Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Okurken yoruldum

kızlaaaaaaaarr iyi gecelerrrr..
RABBİME şükürler olsun degerin iki günde 42.2 den 121,2 ye çıkmış...
inşalalh gitgide artar degerimm...

ooooooo ollleeeyyyyy yaşasınnn
maşallah isoldeme ve bebikineeee

bende aksine şiştim sinir oluyorum kendime

sakin ha dikkat et birazhamilelikte cok zorlanirsin yoksa hatta bebis isteyenlerin hamile kalmadan önce fazla agir diyetler yapmadan birkac kilo vermeside cok saglikli hem bebek hem anne icin sakin sisme prenses

geçmiş olsun dejavuvancım

Hoş geldin neyseki lcd in çay olmamış.kokusuz sinek ilaçları var onlar iyi oluyor sıkıp kapıyı kapamak gerekmiyor isabet al ateş

Teşekkürler bebiş Aslında ben 50 ile hamile kalmak istiyorum ama bakalım önemli olan bebişin gelmesi gelsinde kilolar alınsada verilir sonra

allam yaaa bahsetmesenize kilodan milodan

bakın farkındaysanız eğer,kilomu sorduğunuz mesajlarınızı ne beğendim,ne de gördüm yani

ben bir HÜRREMim.. o kadar diyorum işte

benim iki tane bebisim var cnm allaha binlerce sükürbiz ücüncü bebisi istiyoruz allah izin verirse ama benim bir acelem yok allah önce olmayanlara versin sonrada bize nasip etsin insallah

Allah bağışlasın kaç yaşındalar

bakın farkındaysanız eğer,kilomu sorduğunuz mesajlarınızı ne beğendim,ne de gördüm yani

OY bebişim sen her halinle güzelsin hürreme kilo yakışır

Sanki çok kilolusun
Benimkide bazen gece uykumdan kaldırıyor bir uyanıyorum ne olduğumu şaşıyorum Sonrada diyorki ben uyuyordum sen beni uyandırmışsın

Benimkide uyandırır hepsi aynı model

sana katılıyorum cnm,bu ne yaaa kilolar aldı başını gidio,bi de hamile kalsam bildiğin dünya gibi olcam,kutuplardan basık,ekvatordan şişkinn..

sana katılıyorum cnm,bu ne yaaa kilolar aldı başını gidio,bi de hamile kalsam bildiğin dünya gibi olcam,kutuplardan basık,ekvatordan şişkinn..

hayırrr efendimmm biz onlardan daha güsel olcassss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…