Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayy canim ya gözlerim doldu okurken yazdiklarini lütfen artik bunlari düsünmemeye bak sadece ilerde kucagina alicagin bebisini hayal et..hadi dogsa ama sakat olsa bir ömür boyu üzülürdün bebisin icin allah herseyin hayirlisini verir demekki senin icin hayirlisi buymus

benım uykum geldı cok yoruldum bugun valız hazırladım ,,domateslerımı suladım,,bıberlerımıde suladım,,sabah da erken kalkcam kurabıye yapcam ,,tatıle gıccez koye:)) ne tatıl ınekler koyunlar arasında ,,,,artık koyden yazarım sızlere,,uzakdan sarı kızın möööö seslerı gelırkene kocacıgımında tv seyretme askı gelıp tv ye bakarkene ( kı genelde benımle ugrasmassa kendını kotu hıssedıyomus ılgınc bı sevgı anlayısı vardır ) sıze msj yazarım ,,kendınıze ıı bakın ıı geceler sıze,banada ıyı uykular :)))

hoşgeldin arkadaşım
aminn inşallah diyorum dileğine..

Canım seninde olmuş bayağı bi hamiileliğin inşallah bundan sonrası sağlıklı olur

iyi geceler yine bekleriz:80:

Hünkarım geldi de aniden kaçmak zorunda kaldım

canım güle güle git,güle güle gel inşallah..
öpüyorum,görüşürüz

yok aştım ben o olayları ama unutmak kolay olmuyo,bılıyorum yaradan benı korudu,2 hafta ya yakın ölü tasıdım ruyalarımda sureklı evım taslanıp saldırı oluyodu ve polısler benı koruyodu esımde sıkı sıkı sarılmısdı bana ,,,yanı bıseylerı ruyamdada hıssetmısdım,ama yınede acı ya ,,ama dedıgın gıbı yaradan saglıkllı sıhhatlı evlatlar versın ,,,ben hep sukur ederım ama yınede acı bacım ya ,,,,,sonucta bızde esımle boyle sınanıyoruz dunyada Allah beterınden herkesı oldugu gıbı bıze sakınsın ,,,,

Hayırlı yolculuklar Allah a emanet olun
güle güle gidin
güle güle gelin

Amin inşallah bundan sonra aynı acıları tekrar yaşatmaz rabim herkese sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlar nasip etsin

amin canim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…