Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

:85:üzülme nolur..
allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin sana da inşallahhh..

sekercim bu saatte fazla yemek yeme hamile kalmadan sisirme kendini

Ama ben daha kahvaltıyla duruyorum birde dondurma yedim az önce akşam yemeği yemedim canım istemedi
şimdide çok acıktım hafif birşeyler yeme niyatindeyim ama kociş aklımı çeliyor patates kızart diye
Birde şimdi yazya bol su içip terliyorum oyüzdende kilo almıyorum hatta hiçbir çaba sarfetmeden 3 kg verdim 59 dum 56 oldum

benim uykucu hünkarım az önce yattı..:92:
üstünü örttüm,öptüm geldim salona

gerçekten çok uykucu
Benimki 3 ten önce uyumaz sabahta 8 de uyanıyor
Ben öğleye kadar yatıyorum yinede benim uykum gelir onun gelmez

bende aksine şiştim sinir oluyorum kendime

yoruldu amma 4 gündür nadasa almıştım kendimi..dinlencektik..
dün gece geçti benim yorgunluğum didi

Bu erkekler var ya Erkeklerin en sevdiği şey çocuk değilde çocuk çalışmasıdır heralde

kızlaaaaaaaarr iyi gecelerrrr..
RABBİME şükürler olsun degerin iki günde 42.2 den 121,2 ye çıkmış...
inşalalh gitgide artar degerimm...

yoruldu amma 4 gündür nadasa almıştım kendimi..dinlencektik..
dün gece geçti benim yorgunluğum didi

Nadasamı aldın kendinü Benimki nadas madas dinlemez vallaGerçi seninkide dinlememiş bence sen değil o nadasa almışmış kendini 3 gün

gerçekten çok uykucu
Benimki 3 ten önce uyumaz sabahta 8 de uyanıyor
Ben öğleye kadar yatıyorum yinede benim uykum gelir onun gelmez

heee benimki 10 gibi şekerlemeye başlar..
6 buçukta kalkıyo sabahları ama nolursa olsun millet de erken kalkıyo işe gidiyo.. benimki ama dayanamıyo uykusuzluğa napiim..

süpersin cnm idial bir kilo hamilelik icin

Kızlarrrr napıyosunuz bakıyım. Bence bir ben yokken geçmişte neler yazmışsınız bakıyım dedim o arada sinek operasyonuna başladım. Bizimaç kapa sineklik açılmış rüzgar mı vardı da ondan mı e anlamadı bir baktık evde sivrisinek dolanıyor bence acayip huylanırım, başladım görünce kaşınmaya hepte bana gelir gelmezolasıcalar. Pc min üstüne kondu ona vurayım derken masanın üzerindeki bir kupa çayım döküldü oldu mu yerler masam, klavyam her yer çay. Temizledim kuruladım felan. Bir 10 dk sonra ekrana kondu lcd ekran vuramadan tabi az dokundum ölmedi ama etrafımda uçuştu bir koydum meftaaa taktım kafaya bir kere.. Daha var mı bilmiyorum görünürde yok ama kapıları kapadık bari varsa da yatak odasına gitmesin bari diyee..

Nadasamı aldın kendinü Benimki nadas madas dinlemez vallaGerçi seninkide dinlememiş bence sen değil o nadasa almışmış kendini 3 gün

o yatarken yok mok dedim amma gece ben yatarken uyandu kendüsü :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…