hoşgeldin arkadaşım
vallahi okuduklarıma göre gebelik belirtileri olarak,kasıklarda batma,bel ağrısı,göğüslerde büyüme ve hassasiyet der kaynaklar..
ama zamanlama olarak bilemiyorum..
kuzenim bu regl ağrısına mı benziyo?
nassı oluyo batma???
mesela ben biraz ters bi hareket yapınca bu aralar,kramp gibi oluyo ama kısa sürede geçiyo..
benimki geldi demin,5 dakkada yedi ve berbere koştu..
tabii bende buraya
e haklı adam yani,o kaddan yorucu ve uzun bi yol ki,uyunur tabii:26::26::26:
Bebişim sende bu belirtilerden herhangi biri varmıı yada şefafaf akıntı devam ediyormu
Kedide onun yerini kapmış uyuyor diye
bilgisayar koltuğuna uzanmış kediciğim :76:
Bebişim sende bu belirtilerden herhangi biri varmıı yada şefafaf akıntı devam ediyormu
Yok ya regl ağrısı gibi değil benim zaten regl olacağım zaman kasıklarım ağrımaz..Batma gibi böyle arada sırada yani biri oyuyo gibi anlatabildim mi
Akıntı yoğun oluyo bi de kuru duramıyosun
hmm işte bak,benim bööle deel :78:
Akıntı yoğun oluyo bi de kuru duramıyosun
hmm işte bak,benim bööle deel :78:
Bunu çok hamileden duydum yumurta çatladığı zamanki akıntı yumurta döllenirse adet olacağın güne kadar devam ediyormuş Birde rahim ağzı yumurtlama zamanı yumuşak oluyor ve yukarda oluyor adet olacaksan adet gününe yakın rahim ağzı sertleşmeye başlıyor ve rahim aşağı doğru iniyor.Eğer yumurta döllenmişse ve hamileysen yumutlama zamanı yukarıda olan rahim aşağı doğru yaklaşmıyormuş ve rahim ağzıda sertleşmiyormuş.
bende de akinti yok,ama normalde de hic akintim olmaz.sizlerde normal zamanda akinti oluyor mu???
Hayyyyyyyynabersiniz kizcelerrr.. Cancanlarim ben test yapana kdr adet sancilarim oldu ve her wcye gttigimde adet oldum die peceteye siliodum...ogrendim ve hala da dwm etti agrilarr ama gun boyu deil arada giriodu adet sancisi gibii..basen de batma oluodu sol tarafimda..bulanti bas donemai hic olmadii 2aydan snra basladi bunlr bnde..gogusleri sismedii o kdr cok ogrendikten snra drum progestan die dusuk onleyici ilac verdii..istee onlr benii patlamaya hazir bi pamili yaptiii Belirtilere fazla takilmadan kafaya da faZla takmadan girin halfeteee.. Hadin baglim kolay glsinnnn
Yerim ben onu bazen benimkide bakıyor camdan Bak bu benim oğluşum
Eki Görüntüle 221570 Eki Görüntüle 221569 Eki Görüntüle 221568
ama biz bu rahim ağzı yumuşaklığını ve aşağıda mı yukarda mı olduğunu anlayamıyoruz dimi???:26:
valla biz anlıyoruz,sen bilmiyo musun derseniz de şaşırmayacam artık
çok cahilmişim şu konuda he :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?