süpperr yaaa ne güzell. Ben köye anneanneme gittiğimde her sabah tavuklar yumurtlardı sıcacık tabi o yumurtalar, hemen kıralım da yiyelim derdik ama kıyamazdım ben. Anneannen kızım civciv değil onlar merak etme felan derdi ama tadına da doyum olmazdı burada ki yediğimiz yumurtalarda yumurrta mıı...
yoo iyi duruyolar süslücümm pisicimm
Hoşgeldin
miyabaaaa
Bizde eskiden bıldırcın beslerdik annemlerin bahçede ve gerçekten taze yumurtanın tadına doyum olmuyor heleki bıldırcın yumurtası
merhaba canım. Her zamanki gibi kocam uyuyor ben ayakta, geç yattığım ve geç kalktığım için bana her sabah laf sokuyor, surat yapıyor.
Sizin sevgili kocalarınız da böle yapıyor mu, yoksa tek gıccıkk benim ki mi?:44::44::44::44:
evet onu da bilirim. Köy ekmeğinin bahçedeki kerpiç fırından yeni çıkmış kokusu, elde açılmış börekler bahçeden taze koparılmış sebzeler, sabah taze sağılmış süt. En çok sevdiğim de annesi ölmüş ya da emzirmeyen kuzuları ucuna delinmiş temizik eldiveni takılmış süt dolu şişelerle beslemekti nasıl da içerdi yavrucaklar bayılırdım.. Artık hiçbirşey kalmadı anneannemde dedemde vefat ettiler ne bahçe ne birşey köyde..
evet onu da bilirim. Köy ekmeğinin bahçedeki kerpiç fırından yeni çıkmış kokusu, elde açılmış börekler bahçeden taze koparılmış sebzeler, sabah taze sağılmış süt. En çok sevdiğim de annesi ölmüş ya da emzirmeyen kuzuları ucuna delinmiş temizik eldiveni takılmış süt dolu şişelerle beslemekti nasıl da içerdi yavrucaklar bayılırdım.. Artık hiçbirşey kalmadı anneannemde dedemde vefat ettiler ne bahçe ne birşey köyde..
merhaba canım. Her zamanki gibi kocam uyuyor ben ayakta, geç yattığım ve geç kalktığım için bana her sabah laf sokuyor, surat yapıyor.
Sizin sevgili kocalarınız da böle yapıyor mu, yoksa tek gıccıkk benim ki mi?:44::44::44::44:
biz beraber yatıyoruz genelde ama bazen benim oturduğum ya da benim yatıp onun oturduğu da oluyor. Ben sabah onunla kalkıyorum o gidince bir saat daha uyuyup kalkıyorum zaten. Öyle de surat yapmaz. Ama ben yapıyorum hep pc başında sinir oluyorum..
iyigeceler kizlaaaaaaaaaar cok öpüldünüz
benimki tam bir tavukk. Ben de yapıştırıyorum lafımı erken kalktıklarıma say diye ama tınnnnnnn.
Sende biraz yanında yatonu uyut kaç yataktan
Sende biraz yanında yatonu uyut kaç yataktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?