Hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
ben senin o güzel kalbini seviorum pisim,hep söylüyorum sana
gelir kumrucuk merak etme bebeem
tebrik ederim cnm bebis bekliyomussun umarim saglikli bir sekilde alirsin bebisini kucagina
tesekkürler cnm bebislerle ugrasiyorum arada zaman buldukcada sohbetinize katilmaya calisiyorumbu arada ben bu aydan sonra cocuk isini ertelemeyi planlamistim ama mide bulantim var iki gündür iki hamileligimdede böyle olmustu hayirlisi artik:18:
körmüş pisicik evet
skop vermiş sanırım onu bir yere,günlükte okudum ama detay bilmiyorum
miyaba kayram çıtır anne
tesekkürler cnm bebislerle ugrasiyorum arada zaman buldukcada sohbetinize katilmaya calisiyorumbu arada ben bu aydan sonra cocuk isini ertelemeyi planlamistim ama mide bulantim var iki gündür iki hamileligimdede böyle olmustu hayirlisi artik:18:
bebik ayarlıyo geleceği zamanı biliyosun kayram dadlum..
hayırlısı olsun inşallahhh..
evt doru söylüyosun cnm hayirlisi olsun belkide midemi üsütmüsümdür bilmiyorumki:18:neyse anliycaz yakinda..insallah senden bekliyorum bu ay müjdeli haberi tabi bütün bekleyen arkadaslarimizdanda insallah hepinizolursunuz
evt doru söylüyosun cnm hayirlisi olsun belkide midemi üsütmüsümdür bilmiyorumki:18:neyse anliycaz yakinda..insallah senden bekliyorum bu ay müjdeli haberi tabi bütün bekleyen arkadaslarimizdanda insallah hepinizolursunuz
şimdi fark ettim ben bu topike 590 adet cevap yazmışım ne yazmışımki okadar :44::44::44:
sağol fıstığıminşallah...
bakalım son 7 benim..
gergin bekleyiş var içimde..:18:
aman ya hayırlısı olsun napalım,geleceği zamanı bilir bebelerimiz nasıl olsa..
bende 2817 tane yazmışım yav
gelicek yani annesi biz gelmicez bebik gelicekbencede gec olsun güc olmasin..nasil olsa gelicez annesi sen merak etme mis kokulu bebikin
bencede gec olsun güc olmasin..nasil olsa gelicez annesi sen merak etme mis kokulu bebikin
gelicek yani annesi biz gelmicez bebik gelicek
Hayırlısı öyle düşünme ertelemeyi düşünmüştüm deme nolur küsmesin bebişin seninledir belki adet olursan ozaman de erteleyelim diye ama şimdi böle düşünme inşallah hayırlısı olsun
Konu sahibi olarak normal bir rakam ama insan düşününce ne yazdımki ben okadar acep diyor :44:inşallah topikimiz 2000 li sayfalara ulaşmadan hepiciğimiz hamiş oluruzda yeni topik açarsın megim 2012 nin anneleri diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?