Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ama sabah geç kalktığımda yine surat yapacak, neyse iş arıyorum, bu kadar tatil yeter beni iyice bunaltmaya başladı, gidim işe de bari az uyuz olayım dimi?

Sabahta kahvaltı hazırlaman içinmi erken kalkman gerkiyor çalışmıyorsan neden erken kalkıcaksın ki:44:

ama sabah geç kalktığımda yine surat yapacak, neyse iş arıyorum, bu kadar tatil yeter beni iyice bunaltmaya başladı, gidim işe de bari az uyuz olayım dimi?

genelde sabahları kalkarım ben onunla..
kahvaltı yaparız sora o işe ben cuuuupppp yatağaaaa
ben uyanamamışsam eğer,uyandırmaz beni ama..

gece geç yatmama ses çıkarmaması,durumu kanıksaması yani,
çok olgun,çok süper olduğundan değil he.. ben ööle alıştırdımmm kanıkkkksattımm yane

iyiyim balum..annemlerdeyim.....biraz burda kalacağım........
sen nasıl oldun halvete devam............:86:
öpüyorum tatlum..............

oh ne güzel,keyfini çıkar canım benim

bebek halvetleri bitti bu ay..1 hafta var adete.. hayırlısı bakalım.. görcez iyi çalışmış mıyız..:86:
töbeee..

oh ne güzel,keyfini çıkar canım benim

bebek halvetleri bitti bu ay..1 hafta var adete.. hayırlısı bakalım.. görcez iyi çalışmış mıyız..:86:
töbeee..

sağol canım............
inşaallah allah hayırlısını versin...........

Ben aslında erken yatarsam kocişide sürüklerim hadi yatalım diyede o erken yatarsa hadi gel yatalım der ama ben oturucam desem ses etmez yani iyi sen bilirsin der ama ben genelde o çağırınca gidip yatarım
Sabahta beni uyandırmaz ben akşamdan ona ekemek arası hazırlarım o sallama çay yapar yer içer gider

Kızlar size birşey sorucam belki saçma olacak ama
İdrar yolu enfeksiyonu varsa bu kan tahlilinde yada smearde çıkarmı :26:

işte bende ööle bişiiler hazırlıyorum geceden, çoookk geç yattığımda uyanamazsam eğer, yesin diye..

Kızlar size birşey sorucam belki saçma olacak ama
İdrar yolu enfeksiyonu varsa bu kan tahlilinde yada smearde çıkarmı :26:

kan tahlilinde,
lökosit değeri yükselmiş olduğu saptanıyo..
idrar tahlilinde zaten çıkar..
smear da çıkar mı bilmiyorum..

Son düzenleme:
işte bende ööle bişiiler hazırlıyorum geceden, çoookk geç yattığımda uyanamazsam eğer, yesin diye..
En iyisi aslında alışsınlar kendi işlerini görmeye bebiş olunca zaten gece uykusuz oluruz birde sabah kalkıp kahvaltımı hazırlıcazGerçi şikayetçide değiller bu durumdan nasılsaBbeişte olursa tabi Gerçi seninki yolda

benim sabah kalkmak hoşuma gidiyo olmasa onunla beraber,inan ki kalkmam..fenayımmm :86:
ama doğru söylüyosun bak,bebik geldiği zaman zaten mecburen alışıcaklar bu duruma..

ne güssel konuşuyosun kıssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…