Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bünyeden bünyeye değişiyo o halt etmiş doktor 32 yaşındayım 1 sene içinde 3. hamileliğim

yok hamile kalmak için demedi zaten ama 30 yaşı geçenlerde fazla beklemeden testleri falan yaptırıyolarmış tören gibi uzun sürüyo demek istedi sanırım.bende hormon falan bakalım diye acele etmedi deneyin dedi 6 aydan öncede bebeğem olmuyo diye gelme bana dedi:)

belirti olayına da inanmaz oldum..
kasıklarım pek normal değil,ben burdayım der gibiler.. sürekli yerlerini haturlatıyolar bana..
hepsi bu..
bu da belirti deel,gebelik anlamında..

selam sekerler...canim ,aynen bende de oyle,iki yumurtalik da kabarmis durumda sanki.bu ne anlama geliyor.bu gun adetin 23 gunu,yumurtalar catlamisdir bile.hamile olanlarda boyle mi olmus acaba???/

Bünyeden bünyeye değişiyo o halt etmiş doktor 32 yaşındayım 1 sene içinde 3. hamileliğim

Evet zaten insanlar dediğim gibi artık 30 yaşından sonra evlilik yapıyor
Benim nilla ya demek istediğim eğer bir problem çıkarsa zaman kaybetmemiş olmak için dr larda öyle söylüyor 30 yaş üstüyse zaman kaybetmeyin diyor
Sen sakın yanlış anlama

evet ya geçen gün gene derün araştırmalar yaparkene gugıl amca yardımıynan,diyo ki bi yerde,
'artık kadınlar geç evlenip geç doğuruyor..
hatta boşanmalar arttığı için,2. evlilik sayılarında da artma oldu..
bu sebeple 40larında gebelik düşünen ve başaran çok kadın var' diyodu..

Bak sen demek istediğim ayrıntıyı anladın mesela dr sana yaşın 28 olduğu için 6 ay bekle demiş genelde 26 ya kadar falan bir yıl bekleyin diyorlar 30 yaş üstünede zaman kaynbetmeyin diyorlar

selam sekerler...canim ,aynen bende de oyle,iki yumurtalik da kabarmis durumda sanki.bu ne anlama geliyor.bu gun adetin 23 gunu,yumurtalar catlamisdir bile.hamile olanlarda boyle mi olmus acaba???/

acaba???
ne dersin kuzen?:26:

Yok canım yanlış anlıycak bi şey yok

acaba???
ne dersin kuzen?:26:

Evet aslında kasıklarda bi farklılık hissediliyo bu daha çok batma şeklinde oluyo hiç yanılmadım o yüzden hamileliklerimde ve benim hep sol tarafımda oluyo ve ağrı hafif hafif yayılıyo

normalde korunuyorum tatlım ben hap kullanıyorum yeni bitti adetim bi deneme yapsam mı bu ay ama çokmu erken bu kafamı çok kurcalıyo sonuçta yeni düğün yaptık çalışıyorumda off off (

ben yeni üyeyim aslında site hakkında pek bi bilgim yok yeni yeni keşfediyorum konuya girim hemen bende 1 yıllık evliyim ve 4 aydır korunmuyorum ve adetimede 3 gün var ama benim 5 gündür saırsam belim çok fena ağrıyo acaba bel ağrısı beiş belirtisi olabilirmi ve kadar kısa sürede belli edermi kendini ...?

Evet çok şükür artık ileri yaşlardada bebk sahibi olmak mümkün
Fakat mümkünse 20 ila 30 arası en ideal gebelik yaşları
35 e kadar yine gebe kalmak normal 35 yaş üstünde ise riskli gebelik deniliyor Tabi rabbim yaş kaç olursa olsun herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benim yengemde 40 yaşında ve geçen yıl dünyalar tatlısı sağlıklı bir bebişi oldu Allah hepimize nasip etsin inşallah

hoşgeldin arkadaşım

vallahi okuduklarıma göre gebelik belirtileri olarak,kasıklarda batma,bel ağrısı,göğüslerde büyüme ve hassasiyet der kaynaklar..

ama zamanlama olarak bilemiyorum..

benimki geldi demin,5 dakkada yedi ve berbere koştu..
tabii bende buraya

Benimki çoktan geldi yemeği yedi oturuyordu gel sana bir video izletcem dedim senin eklediğin yumurtanın döllenme aşaması ve sonradan benim eklediğim bebeğin anne karnındaki 9 ayı videosunu izlerken uyuya kaldı

Evet aslında kasıklarda bi farklılık hissediliyo bu daha çok batma şeklinde oluyo hiç yanılmadım o yüzden hamileliklerimde ve benim hep sol tarafımda oluyo ve ağrı hafif hafif yayılıyo

kuzenim bu regl ağrısına mı benziyo?
nassı oluyo batma???
mesela ben biraz ters bi hareket yapınca bu aralar,kramp gibi oluyo ama kısa sürede geçiyo..

Benimki çoktan geldi yemeği yedi oturuyordu gel sana bir video izletcem dedim senin eklediğin yumurtanın döllenme aşaması ve sonradan benim eklediğim bebeğin anne karnındaki 9 ayı videosunu izlerken uyuya kaldı

e haklı adam yani,o kaddan yorucu ve uzun bi yol ki,uyunur tabii :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…