Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben senin o güzel kalbini seviorum pisim,hep söylüyorum sana

gelir kumrucuk merak etme bebeem

Teşekürler tatlım bende senin her yirini sefiyom Gelir dimi şimdi annemde çok kızacak ben sana çıkıp çıkıp bakma ürkütürsün demedimmi diyecek ama napim ekmek koyacaktım yuvasının içine İnşallah gelir bebişlerimiz olur

bebik ayarlıyo geleceği zamanı biliyosun kayram dadlum..
hayırlısı olsun inşallahhh..

Hayırlısı öyle düşünme ertelemeyi düşünmüştüm deme nolur küsmesin bebişin seninledir belki adet olursan ozaman de erteleyelim diye ama şimdi böle düşünme inşallah hayırlısı olsun

bebik ayarlıyo geleceği zamanı biliyosun kayram dadlum..
hayırlısı olsun inşallahhh..

evt doru söylüyosun cnm hayirlisi olsun belkide midemi üsütmüsümdür bilmiyorumki:18:neyse anliycaz yakinda..insallah senden bekliyorum bu ay müjdeli haberi tabi bütün bekleyen arkadaslarimizdanda insallah hepinizolursunuz

Amin çok sağol

sağol fıstığım inşallah...
bakalım son 7 benim..
gergin bekleyiş var içimde..:18:

aman ya hayırlısı olsun napalım,geleceği zamanı bilir bebelerimiz nasıl olsa..

şimdi fark ettim ben bu topike 590 adet cevap yazmışım ne yazmışımki okadar :44::44::44:

sağol fıstığım inşallah...
bakalım son 7 benim..
gergin bekleyiş var içimde..:18:

aman ya hayırlısı olsun napalım,geleceği zamanı bilir bebelerimiz nasıl olsa..

bencede gec olsun güc olmasin..nasil olsa gelicez annesi sen merak etme mis kokulu bebikin

bende 2817 tane yazmışım yav

Konu sahibi olarak normal bir rakam ama insan düşününce ne yazdımki ben okadar acep diyor :44:inşallah topikimiz 2000 li sayfalara ulaşmadan hepiciğimiz hamiş oluruzda yeni topik açarsın megim 2012 nin anneleri diye

bencede gec olsun güc olmasin..nasil olsa gelicez annesi sen merak etme mis kokulu bebikin

inşallah gelir bir an önce

demin de dedim ya,ağlayak da gözden mi olak demiş büyüklerimiz..
pas geçerse bu ay da,yola devam needek fıstığım ya

yok cnm o hissediyodur muttlaka eger annesiyleyse biz cooooooook istemistik isteyerekte biraktik korunmayi ama benim kücük kiz bu aralar kafayi yedi o kadar stresli geciyoki bir süre ertelemeye karar verdik..yoksa cok istenen bir bebek aslinda ama olursada cok mutlu oluruz hayirlisi olsun

Konu sahibi olarak normal bir rakam ama insan düşününce ne yazdımki ben okadar acep diyor :44:inşallah topikimiz 2000 li sayfalara ulaşmadan hepiciğimiz hamiş oluruzda yeni topik açarsın megim 2012 nin anneleri diye

ne güzel bir dilek bu

inşallah pisicimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…