Kızlarrrr napıyosunuz bakıyım. Bence bir ben yokken geçmişte neler yazmışsınız bakıyım dedim o arada sinek operasyonuna başladım. Bizimaç kapa sineklik açılmış rüzgar mı vardı da ondan mı e anlamadı bir baktık evde sivrisinek dolanıyor bence acayip huylanırım, başladım görünce kaşınmaya hepte bana gelir gelmezolasıcalar. Pc min üstüne kondu ona vurayım derken masanın üzerindeki bir kupa çayım döküldü oldu mu yerler masam, klavyam her yer çay. Temizledim kuruladım felan. Bir 10 dk sonra ekrana kondu lcd ekran vuramadan tabi az dokundum ölmedi ama etrafımda uçuştu bir koydum meftaaataktım kafaya bir kere.. Daha var mı bilmiyorum görünürde yok ama kapıları kapadık bari varsa da yatak odasına gitmesin bari diyee..
saol canım yaaaaa..
bgn hepinize öyle dualar ettimki..
RABBİM dualrımı kabul eder inşallah
kızlaaaaaaaarr iyi gecelerrrr..
RABBİME şükürler olsun degerin iki günde 42.2 den 121,2 ye çıkmış...
inşalalh gitgide artar degerimm...
bende aksine şiştimsinir oluyorum kendime
Kızlarrrr napıyosunuz bakıyım. Bence bir ben yokken geçmişte neler yazmışsınız bakıyım dedim o arada sinek operasyonuna başladım. Bizimaç kapa sineklik açılmış rüzgar mı vardı da ondan mı e anlamadı bir baktık evde sivrisinek dolanıyor bence acayip huylanırım, başladım görünce kaşınmaya hepte bana gelir gelmezolasıcalar. Pc min üstüne kondu ona vurayım derken masanın üzerindeki bir kupa çayım döküldü oldu mu yerler masam, klavyam her yer çay. Temizledim kuruladım felan. Bir 10 dk sonra ekrana kondu lcd ekran vuramadan tabi az dokundum ölmedi ama etrafımda uçuştu bir koydum meftaaataktım kafaya bir kere.. Daha var mı bilmiyorum görünürde yok ama kapıları kapadık bari varsa da yatak odasına gitmesin bari diyee..
süpersin cnm idial bir kilo hamilelik icin
ooooooo ollleeeyyyyy yaşasınnn
maşallah isoldeme ve bebikineeee
sizlerin neden olmuyo kızlar,bende kist var benim o yüzden olmuyo..
Teşekkürler bebişAslında ben 50 ile hamile kalmak istiyorum ama bakalım önemli olan bebişin gelmesi gelsinde kilolar alınsada verilir sonra
o yatarken yok mok dedim amma gece ben yatarken uyandu kendüsü :86:
benim iki tane bebisim var cnm allaha binlerce sükür biz ücüncü bebisi istiyoruz allah izin verirse ama benim bir acelem yok allah önce olmayanlara versin sonrada bize nasip etsin insallah
allam yaaa bahsetmesenize kilodan milodan
bakın farkındaysanız eğer,kilomu sorduğunuz mesajlarınızı ne beğendim,ne de gördüm yani
ben bir HÜRREMim.. o kadar diyorum işte
kızlaaaaaaaarr iyi gecelerrrr..
RABBİME şükürler olsun degerin iki günde 42.2 den 121,2 ye çıkmış...
inşalalh gitgide artar degerimm...
Sanki çok kilolusunallam yaaa bahsetmesenize kilodan milodan
bakın farkındaysanız eğer,kilomu sorduğunuz mesajlarınızı ne beğendim,ne de gördüm yani
Benimkide bazen gece uykumdan kaldırıyorbir uyanıyorum ne olduğumu şaşıyorum Sonrada diyorki ben uyuyordum sen beni uyandırmışsın
OY bebişim sen her halinle güzelsin hürreme kilo yakışır
allam yaaa bahsetmesenize kilodan milodan
sana katılıyorum cnm,bu ne yaaa kilolar aldı başını gidio,bi de hamile kalsam bildiğin dünya gibi olcam,kutuplardan basık,ekvatordan şişkinn..
Okurken yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?