kan tahlilinde,
lökosit değeri yükselmiş olduğu saptanıyo..
idrar tahlilinde zaten çıkar..
smear da çıkar mı bilmiyorum..
benim sabah kalkmak hoşuma gidiyo olmasa onunla beraber,inan ki kalkmam..fenayımmm :86:
ama doğru söylüyosun bak,bebik geldiği zaman zaten mecburen alışıcaklar bu duruma..
ne güssel konuşuyosun kıssss
Şuan bende idrara çıktıktan sonra yani yaparken değilde bittikten sonra idrar yolarında yanma oluyor ve bu ara ara hep oluyor ben dr a söylemedimde acaba gittiğimde dr söliyimmi yoksa zaten enfeksiyon varsa kan tahlilinde yada smear de çıkarmı diye merak ettimde ondan sordum iyisimi ben bir ürolojiye gideyimde idrar tahlili yaptırayım
Şuan bende idrara çıktıktan sonra yani yaparken değilde bittikten sonra idrar yolarında yanma oluyor ve bu ara ara hep oluyor ben dr a söylemedimde acaba gittiğimde dr söliyimmi yoksa zaten enfeksiyon varsa kan tahlilinde yada smear de çıkarmı diye merak ettimde ondan sordum iyisimi ben bir ürolojiye gideyimde idrar tahlili yaptırayım
canlarım bugün eşim geldi 9 gün izinli pek giremeyebilirim....
kızlar bebişim 4,5 haftalık oldu pazartesi gitsek kalp atışlarını duyabilirmiyizki...
edam edaammmmm
naber kuzu?
Hoş geldinnnnnnasılsın
canlarım bugün eşim geldi 9 gün izinli pek giremeyebilirim....
kızlar bebişim 4,5 haftalık oldu pazartesi gitsek kalp atışlarını duyabilirmiyizki...
tabii baktır canım.. yanma varsa,sistiti anlatır bu durum çünkü..
HCG de bakılsın diye iste e mi..
Mahşallah bebişineTam emin değilim ama 6 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum kalp atışları inşallah daha erkendirde gidince duyarsınız
hoşbulduk canımmm...
iyiyim sen nasılsın???
6 haftalıkken mi eşim olmazki ozman yanımda beraber dinliycektik kalp atışlarını neyse canım napalım....
ayy ne güseeelll özlem giderin bakalım,maşşallah size
ne zaman duyulur kalp atışları ben bilmiyorum ama :26:
maşallah bebikimize
iyidir tatlım senden naberr???
kız ne hcg si şimdigerek yok bence birde zaten dr a 29 temmuzda gidicem ancak ozaman yaptırırım idrar tahlili od enfeksiyon için çünkü ben doğal yoldan hamiş kalamam ya ümitsiz vakayım ben
yanlış hatırlamıyorsam isolde bugün bebeğim 6 haftalık ve kalp atışlarını dinledik demişti.
yanlış hatırlamıyorsam isolde bugün bebeğim 6 haftalık ve kalp atışlarını dinledik demişti.
6 haftalıkken mi eşim olmazki ozman yanımda beraber dinliycektik kalp atışlarını neyse canım napalım....
isoldenin bebesi nasıl 6 haftalık olabilir..
batı 14 temmuz daha ya :26:
dur bakiim mesajlarından hele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?