canım eğer doktorundan memnun değilsen değiştir başka doktor yok değil ya boşver aklında soru işareti kalmasın demin bir sayfaya klomeni sordum onlar doktor kontrolünde kullanıyolarmış canım sen kaç senelik evlisin yaşın kaç canım bu kadar üzme kendini allahım inşallah bizim kucaklarımızıda boş bırakmayacak
dejavu_one nisanur_2007 dalgali missaltin
CANLARIMMMMM NASSINIZZ BAKEMMMM AY CİCİŞLER YAAA MITLILIĞIN TABLOSUYUZ VALLA HEEEE
heheh..
Güzel bir hafta sonuna hazırlık :)
bir an önce 18:30 olsun istiyorummmm...
ne güzel ben yarın 13:00 a kadar çalışıyom.
Kıslar yaaaa hastaydım ya dra gitmiştim dr gelmişken kana (akdeniz anemisi)guatra balım dedi bi akrabamda tahlillerimi aldı az önce drla konuşmuş değerler çok fenaymışşşş dr a bebek için uğraşıyolar demiş dr da sakın yapmasınlar bebek sağlıklı olmaz önce tedavisini olsun demiş ilaçlar yazmışşşş ben zaten temmuz 22 de izne çıkıyom tam bi chekup yaptırcam şu hastalıklar için izinde iznim hastanede geçicek ama olsun inşallah iyileşirim
BEBEKTEN GEÇTİM ARTIK BEN AMA İYİ OLIYIM HAYIRLISIYLA YETER O BANA ÇOK ÜZÜLDÜM AMA YAAAAAAAA
Kıslar yaaaa hastaydım ya dra gitmiştim dr gelmişken kana (akdeniz anemisi)guatra balım dedi bi akrabamda tahlillerimi aldı az önce drla konuşmuş değerler çok fenaymışşşş dr a bebek için uğraşıyolar demiş dr da sakın yapmasınlar bebek sağlıklı olmaz önce tedavisini olsun demiş ilaçlar yazmışşşş ben zaten temmuz 22 de izne çıkıyom tam bi chekup yaptırcam şu hastalıklar için izinde iznim hastanede geçicek ama olsun inşallah iyileşirim
BEBEKTEN GEÇTİM ARTIK BEN AMA İYİ OLIYIM HAYIRLISIYLA YETER O BANA ÇOK ÜZÜLDÜM AMA YAAAAAAAA
Canım çok çok geçmiş olsun.
Allah önce sana şifa nasip etsin tabi. O herşeye Kadir'dir merak etme sen. Önce kendini düşün....
canım allahım acil şifa versin üzülme lütfen allahın gücü herşeye yeter canım bunu unutma sakın
canım cok gecmiş olsun.Allahım acil sifa versin sana inş. sonrada hayırlısıyla bebişin gelsin inş....
Canım çok çok geçmiş olsun.
Allah önce sana şifa nasip etsin tabi. O herşeye Kadir'dir merak etme sen. Önce kendini düşün....
kıslar çok sağolunnnn ben de çok oldum artık biliyorum yok kocamla tartıştım yok hastayım diye ama siz benim kusuruma bakmayın nolurrr iyi geliyosunuz bana
canım eğer doktorundan memnun değilsen değiştir başka doktor yok değil ya boşver aklında soru işareti kalmasın demin bir sayfaya klomeni sordum onlar doktor kontrolünde kullanıyolarmış canım sen kaç senelik evlisin yaşın kaç canım bu kadar üzme kendini allahım inşallah bizim kucaklarımızıda boş bırakmayacak
saol canım doktor değiştiriyorum zaten mecburen eşimin mesleğinden dolayı bir ankara bir istanbul gelip gidiyoruz ama hepsi aynı şeyleri söylüyor neyse bende incir kürüne başladım bakalım ne olacak belki o bir işe yarar. canım ben 2 yıllık evliyim ve 26 yaşındayım.sen??? senin varmı bebiş yoksa sendemi bekliyosun???
dejavu_one nisanur_2007 dalgali missaltin
CANLARIMMMMM NASSINIZZ BAKEMMMM AY CİCİŞLER YAAA MITLILIĞIN TABLOSUYUZ VALLA HEEEE
kıslar çok sağolunnnn ben de çok oldum artık biliyorum yok kocamla tartıştım yok hastayım diye ama siz benim kusuruma bakmayın nolurrr iyi geliyosunuz bana
anaaaaaam akçayamı geliyon kızzzzzzz yoksaaaaaa
büyüdükçe tüm fotolarını paylaşmayı nasip etsin inşallaaaah öpüyoruzzzzzz senin adına bende mutlu oldum kocişle ilgilen biraz :)))))))
iyi tatiller cnm bol bol dinlen bende yazlıktayık ama kk dan kopamadım isoldeyi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?