Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

KIZLAR SLM
KLOMENDE BENİM 3. DENEMEM EWET DR KONTROLÜNDE OLMAZSA KİSTE ÇEVİRİYO İLK AY BAKILIYO KLOMEN OLDUĞU İÇİN YUMURTA NORMALDE ÇATLASADA KLOMENLE ÇATLAMAZ ANCA İĞNE ÇATLATIYO SONA DOĞUM KONTROL HAPI KULLANIP KÜÇÜLTMEK GEREKİYO BOŞUNA AY KAYBINIZ OLUYO BİLGÜNÜZ OSSUN BENDEN SÖLEMESİİİİ

dejavu_one nisanur_2007 dalgali missaltin

CANLARIMMMMM NASSINIZZ BAKEMMMM AY CİCİŞLER YAAA MITLILIĞIN TABLOSUYUZ VALLA HEEEE

heheh..

Güzel bir hafta sonuna hazırlık :)
bir an önce 18:30 olsun istiyorummmm...

ne güzel ben yarın 13:00 a kadar çalışıyom.

Kıslar yaaaa hastaydım ya dra gitmiştim dr gelmişken kana (akdeniz anemisi)guatra balım dedi bi akrabamda tahlillerimi aldı az önce drla konuşmuş değerler çok fenaymışşşş dr a bebek için uğraşıyolar demiş dr da sakın yapmasınlar bebek sağlıklı olmaz önce tedavisini olsun demiş ilaçlar yazmışşşş ben zaten temmuz 22 de izne çıkıyom tam bi chekup yaptırcam şu hastalıklar için izinde iznim hastanede geçicek ama olsun inşallah iyileşirim
BEBEKTEN GEÇTİM ARTIK BEN AMA İYİ OLIYIM HAYIRLISIYLA YETER O BANA ÇOK ÜZÜLDÜM AMA YAAAAAAAA

Son düzenleme:

Canım çok çok geçmiş olsun.

Allah önce sana şifa nasip etsin tabi. O herşeye Kadir'dir merak etme sen. Önce kendini düşün....

canım allahım acil şifa versin üzülme lütfen allahın gücü herşeye yeter canım bunu unutma sakın

canım cok gecmiş olsun.Allahım acil sifa versin sana inş. sonrada hayırlısıyla bebişin gelsin inş....

canım allahım acil şifa versin üzülme lütfen allahın gücü herşeye yeter canım bunu unutma sakın

canım cok gecmiş olsun.Allahım acil sifa versin sana inş. sonrada hayırlısıyla bebişin gelsin inş....

Canım çok çok geçmiş olsun.

Allah önce sana şifa nasip etsin tabi. O herşeye Kadir'dir merak etme sen. Önce kendini düşün....

kıslar çok sağolunnnn ben de çok oldum artık biliyorum yok kocamla tartıştım yok hastayım diye ama siz benim kusuruma bakmayın nolurrr iyi geliyosunuz bana

kıslar çok sağolunnnn ben de çok oldum artık biliyorum yok kocamla tartıştım yok hastayım diye ama siz benim kusuruma bakmayın nolurrr iyi geliyosunuz bana

sana bu sözlerin için kızıyorum küsüyorum canım haberin olsun eğer burda dertlerimiz sıkıntılarımızı paylaşmayacaksak niye varız

saol canım doktor değiştiriyorum zaten mecburen eşimin mesleğinden dolayı bir ankara bir istanbul gelip gidiyoruz ama hepsi aynı şeyleri söylüyor neyse bende incir kürüne başladım bakalım ne olacak belki o bir işe yarar. canım ben 2 yıllık evliyim ve 26 yaşındayım.sen??? senin varmı bebiş yoksa sendemi bekliyosun???

canım ben 23 yaşındayım bebekim yok malesef 3 ay önce bi dış gebelik yaşadım canım 3 senelik evliyim doktorlar bi sorun yok diyor bakalım ne olucak bu arada ben istanbuldayım sen istanbulda hangi hastaneye gidiyorsun canım ben medicine hospitıla gidiyorum eski adı nene hatun hastanesiymiş canm

dejavu_one nisanur_2007 dalgali missaltin

CANLARIMMMMM NASSINIZZ BAKEMMMM AY CİCİŞLER YAAA MITLILIĞIN TABLOSUYUZ VALLA HEEEE

iyiyiz yafrum yanii kendi adıma ben bugün iyiyim. Kociş gelcek şimdi işten az dolancaz iştee.. Hava çok sıcak yaa çok bunaldım bir de karşı apartmanda cephe mi ne yapılıyor çok yakın bize ses gürültü oluyor açamıyorum camııı...

canımm geçmiş olsunn.. Ama sen sağlıklı olmazsan bbeğinde sağlıklı olmaz, hamile kalıpta kaybetmek çok daha kötü hayatım. Demek ki daha zamanı var. Allah'ın takdiri canım. Sen tedavine başla hemen bitir bu işi. İlaçların da faysasını görürsün. Merak etme üzme kendini hiç... Zamana bırak tatilini en iyi şekilde geçir eğer sadece ilaç veriyorsa sürekli hastameye gitmene gerek yok bitirmeni bekler dr. O yüzden tatile de git istersen kafa dağıtırsın..

ne demek canım burada can yoldaşlığı yapıyoruz birbirimize dertlerimizi açıyoruz rahatlıyoruz ve öneriler alıyoruz. Hep geyik hep makara olmaz ki hayat bu bir günün bir güne uymaz. Böyle böyle herşey yoluna girecek, zamanımız geçecek, hamile kalcaz ve kucağımıza bilem aşcaz sonracıma kocalrı bırakıp bebeklerden konuşcaz yok gazı var, yok uyumuyor yok yemiyor diye dert yancaz bu seferde bebeklerimiz için öneriler vericez birbirimize.. :87:

anaaaaaam akçayamı geliyon kızzzzzzz yoksaaaaaa

büyüdükçe tüm fotolarını paylaşmayı nasip etsin inşallaaaah öpüyoruzzzzzz senin adına bende mutlu oldum kocişle ilgilen biraz :)))))))

evet cnm akçaya gelicem :)))
hadi çıkıyorum ben kızlar koçişim gelir birazdan

kızlar biz yarın sabah kısmetse tatile çıkıyoruz 1 hafta giremiyebilirim.ama aklım sizlerde olcak.inşallah döndüğümde topic hamiş haberleriyle coşmuş olur.inşallah bende göbüşüm dolu dönerim tatilden...

iyi tatiller cnm bol bol dinlen bende yazlıktayık ama kk dan kopamadım isoldeyi merak ediyorum

iyi tatiller cnm bol bol dinlen bende yazlıktayık ama kk dan kopamadım isoldeyi merak ediyorum

işlerden dolayı geçmişi pek okuyamıyorum ama isolde hamile diye biliyorum canım.ama kan testimi yaptırcaktı.maşallah bu ara burda çok hamiş haberi aldık artık karıştırıyorum
bol bol dinlenicem,kendimede dikkat edicem canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…