yine.
Ben hiç ilaç falan da kullanmadım.
Daha önce böyle olduğunu bilmem hiç, 32-33 günde bir gelir,5 gün sürer biterdi.
Bebek çalışmalarına başladıktan sonra böyle oldu.

Başına böyle bişi gelip doktora giden var mı?
Gitsem doktor bana güler mi? -Kedi dötünü görmüş yara sanmış misali :)-
Yani gerek var mı sizce gitmeme?

Adet söktürücü kullanmak nasıl bişi kullandınız mı?
Progestan mıydı neydi kullanan var mı?

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah.bizde yumurtlama testinde pozitif çıksın diye bekliyorz umarım kaçırmamışızdır

bende test alayım barii yaa ateşimi ölçüyorum bakayım tutcakmı hem ovülasyon testinde de çıkar iyi olur bakim ne olcak kocamm gelsin hele

Günaydın kızlaaar geçmişe şöyle bi gözattım nasılsınız??? ben oniki gibi evden çıkacağım kuaföre ordan da anneme haberiniz olsunn öpüyorum sizleri

ben bi ay progestana benzer olan duphaston kullanmıştım normalde benim adetlerim bi damla leke gelir sonra bi saate kalmaz kırmzı normal şekilde gelirdi o hapı kullandığım ay 3 gün damla damla geldi doktora gittim hamilemiyim diye hattaçünkü ilk hamileliğimde böyle olmuştu doktor adet oluyorsun dedi niye böyle oldu dedim bu duphaston hapından dolayı dedi böyle gelir dedi sonra zaten normale döndü sen kullandın mı progestan hormonu içeren hap ondan olabilir belki de olabilirsin dikkatli ol

:)
Ben size bunu yazarkene , normale dönmüş kızlar.
Tam geliyor yani içim rahatladı.

Yok ben hiç ilaç kullanmadım canım. 2 ay böyle olunca, gerek var mı diye düşündüm ama gerek kalmadı galiba.
Cevabın için sağol cnmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…