Hee anladım çok zor bilirimO su misalinin yazısıydı başka bir topikten alıntılayıp yapıştırdığım için öyle görüktü
benim uykucu hünkarım az önce yattı..:92:
üstünü örttüm,öptüm geldim salona
yok aştım ben o olayları ama unutmak kolay olmuyo,bılıyorum yaradan benı korudu,2 hafta ya yakın ölü tasıdım ruyalarımda sureklı evım taslanıp saldırı oluyodu ve polısler benı koruyodu esımde sıkı sıkı sarılmısdı bana ,,,yanı bıseylerı ruyamdada hıssetmısdım,ama yınede acı ya ,,ama dedıgın gıbı yaradan saglıkllı sıhhatlı evlatlar versın ,,,ben hep sukur ederım ama yınede acı bacım ya ,,,,,sonucta bızde esımle boyle sınanıyoruz dunyada Allah beterınden herkesı oldugu gıbı bıze sakınsın ,,,,
sekercim bu saatte fazla yemek yeme hamile kalmadan sisirme kendini
Hee anladım çok zor bilirim
Seninki çok uykucuBi de yoruldu tabi bu ay
benim uykucu hünkarım az önce yattı..:92:
üstünü örttüm,öptüm geldim salona
Ama ben daha kahvaltıyla duruyorum birde dondurma yedim az önce akşam yemeği yemedim canım istemedi
şimdide çok acıktım hafif birşeyler yeme niyatindeyim ama kociş aklımı çeliyor patates kızart diye
Birde şimdi yazya bol su içip terliyorum oyüzdende kilo almıyorum hatta hiçbir çaba sarfetmeden 3 kg verdim 59 dum 56 oldum
yoruldu amma 4 gündür nadasa almıştım kendimi..dinlencektik..
dün gece geçti benim yorgunluğum didi
insallah cnm
yoruldu amma 4 gündür nadasa almıştım kendimi..dinlencektik..
dün gece geçti benim yorgunluğum didi
Kaç kilosunbende aksine şiştimsinir oluyorum kendime
sizlerin neden olmuyo kızlar,bende kist var benim o yüzden olmuyo..
kızlaaaaaaaarr iyi gecelerrrr..
RABBİME şükürler olsun degerin iki günde 42.2 den 121,2 ye çıkmış...
inşalalh gitgide artar degerimm...
gerçekten çok uykucu
Benimki 3 ten önce uyumaz sabahta 8 de uyanıyor
Ben öğleye kadar yatıyorum yinede benim uykum gelir onun gelmez
Nadasamı aldın kendinü Benimki nadas madas dinlemez valla Gerçi seninkide dinlememiş bence sen değil o nadasa almışmış kendini 3 gün
bende aksine şiştimsinir oluyorum kendime
Ama ben daha kahvaltıyla duruyorum birde dondurma yedim az önce akşam yemeği yemedim canım istemedi
şimdide çok acıktım hafif birşeyler yeme niyatindeyim ama kociş aklımı çeliyor patates kızart diye
Birde şimdi yazya bol su içip terliyorum oyüzdende kilo almıyorum hatta hiçbir çaba sarfetmeden 3 kg verdim 59 dum 56 oldum
OH çok şükür seni çok merak ettik tatlım
Nadasamı aldın kendinü Benimki nadas madas dinlemez valla Gerçi seninkide dinlememiş bence sen değil o nadasa almışmış kendini 3 gün
Bu erkekler var yaErkeklerin en sevdiği şey çocuk değilde çocuk çalışmasıdır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?