canim ya nasil oluyo o arastirmak nerelere bakip okuyosunuz ben hic anlamiyorum galiba teknoloji özürlüyüm ben
hıc basıma gelmez dedıgım seylerı yasadım,,,hala tek akılımın almayan olay "canımdan can gıtmesı" olayıydı gercekden yasadım ben yasarken bebegımı kaybettım yanı canımı ,,,,,
neyse ya olur ınsallah ellbet bı kuzu buduna ( bebege) bende sahıp olacam ,,,,, tabı ınsallah hepımızz kuzularımızı bulacaz :)))
kayram dert etme teknolojıyı falan ben hala tv nasıl calısıyo kısmını cozemedım,,ılgınc gelıo :))
slm kızlar hepimiz ortak dileği hayali anne olabilmek.bende sizler gibi anne olmayı çok istiyorum ama olmuyo.napalım bizde böyle sınanıyoruz işte rabbimiz tarafından rabbim en kısa zamanda hepimize anne olmayı nasip eder inşallaahhh...
kimin mesajlarını okumak istiyosan,o kişinin profil sayfasına tıklıyosun..
sora avatarının altında 'yazdığım mesajlar' 'açtığım konular' başlıkları var..
slm kızlar hepimiz ortak dileği hayali anne olabilmek.bende sizler gibi anne olmayı çok istiyorum ama olmuyo.napalım bizde böyle sınanıyoruz işte rabbimiz tarafından rabbim en kısa zamanda hepimize anne olmayı nasip eder inşallaahhh...
cok tesekkür ederim prenses sayende birsey daha ögrendim
sumisali
ya subat ayında 11 haftalıkken bebegımı karnımda kaybettım kurtaj oldum,bıde eylul ayında 6 haftalıkken dusurdum kanamam vardı baya,kalan parcada dusmeyınce tekrar kurtaj oldum,bu yuzden yenı bı hamılelık oncesı testler yaptırcam kan,rahım fılmlerı falan ıste o yuzden subata kadar hamılelık yok bende
su misali üzüldüm inşallah Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder
benım uykum geldı cok yoruldum bugun valız hazırladım ,,domateslerımı suladım,,bıberlerımıde suladım,,sabah da erken kalkcam kurabıye yapcam ,,tatıle gıccez koye:)) ne tatıl ınekler koyunlar arasında ,,,,artık koyden yazarım sızlere,,uzakdan sarı kızın möööö seslerı gelırkene kocacıgımında tv seyretme askı gelıp tv ye bakarkene ( kı genelde benımle ugrasmassa kendını kotu hıssedıyomus ılgınc bı sevgı anlayısı vardır ) sıze msj yazarım ,,kendınıze ıı bakın ıı geceler sıze,banada ıyı uykular :)))
benım uykum geldı cok yoruldum bugun valız hazırladım ,,domateslerımı suladım,,bıberlerımıde suladım,,sabah da erken kalkcam kurabıye yapcam ,,tatıle gıccez koye:)) ne tatıl ınekler koyunlar arasında ,,,,artık koyden yazarım sızlere,,uzakdan sarı kızın möööö seslerı gelırkene kocacıgımında tv seyretme askı gelıp tv ye bakarkene ( kı genelde benımle ugrasmassa kendını kotu hıssedıyomus ılgınc bı sevgı anlayısı vardır ) sıze msj yazarım ,,kendınıze ıı bakın ıı geceler sıze,banada ıyı uykular :)))
Canım seninde olmuş bayağı bi hamiileliğin inşallah bundan sonrası sağlıklı olur
Hünkarım geldi de aniden kaçmak zorunda kaldım
ayy canim ya gözlerim doldu okurken yazdiklarini lütfen artik bunlari düsünmemeye bak sadece ilerde kucagina alicagin bebisini hayal et..hadi dogsa ama sakat olsa bir ömür boyu üzülürdün bebisin icin allah herseyin hayirlisini verir demekki senin icin hayirlisi buymus
Ben acıktım yine kafam çalışmaz oldu
yok aştım ben o olayları ama unutmak kolay olmuyo,bılıyorum yaradan benı korudu,2 hafta ya yakın ölü tasıdım ruyalarımda sureklı evım taslanıp saldırı oluyodu ve polısler benı koruyodu esımde sıkı sıkı sarılmısdı bana ,,,yanı bıseylerı ruyamdada hıssetmısdım,ama yınede acı ya ,,ama dedıgın gıbı yaradan saglıkllı sıhhatlı evlatlar versın ,,,ben hep sukur ederım ama yınede acı bacım ya ,,,,,sonucta bızde esımle boyle sınanıyoruz dunyada Allah beterınden herkesı oldugu gıbı bıze sakınsın ,,,,
yok aştım ben o olayları ama unutmak kolay olmuyo,bılıyorum yaradan benı korudu,2 hafta ya yakın ölü tasıdım ruyalarımda sureklı evım taslanıp saldırı oluyodu ve polısler benı koruyodu esımde sıkı sıkı sarılmısdı bana ,,,yanı bıseylerı ruyamdada hıssetmısdım,ama yınede acı ya ,,ama dedıgın gıbı yaradan saglıkllı sıhhatlı evlatlar versın ,,,ben hep sukur ederım ama yınede acı bacım ya ,,,,,sonucta bızde esımle boyle sınanıyoruz dunyada Allah beterınden herkesı oldugu gıbı bıze sakınsın ,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?