Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Şimdi anlat bakim belirtilerini herşeyi herşeyi anlat

anlatım gülüm..
malum en son igne kullanmıştım..
ama doktorum iğnelerle gereken yumurta sayısını elde edemediğini söyledi.
sdc bitane folikül vardı..
eger bu ay hamile kalmazsam ameliyat ediceni söylemişti..
onu duyduktan sonra okadar üzüldümki ağlayarak eve geldim.
ama hani kendimi yataga atım depresyona girim olmadı hiç..
ağlaya ağlaya evimin iki balkonunada su içinde ekmek ufalayıp kuşların yemesi için koydum.
ve koyarken 'nolur RABBİM bu kuşlar benim dileklerimi sana duyursunlar,duy sesimi ALLAHIM'' diye
ağlayarak kuşların yemeklerini hazırladım.
ertesi sabah kalktıgımda iki tabaktada hiçbişe kalmamıştı.
ve bu okadar hoşuma gittiki devamını getirdim..
öle işteeee..
sonra miraç gecesi kayınvalide beni rüyasında hamile olarak görmüştü.
sonra ben kendimi görüdm..
enbüyük belirtim hiç süphesiz göğüslerimin ağrıması,şişmesi ve kaşınmasıydı..
daha önce hep adetten bi kaç gün önce yaşadıgım bişeydi ama bu sefer çatlatma iğnesini vurdugum günden beri oldu.
sonra fena halde karnım şişti...
karnıma halaki şişkinliğinden ötürü dokunamıyorum.
sanki 4 aylık hamileyim.
ve sağ elim devamlı uyuşuyordu...
sonra kasıklarımda bi gerginlik kasılma hissediyodum..
idrarimin rengi oldukça açık bi hal aldı..
kiminde koyulaşır ama bende aksine açıldı.
yüzümde sivilce falan çıkmadı çok şükür...
ve en önemlisi burayada yazmıştım
gece gündüz 3 defa ELHAMDÜLİLLAH deyip RABBİME dua ediyodum..
MİRAÇ GECESİ televizyonda hocalar dua ederken
farkında olmadan öylesine ağlıyordumki..
RABBİM dindir bu gözyaşlarımı..
boynumu daha fazla bükük bırakma nolur diyodum.
ve RABBİM duydu sesimi inşallah...
öyle kızlar..
ve ŞÜKÜRLER OLSUN..
hamileyim..

Hoş geldin neyseki lcd in çay olmamış.kokusuz sinek ilaçları var onlar iyi oluyor sıkıp kapıyı kapamak gerekmiyor isabet al ateş

vardı canım ama kalmamış yaa şans iştee... Ama daha var sanırım offf ya bir girdiler mi koloni halinde giriyorlar yaa...

bende dökülen çayları temizlerken yoruldum nefret ediyorum bu sivrilerdeenn

bende 1 bardak kola döktüm sehpaya akşam
sinekler sebebiynen deel,tez canlı ve biraz da kıpırdak bi tipimdir,çarptım işte şööle şırrakk diye

sinekler sebebiynen deel,tez canlı ve biraz da kıpırdak bi tipimdir,çarptım işte şööle şırrakk diye

Ben de çok ağırımdır

Hepinize iyi geceler kızlar uykuya doyamıyorum gitcem yatcam bütün gün aralıklarla uyudum

Canım yaaa gerçekten çok duygulandım. Allah içten edilen hiçbir duayı geri çevirmez. Hep zamanı var diyoruz ya senin de zamanın bu8 zamanmış demekki. Tebrik ederim. Alah sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin..

Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah isoldemm

tek ben değilim sakar demekki. Eşimde oturduğu yerden ben diyecektim ama kızarsın diye demedim diyoo.. Ya adam konuşacağına kağıt havku getir koş dedim klavyeden aşağıya akıyordu çaylar. Halaaa ban laf yetiştirecek diyee gidemedi yerler hep çay oldu elimle engellemeye çalıştım ama hem klavyeden önlere hemde yandan masanın üzerinden öbür taraflara döküldü işte..

İnşallah rabbim tamamına erdirmeyide nasip etsin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin ne güzel anlatmışsın benimde kumrum var balkonda bebiş yapıcak

Ben hamile halimi düşünemiyorum yaa.. bezelye yutmuş solucan olurum heralde. Hayatımda hiç klo almadım hep zayıftım hep ye ye diye söylenip dururlardı bana. Boyum zaten ancak 1.50 kilom 40. Düşünün artık. Hamileyken kilo alırsam nasıl birşey olurum merak ediyorum top gibi yuvarlarlar benii artıkınnn

çok alemsin yaa..
olsun hamilelik yakışır her halimizlen bize..

bende bgn tarttıldım 55 kiloyum.
55 le hamile kaldık bakalım yükselicekmi??

sivatancım,geçmiş olsun canım ya

T3 T4 ve TSH değerlerin mi anormallik gösteriyomuş?

kıslar ben geldiii

bu akşam yine test yaptım çizgi tekti şükür ki bu sefer kızlarr
bütün tahlillerimi yaptırayım çok iyi bi dr buldum kardeşiminb dru ona gidicem hemmennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…