Bünyeden bünyeye değişiyo o halt etmiş doktor 32 yaşındayım 1 sene içinde 3. hamileliğim
belirti olayına da inanmaz oldum..
kasıklarım pek normal değil,ben burdayım der gibiler.. sürekli yerlerini haturlatıyolar bana..
hepsi bu..
bu da belirti deel,gebelik anlamında..
Bünyeden bünyeye değişiyo o halt etmiş doktor 32 yaşındayım 1 sene içinde 3. hamileliğim
Korkma tatlım Artık evlilik yaşı otuz oldu insanlar geç evleniyor artık
sonuçta menepoza girene kadar yolu var korkma hatta yumurtalar dondurulup menepoz sonrası bile hamile kalma şansı var tabi en sağlıklısı 35 e kadar hamile kalabilmek diye biliyorum.
Benim yaşın 30 üstüyse bekleme dediğim yani eğer Allah korusun bir problem çıkarsa zaman kaybetmemiş olursun diye dedim Yoksa artık herkes 30 dan sonra hamile kalıyor bu çok doğal ve normal korkma
yok hamile kalmak için demedi zaten ama 30 yaşı geçenlerde fazla beklemeden testleri falan yaptırıyolarmış tören gibi uzun sürüyo demek istedi sanırım.bende hormon falan bakalım diye acele etmedi deneyin dedi 6 aydan öncede bebeğem olmuyo diye gelme bana dedi:)
selam sekerler...canim ,aynen bende de oyle,iki yumurtalik da kabarmis durumda sanki.bu ne anlama geliyor.bu gun adetin 23 gunu,yumurtalar catlamisdir bile.hamile olanlarda boyle mi olmus acaba???/
Evet zaten insanlar dediğim gibi artık 30 yaşından sonra evlilik yapıyor
Benim nilla ya demek istediğim eğer bir problem çıkarsa zaman kaybetmemiş olmak için dr larda öyle söylüyor 30 yaş üstüyse zaman kaybetmeyin diyor
Sen sakın yanlış anlama
acaba???
ne dersin kuzen?:26:
normalde korunuyorum tatlım ben hap kullanıyorum yeni bitti adetim bi deneme yapsam mı bu ay ama çokmu erken bu kafamı çok kurcalıyo sonuçta yeni düğün yaptık çalışıyorumda off off(
benim yavrı geliyo arkadaşlar yemekleri ısıtıyım ben gece gelerim öptüm
evet ya geçen gün gene derün araştırmalar yaparkene gugıl amca yardımıynan,diyo ki bi yerde,
'artık kadınlar geç evlenip geç doğuruyor..
hatta boşanmalar arttığı için,2. evlilik sayılarında da artma oldu..
bu sebeple 40larında gebelik düşünen ve başaran çok kadın var' diyodu..
ben yeni üyeyim aslında site hakkında pek bi bilgim yok yeni yeni keşfediyorum konuya girim hemen bende 1 yıllık evliyim ve 4 aydır korunmuyorum ve adetimede 3 gün var ama benim 5 gündür saırsam belim çok fena ağrıyo acaba bel ağrısı beiş belirtisi olabilirmi ve kadar kısa sürede belli edermi kendini ...?
Yok canım yanlış anlıycak bi şey yok
Evet aslında kasıklarda bi farklılık hissediliyo bu daha çok batma şeklinde oluyo hiç yanılmadım o yüzden hamileliklerimde ve benim hep sol tarafımda oluyo ve ağrı hafif hafif yayılıyo
canim ya,aynen ben de de solda da,sagda da oluyor,simdi bile oldu.hayirlisi allahdan,ama once hic boyle olmamisdim....
benimki geldi demin,5 dakkada yedi ve berbere koştu..
tabii bende buraya
Evet aslında kasıklarda bi farklılık hissediliyo bu daha çok batma şeklinde oluyo hiç yanılmadım o yüzden hamileliklerimde ve benim hep sol tarafımda oluyo ve ağrı hafif hafif yayılıyo
Benimki çoktan geldi yemeği yedi oturuyordu gel sana bir video izletcem dedim senin eklediğin yumurtanın döllenme aşaması ve sonradan benim eklediğim bebeğin anne karnındaki 9 ayı videosunu izlerken uyuya kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?