Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canim,nasil ayni evde yasiyorsun???? ben 2metreden hic bir hayvana yaklasamam,cok korkuyorum.hele kopeklerden tam anlaminda tirsiyorum...:90::90::90::90:

Biz korkmuyoruz ki bizim çocuğumuz onlar insan çocuğundan korkar mı

bizim azerbeycandaki evimiz bahceli,kedi de vardi,kardesimin,amma bahcede kaliyordu hep.yemek yedigimiz sirada o ayagimin yaninda dolasiyordu ve ben de bacaklarimi sandelyenin ustunu koyuyordum ki,bana dokunmasin.oyle boyle degil kizlar ben civ-civden bile korkuyorum.....

ben kulak ve pati fetişisti oldum pisim yüzünden
o benden korkuyu

Megim akkumu bana senmi tavsiye etmiştin yanlış hatırlamıyorsam
Akkum aldım kedime iki aydır onu kullanıyorum hatta anemde onu kullanıyor süper kum kokusuz
Birde seninki gibi üstü kapalı önde kapısı olan kedi tuvaleti aldım çok güzel oldu yanlız oğluma mavi kum tası sipariş vermiştim pembe geldi Olsun oda güzelde oğluşumun asaletine yakışmadı bee pembe pembe:76:

hee ben demiştim akkumu..
ince tanelisi süper topaklanıyo ve bebe pudrası kokuyu..

oh iyi yapmışsın,çeyizleri güzel bebelerimizin çok şükür

OY oy yünlü yünlü onu taraması çok güzel olur ben çok severim kedileri taramayı
Megim birşey sorucam sana ve tabi kardelene
Siz kedilerin önüne kuru mamayı sürekli bulunduruyormusunuz kaldırmadan
yoksa kaldırıp acıktıkçamı veriyorsunuz:44:

hee ben demiştim akkumu..
ince tanelisi süper topaklanıyo ve bebe pudrası kokuyu..

oh iyi yapmışsın,çeyizleri güzel bebelerimizin çok şükür

Çok sağol valla çok işime yaradı ama dediğin gibi ince tanelisi daha güzel bir ay ince tanelisini aldım bir ay kalın tanelisini kalıntanelide çok koku yapmıyor ama ince kadar etkili değil

Bak bu tuvaleti aldım güselmi Yani tam aynısı değil benimki daha büyük ve güzel sanırım bundan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…