kardelen biraz önce msjını okudumda bende ayın birinde fortel erken gebelik testi yapmıştım(25tl)tabiki tek çızık ama benim hala umudum vardı azda olsa, batıma 1-2 gün fln var.anlaşılan bizde öbür aya kalcaz
ya kızlar bi bilen cevaplasın ben bu ay doktora gidicem zaten kontrolüm var mantar atlattım 2 ay önce.bu doktor amca bakmadı benim kanıma prolaktin midir nedir hiç bi tahlil yapmadı yaptırayımmı ben onları kızıyomu doktorlar acele ediyosunuz falan diye gerçi kızsa kaç yazar
oyy oyy ne zor işler yaa bi de kız istemem erkek olsun şöle olsun böle olsun derler bi izlesinler bakalım ne aşamalardan geçiyo
Kaç aydır deniyosunuz canım hormon testi yaptırmakta fayda var tabi
ya kızlar bi bilen cevaplasın ben bu ay doktora gidicem zaten kontrolüm var mantar atlattım 2 ay önce.bu doktor amca bakmadı benim kanıma prolaktin midir nedir hiç bi tahlil yapmadı yaptırayımmı ben onları kızıyomu doktorlar acele ediyosunuz falan diye gerçi kızsa kaç yazar
2 ay oldu ama önceden bi kaç defa kaçak çalıştım kocemin haberi yokturyaptırıyım o zaman ben aç karnına mı yapılıyo hormon tahlilleri?
2 ay oldu ama önceden bi kaç defa kaçak çalıştım kocemin haberi yokturyaptırıyım o zaman ben aç karnına mı yapılıyo hormon tahlilleri?
Canım ben cevaplamak isterim ama kısca hangi aşamadasınız kaç aydır bebiş olmuyor ve dr a ne için gidiyorsun tedavi içinmi şimdiye kadar hiçbir test yapıldımı bunları bilirsem daha net bir cevap veririm yazmışsındır mutlaka ama özür dilerim unutuyor insan hatırlatırsan yardımcıolayım
Canım erkenden testleri yaptırmaya başlayınca insan psikolojik olarak nede olsa doğal yoldan olmayacak gibi bir düşünceye girip etkilenebilir 6 ay sadece korunmasız ilişkide bulun bence dr a bu dönemde gitme folic asid dışında ilaçta kullanma kendi haline olacağı varsa olur inşallah
Eğer 6 ay içinde olmazsa dr una artık ben sırası ile testleri yaptırıp ona göre devam etmek istiyorum yola dersin Tabi yaşınıda bilmiyorum eğer yaşın 30 üstü ise hiç bekleyerek zaman kaybetme direk yaptırmaya başla testlerini
toplamda 3 ay desek denemeye,ben saf bilmiyodum önceden yumurtlama günü filan adamı tongaya düşürdüm diye gülüyodum kıs kıs bide ne cahiilmişim eyy.bende sinüsit belası yüzünden kullandığım antibiyotiklere bağlı mantar oluyo genelde kış aylarında.Bebek için 2,5 senenin sonunda nihayet karar verdiğimizde doktora gittim mantar var tedavi dedi.oldum ama ilaç dozu yeterli gelmedi bir hafta daha kullandım aynı fitilleri.Sonra denedik olmadı bu ayda bata 4 kaldı test yaptım çıkmadı yok bişi heralde.ama hormonlara falan bakılmadı sadece smear aldı o da iyiymiş tel de öle dedi doktorum.
28 yaşım canım ya 30 olmadan bi gelse şu bebek 30 dan sonra herşey törenle oluyo dedi doktor iyice korkuttu beni.testleri daha bi detaylı mı yapıyolardır nedir
İnşallah sen nasılsın varmı belirti
Tam kuzen olduk o zaman ben de sıyırmış bulunmaktayım
Yaaaaa neeee belirti mi var yoksa:26:
Anladım dediğim gibi eğer 30 yaşın altındaysan 6 ay bekle hemen hormon tahlili vs gerek yok diye düşünüyorum 6 ayın sonunda olmazsa gidersin dr.a oda seni yönlendirir
Eşinden spermiogram isteyecek
Senden hormon tahlili
Kanda hepetit b -c vs enfeksiyon taraması
Rahim filmi
benden sırası ile bunları istediler birde ayın belli dönemlerinde çağırıp yumurtanın kendiliğinden gelişip yeterli büyüklüğe ulaşıp ulaşmadığına bakılıyor
30 yaşın üstündeysen vakit kaybetmeden bir yerden başlamanı tavsiye ederim
İnşallah doğal yoldan olurda uğraşmazsın
Bünyeden bünyeye değişiyo o halt etmiş doktor 32 yaşındayım 1 sene içinde 3. hamileliğim
Korkma tatlım Artık evlilik yaşı otuz oldu insanlar geç evleniyor artık28 yaşım canım ya 30 olmadan bi gelse şu bebek 30 dan sonra herşey törenle oluyo dedi doktor iyice korkuttu beni.testleri daha bi detaylı mı yapıyolardır nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?