Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım benım,evet allahın yaratdıkları ıcınde en mucıze olanı ınsan.rabbıme bınlerce sukurler olsun kı,bızı bu durma getırmıs ve devam edıyor. O yuzden hıc durmadan allaha dua ve sukurler etmek lazım.ıcden ve samımı edılen duaları rabbım her zaman kabul eder. O cok comert,cok halım,cok rahımdır.

Kızlar bizim IK da bir bayan vardı. Hamileydi ben işe girdiğimde, doğum iznide ayrıldı 2 ay önce. Ziyarete gelmiş bugün bebikiyle.
Allah'ım o kadar güzel ki, Pamuk bildiğimniz pamuk bembeyaz. Harika bişeydi. Ama didim yani; regl sancısı çekerkene yapılır mı kardişim bu.
Dokundum accık sevdim. Püfffffff.

Allah'ım bir yürek olduk sana sığınıyoruz.
Hakkımız da hayırlısını nasip eyle....

evet ne güzel söyledin..
şu mübarek cuma saatinde duy Allahım bizleri de..

hastalarımıza şifa ver,ölmüşlerimize rahmet eyle..
sağlık ve sıhhat içinde sevdiklerimizle yaşanacak ömür ver bize..
bizleri birbirimize bağışla..
kucağı boş olanlara bir mucize ver Allahımmm...

AMİN...

aminnnn arkadaşım aminnnn rabbim o kadar merhametli o kadar büyükki bizide görüyo duyuyo ama zamanımız var demekki

o bebenin minicik fotosu ne duygulara ne dualara vesile oldu gör bak bilginimm..

Allah bebeğini bağışlasın inşallah canım benim..

slm kızlar ben geldim ama heran çıkabilirim temizlik yapıyorum çok yoruldum çay molası verdim hava çok sıcak bunaldım ya

slm kızlar öncelikle dilerim Allah hepimizin gönlündekini versin... ben yeni üye oldum yaklaşık 1 yıldır hep burdan sizlerin yazdıklarını takip ediyordum en sonunda bende geldim işte:).. bende 2 yıllık evliyim ama malesef bebiş olmadı dr gittim pko olduğunu söledi ama her hangi bir tedavi başlamadık bırakın ilaç tedavisi bile yok.. bende kan sonuçlarımı laborant şefi birisin e gösterdim ve bu ay kendi kendime klomen kullanmayı düşünüyorum acaba ne olur??? o herhangi bir sorun olmayacağını söledi bide bu arada kendi kendine kullanıp ikiz bebekleri olan 2 kişi tanıyorum off ne yapmalıyım sizce :18:

hoşbuldum cnm çok sağol sıcakta çekilir şey değil ama yapmak zorundayım

evet canım ya benimde yatılı misafirlerim vardı onlar gitti camları sileyim dedim yarın silecem allah izin verirse kocamda yardım edicek kızıyo yanlız silme diye dışarıyı o silecek içeriyi ben biraz yüksek iyi ama dimi kocamda biraz bişeyler öğrensin burası anasının evi değil yangel yat osman olmasın dimi

slm öncelikle hoşgeldin inş. bebeğin seni fazla bekletmeden gelir hayırlısıyla ben olsam kafama göre ilaç kullanmam

haklısın cnm hayat müşterek benim eşimde sağolsun çok yardım eder

slm öncelikle hoşgeldin inş. bebeğin seni fazla bekletmeden gelir hayırlısıyla ben olsam kafama göre ilaç kullanmam

teşekkür ederim inş hiçbirimizi bekletmez bebişlerimiz. hoşbuldum ama artık öyle çooook sıkıldımki anlatamam ne yapacağımı bilemez hale geldimmmm kafamda öyle çok karışıkki pko lulara doğum kontrol hapı veriliyormuş doktor bana onu bile vermedi sadece ölçülemeyecek kadar küçük kistlerin dedi....6 ay daha devam et olmazsa başlarız klomene dedi ay sinir oldum yaaa:)

çok güzel yaaa... Allah sağlıkla tamamlamayı ve kucağına almayı nasip etsin. Albüm yap bu ultrason fotoğraflarından. Maşallahhh..

Kızlar dün gece rüyamda bir kız çocuğu gördüm ama büyüktü 13-14 yaşlarındaydı. Eşimle kapıdaydılar bir yere gideceklermiş, şimdi hatırlamıyorum kızım birşey söylüyor bende akıllı kızım benim felan diyorum çok güzeldi rüyası bilee..

canım eğer doktorundan memnun değilsen değiştir başka doktor yok değil ya boşver aklında soru işareti kalmasın demin bir sayfaya klomeni sordum onlar doktor kontrolünde kullanıyolarmış canım sen kaç senelik evlisin yaşın kaç canım bu kadar üzme kendini allahım inşallah bizim kucaklarımızıda boş bırakmayacak

inşallah bu güzel rüyan en kısa zamanda gerçekleşir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…