Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aman da aman nazlı kızımız gelmiş (nedense kız demek geldi içimden) hoşgelmiş, dayan annesi geçecek hepsi.

bilgin kız sen bizi ağlatacaksın ama salya sümük ayyyy çok fena oldum görünce çoOK DA belli oluyor miniğinnnnnn

ah ah ahhhh ahhhhhhh maşalllahhhh maşallaaaaahhhhhhhhhh bebemizeee

Aman da aman nazlı kızımız gelmiş (nedense kız demek geldi içimden) hoşgelmiş, dayan annesi geçecek hepsi.

ay hadi inşallaaaaaaah çin takvimi rus tavkvimi ne varsa baktım :))) hepsi kız diyo hayırlısı bakalım teyzesiiiiiii

bilgin kız sen bizi ağlatacaksın ama salya sümük ayyyy çok fena oldum görünce çoOK DA belli oluyor miniğinnnnnn

evet hayatım dimi cok belli oluyo kalbide öyle hızlı atıyoki minikiminnnn üzülün diye koymadımki ben amaa :85:

ah ah ahhhh ahhhhhhh maşalllahhhh maşallaaaaahhhhhhhhhh bebemizeee

mucccccck

maşallah bebeğimize ya rabbim çok güzel bi duygudur herhalde canım ya allah kolaylık versin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

amanda,aman yerim onu ben,hayirli evlat olsun annesi,amin insallah.

ya arkadaşlar,her birimiz hepimiz,yeryüzündeki tümmm insanlar aslında birer mucizeyiz değil mi..:26:
ne kadar düşük ihtimallerle biz seçilip düşmüşüz analarımızın rahmine..
doğum mucizesinde başarılı olmuşuz..............
bizler de birer mucizeye imza atalım hayırlısıyla inşallahhh...

ne biliim yaa... :26:
Allaha şükürler olsun..
içimden geldi..

(sıyırdım kafayı tamam kabul :96:)

Son düzenleme:

yerim seniiii elbetteki mucizeyiz hepimiz. hayırlısıyla hepimizde bir mucizeye imza atacagız biliyosun. öncelikle inanmalı ve bol bol çalışmalıyız :))))) çalışan kazanır elması kızarır

yok megim çok güzel yazdın kuzummmm
dediğin gibi bizler şanslıyız ki dünyaya geldik o kadar seçenek arasından sıyrıldık inşallah bebişlerimizde güzel minik mucizeler olur

yerim seniiii elbetteki mucizeyiz hepimiz. hayırlısıyla hepimizde bir mucizeye imza atacagız biliyosun. öncelikle inanmalı ve bol bol çalışmalıyız :))))) çalışan kazanır elması kızarır

kızım beni konuşturan az önce fotosunu koyduğun bebeğimiz...:85: duygulandım çok..

41 kere maşallahhhh,Allahım nazarlardan korusun onu,anasına babasına ve bizlere bağışlasın inşallahhh...

kızlar ben biraz içeri gidiyorum kısmetse bilgincim senin yanına geliyorum :) akşama hazırlanayı gelirim yine öptümmm

ANAAMMM TEYZELERİNİN PITIRCIĞIIII MERCİMİK BU YAAAA YİRİZ BİZ ONUUUUU BİLGİNİMMMMM ÇOK MUTLU OLDUMMMM KOCAM GELDİ O GİTTİ PITIRCIĞIN İLK FOTOSU GELDİ OY OY OYYY ÇOK MUTLUYUMMMMMM

kızlar ben biraz içeri gidiyorum kısmetse bilgincim senin yanına geliyorum :) akşama hazırlanayı gelirim yine öptümmm

anaaaaaam akçayamı geliyon kızzzzzzz yoksaaaaaa

ANAAMMM TEYZELERİNİN PITIRCIĞIIII MERCİMİK BU YAAAA YİRİZ BİZ ONUUUUU BİLGİNİMMMMM ÇOK MUTLU OLDUMMMM KOCAM GELDİ O GİTTİ PITIRCIĞIN İLK FOTOSU GELDİ OY OY OYYY ÇOK MUTLUYUMMMMMM
büyüdükçe tüm fotolarını paylaşmayı nasip etsin inşallaaaah öpüyoruzzzzzz senin adına bende mutlu oldum kocişle ilgilen biraz :)))))))

MEGİM BENDE AYNEN BÖLE DÜŞÜNÜYODUM ŞİMDİ DİDİMKİ DEMEKKİ Bİ BEN DEĞİLMİŞİM BUNU DÜŞÜNEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…