Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

allaaaammmm anlamış idim ben onu zate

siz de gelin be beklerim her zaman

cok tesekkür ederiz prenses bellimi olur belki birgün biryerde bulusuruz..sizinde almanyaya yolunuz düserse bizde sizi bekleriz.gelin gezdirelim sizi esinle tatili burda yapin birkerede degisiklik olur

ben senın yerınde olsam ufak ufak uzarım durmam,pılımı pırtımı toplar gıderım,bakmam gozyasına bakmam bı dakka bıle katlanmam sevene zulmedenı yakar gecerımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
((((((((( eeee muhabbet ederkene accukda muzık dınleyek ))))))) kop kop kop kop hoppaaaaaaaaaaaaaaa

cok tesekkür ederiz prenses bellimi olur belki birgün biryerde bulusuruz..sizinde almanyaya yolunuz düserse bizde sizi bekleriz.gelin gezdirelim sizi esinle tatili burda yapin birkerede degisiklik olur

çok teşekkür ederiz fıstığımm
nasip
ne güzel olurdu..

hade kop kooopppppp
sen kimsin piki? nick mi değiştirdin,yoksa yeni mi katıldın bize?

yanı cok eskı sayılmaz cok yenı de sayılmaz ya oyle kalmısım ortalarda yanı oyle ıste fırsat buldukca gelırım bır ıkı bıse yazar sonra gıderım,arada salya sumuk aglarım falan oyle ıste,,,,:2:

her zaman gel canımmm,tekrar hoşgeldinn

Hoş geldin biraz kendinden bahsedermisin
Kaç yıllık evlsin
Yaş kaç
Kaç yıldır bebiş istiyorsunuz
Bir sorun varmı

sumisali
ya subat ayında 11 haftalıkken bebegımı karnımda kaybettım kurtaj oldum,bıde eylul ayında 6 haftalıkken dusurdum kanamam vardı baya,kalan parcada dusmeyınce tekrar kurtaj oldum,bu yuzden yenı bı hamılelık oncesı testler yaptırcam kan,rahım fılmlerı falan ıste o yuzden subata kadar hamılelık yok bende

su misali üzüldüm inşallah Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder

Hoş geldin biraz kendinden bahsedermisin
Kaç yıllık evlsin
Yaş kaç
Kaç yıldır bebiş istiyorsunuz
Bir sorun varmı

tabıkı bahsederım,aslında iş hayatım vardı.tasarımcıydım ama evlenınce esımın ıstegıyle hatta evlenmeden once karıyer hayatıma son verdım,82 dogumluyum,1.5 yıllık evlıyım ,bebek ıstıyorum ama 2 kez acı yasadıgım ıcın korkuyorum acıkcası,patalojılerde sorun cıkmadı,,ama 1 ay sonra falan prof.dr sakıp beye gıdıcez bakalım artık ınsallah bı sorun cıkmaz,,,

Ben sabredemeyip sen yazmadan araştırdım biraz mesajlarını inşallah Rabbim bu defa çift çizgiyi gösterdiğinde tamamınıda getirmeyi nasip eder.
Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip eder rabbim

cok üzüldüm cnm umarim en yakin zamanda birdaha hamis kalirsin ve bu sefer saglikli bir sekilde alirsin bebisini kucagina

hıc basıma gelmez dedıgım seylerı yasadım,,,hala tek akılımın almayan olay "canımdan can gıtmesı" olayıydı gercekden yasadım ben yasarken bebegımı kaybettım yanı canımı ,,,,,
neyse ya olur ınsallah ellbet bı kuzu buduna ( bebege) bende sahıp olacam ,,,,, tabı ınsallah hepımızz kuzularımızı bulacaz :)))

canim ya nasil oluyo o arastirmak nerelere bakip okuyosunuz ben hic anlamiyorum galiba teknoloji özürlüyüm ben

allah hepimize evlat kokusu koklamayı nasip etsin inşallahhh...

canim ya nasil oluyo o arastirmak nerelere bakip okuyosunuz ben hic anlamiyorum galiba teknoloji özürlüyüm ben

kimin mesajlarını okumak istiyosan,o kişinin profil sayfasına tıklıyosun..
sora avatarının altında 'yazdığım mesajlar' 'açtığım konular' başlıkları var..

slm kızlar hepimiz ortak dileği hayali anne olabilmek.bende sizler gibi anne olmayı çok istiyorum ama olmuyo.napalım bizde böyle sınanıyoruz işte rabbimiz tarafından rabbim en kısa zamanda hepimize anne olmayı nasip eder inşallaahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…