Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kan tahlilinde,
lökosit değeri yükselmiş olduğu saptanıyo..
idrar tahlilinde zaten çıkar..
smear da çıkar mı bilmiyorum..

Şuan bende idrara çıktıktan sonra yani yaparken değilde bittikten sonra idrar yolarında yanma oluyor ve bu ara ara hep oluyor ben dr a söylemedimde acaba gittiğimde dr söliyimmi yoksa zaten enfeksiyon varsa kan tahlilinde yada smear de çıkarmı diye merak ettimde ondan sordum iyisimi ben bir ürolojiye gideyimde idrar tahlili yaptırayım

benim sabah kalkmak hoşuma gidiyo olmasa onunla beraber,inan ki kalkmam..fenayımmm :86:
ama doğru söylüyosun bak,bebik geldiği zaman zaten mecburen alışıcaklar bu duruma..

ne güssel konuşuyosun kıssss

canlarım bugün eşim geldi 9 gün izinli pek giremeyebilirim....

kızlar bebişim 4,5 haftalık oldu pazartesi gitsek kalp atışlarını duyabilirmiyizki...

Bence söyle doktoruna ne gerekiyorsa o söylesin, bence idrar tahlilinde çıkar gibi geliyo.

tabii baktır canım.. yanma varsa,sistiti anlatır bu durum çünkü..

HCG de bakılsın diye iste e mi..

kızlar bebişim 4,5 haftalık oldu pazartesi gitsek kalp atışlarını duyabilirmiyizki...

Mahşallah bebişineTam emin değilim ama 6 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum kalp atışları inşallah daha erkendirde gidince duyarsınız

ayy ne güseeelll özlem giderin bakalım,maşşallah size

ne zaman duyulur kalp atışları ben bilmiyorum ama :26:

maşallah bebikimize

tabii baktır canım.. yanma varsa,sistiti anlatır bu durum çünkü..

HCG de bakılsın diye iste e mi..

kız ne hcg si şimdi gerek yok bence birde zaten dr a 29 temmuzda gidicem ancak ozaman yaptırırım idrar tahlili od enfeksiyon için çünkü ben doğal yoldan hamiş kalamam ya ümitsiz vakayım ben

ayy ne güseeelll özlem giderin bakalım,maşşallah size

ne zaman duyulur kalp atışları ben bilmiyorum ama :26:

maşallah bebikimize

saol canım benim... napalım bekleriz altı hafta birazda netten araştırayım tatlım bi bakim...

yanlış hatırlamıyorsam isolde bugün bebeğim 6 haftalık ve kalp atışlarını dinledik demişti.

evet canım ya altı haftalık kenmiş ama bir başka arkadaşada doktor 4 haftalık olması lazım demiş....

kararsızım anca kesin doktora gidince öğrenirim...

yanlış hatırlamıyorsam isolde bugün bebeğim 6 haftalık ve kalp atışlarını dinledik demişti.

isoldenin bebesi nasıl 6 haftalık olabilir..
batı 14 temmuz daha ya :26:

dur bakiim mesajlarından hele..

6 haftalıkken mi eşim olmazki ozman yanımda beraber dinliycektik kalp atışlarını neyse canım napalım....

Canım emin olmak için şimdi tekrar baktımda netten 6 yada 7. haftada duyuluyormuş.:26:Üzülme senin yanında biri gelsin dr bebğin kalp atışlarını dinletirken seni ve bebişi videoya çeksin ve eşine gönder olmazmıHem daha çok gideceksiniz birlikte eşinle diğer sefer gelir görür bebişi kalbinide duyar canlıcanlı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…