megim selam nasılsın...............
selam dostlarr megim naberrr
Sende biraz yanında yatonu uyut kaç yataktan
hoşgeldinizselam dostlarr megim naberrr
selam...........
ama sabah geç kalktığımda yine surat yapacak, neyse iş arıyorum, bu kadar tatil yeter beni iyice bunaltmaya başladı, gidim işe de bari az uyuz olayım dimi?
ikizgilim özledim kızım yaaa
iyisin dimi?
ama sabah geç kalktığımda yine surat yapacak, neyse iş arıyorum, bu kadar tatil yeter beni iyice bunaltmaya başladı, gidim işe de bari az uyuz olayım dimi?
Sabahta kahvaltı hazırlaman içinmi erken kalkman gerkiyor çalışmıyorsan neden erken kalkıcaksın ki:44:
iyiyim balum..annemlerdeyim... ..biraz burda kalacağım........
sen nasıl oldunhalvete devam............:86:
öpüyorum tatlum..............
hay ağzını yiyim ne güzel dedin, hiç demi kalkıp da ne halt edicem o gudubet yüzünü çekicem
hay ağzını yiyim ne güzel dedin, hiç demi kalkıp da ne halt edicem o gudubet yüzünü çekicem
oh ne güzel,keyfini çıkar canım benim
bebek halvetleri bitti bu ay..1 hafta var adete.. hayırlısı bakalım.. görcez iyi çalışmış mıyız..:86:
töbeee..
sağol canım............
inşaallah allah hayırlısını versin...........
genelde sabahları kalkarım ben onunla..
kahvaltı yaparız sora o işe ben cuuuupppp yatağaaaa
ben uyanamamışsam eğer,uyandırmaz beni ama..
gece geç yatmama ses çıkarmaması,durumu kanıksaması yani,
çok olgun,çok süper olduğundan değil he.. ben ööle alıştırdımmmkanıkkkksattımm yane
Ben aslında erken yatarsam kocişide sürüklerim hadi yatalım diyede o erken yatarsa hadi gel yatalım der ama ben oturucam desem ses etmez yani iyi sen bilirsin der ama ben genelde o çağırınca gidip yatarım
Sabahta beni uyandırmaz ben akşamdan ona ekemek arası hazırlarım o sallama çay yapar yer içer gider
Kızlar size birşey sorucam belki saçma olacak ama
İdrar yolu enfeksiyonu varsa bu kan tahlilinde yada smearde çıkarmı :26:
En iyisi aslında alışsınlar kendi işlerini görmeye bebiş olunca zaten gece uykusuz oluruz birde sabah kalkıp kahvaltımı hazırlıcazişte bende ööle bişiiler hazırlıyorum geceden, çoookk geç yattığımda uyanamazsam eğer, yesin diye..
En iyisi aslında alışsınlar kendi işlerini görmeye bebiş olunca zaten gece uykusuz oluruz birde sabah kalkıp kahvaltımı hazırlıcazGerçi şikayetçide değiller bu durumdan nasılsa Bbeişte olursa tabi Gerçi seninki yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?