Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

meg hürrem altın kelebek özel ödülü almış gelememiş mekana vtr çekmiş onu yayınladılar ayy allam çok şeker yahuuuu

meg hürrem altın kelebek özel ödülü almış gelememiş mekana vtr çekmiş onu yayınladılar ayy allam çok şeker yahuuuu

kocamla izledik şimdi,hala gülüyoruzzzz

her ne kadar fÜziksel olarak orda olamasam daa,benim kalp orda sizlerle.. eğlenin görüşürüz :90::90::90::90:
çok şeker çoookkk :78:

dünyada her dakika 380 kadın hamile kalıyormuş kızlar

ya varya bak şimdi ben bi hesap yaptımm
dakikada 380 kadın bir saatte 22.800
bir günde 547.200
bir ayda 16.416.000
6 ayda 98.496.000

yani 6 ayda şu 98.496.000 kişinin içine giremedim ya helal olsun bana

kocamla izledik şimdi,hala gülüyoruzzzz

her ne kadar fÜziksel olarak orda olamasam daa,benim kalp orda sizlerle.. eğlenin görüşürüz :90::90::90::90:
çok şeker çoookkk :78:

beyazda askıntı ya kıza selam söyle diyoo :))))) kalp deyişi kopardı beni bide en sonda diyo hoşcakall ahahaha

beyazda askıntı ya kıza selam söyle diyoo :))))) kalp deyişi kopardı beni bide en sonda diyo hoşcakall ahahaha

naapsın beyazııı,çıkıyo çıkıyo sora bırakıyo..
gitsin adam gibi evlenme teklif etsin..
yok ööle her çiçekten bal olayı vermiyos hürremi

naapsın beyazııı,çıkıyo çıkıyo sora bırakıyo..
gitsin adam gibi evlenme teklif etsin..
yok ööle her çiçekten bal olayı vermiyos hürremi

sülüman duymasınn :)) tiiizzzz kellesini vurdurur vallaaa :))))))))))

hürrem he dese beyaz kapısında yatar beeeee

sülüman duymasınn :)) tiiizzzz kellesini vurdurur vallaaa :))))))))))

hürrem he dese beyaz kapısında yatar beeeee

tek daşunu alıp gidip yatsın kapısında

bak avatarımda da ne dadlu hürroş yaa

şapşal şaşkın bişey :86::90:

tek daşunu alıp gidip yatsın kapısında

bak avatarımda da ne dadlu hürroş yaa

şapşal şaşkın bişey :86::90:

ay bayılıyorum ben bu kıza yaaaa
yalnız tek taş kesmez şimdi hürremi sülümanın kafam kadar yüzüklerinden sonraaaa

ay bayılıyorum ben bu kıza yaaaa
yalnız tek taş kesmez şimdi hürremi sülümanın kafam kadar yüzüklerinden sonraaaa

anaaaağğ dooru diyosun heeee napsın tek taşı dimi yaaa
tek kaya alması lazımm

ya varya bak şimdi ben bi hesap yaptımm
dakikada 380 kadın bir saatte 22.800
bir günde 547.200
bir ayda 16.416.000
6 ayda 98.496.000

yani 6 ayda şu 98.496.000 kişinin içine giremedim ya helal olsun bana

Allah iyiliğini versin emi senin kız akşam akşam güldürün ya beni Allah'da en kısa zamanda senin yüzünü güldürsün canım

kız ayrı güzel yüzük ayrı :)))))))))))))))) aahh ahhh o zamanlar yaşamak varmışş şöylee sarayda olaydık bütün gün ekmek elden su gölden hizmetçiler bi taraftan oh mis misss bide gözde olup çocukta doğurdukmuu tamam sırtın yere gelmez :))))))))))))) zaten sülümanında hastasıyımmmm

olacak olacak bizimde bebişlerimiz olacak yalnız br şey soracağım ben 2 gündür felaket acıkıyorum yiyorum yiyorum doymuyorum sanki ve hemn de acıkıyorum valla akşam yemek yaparken çiğ yiyecektim ayşe kadın fasulyeleri şimdi yine acıktım ve hiç adetim değildir ha 3-4 aydır diyetteyim bu arada 10 kg verdim bebek yapacağım diye yani acıkmıyordum ama son günlerde durmuyor açlığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…