Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar cumartesi benim 18 ci gündü akıntıyla karışık pembe bir şeyler geldi buğünde rahimimde bir şeyler oluyor ağrı desem değil batma gibi bişey anlam veremedim ne oluyor bana yavvvv

gebe olmayasınn

beren vede şifa essahh şampiyun benümmm hıhhhhhh
buda ödülüm bakın

siz takılın az,ben biii şeeyyyyy eee :82:

hahahay ilahiii valla yavrum ben bu hafta foruma girince şampiyonluğu devrettim önümüzdeki hafta skorlar sıfırlansın görürüm senü... al kıs senin olsun tüm kupalar hıhhhhh gösümüz yuk Allah virsin..

kızlar cumartesi benim 18 ci gündü akıntıyla karışık pembe bir şeyler geldi buğünde rahimimde bir şeyler oluyor ağrı desem değil batma gibi bişey anlam veremedim ne oluyor bana yavvvv
canım iki ay arası denilen ay ortasında bu şekilde ağrı ve kasılmalar olabilir bu da hormonlarının düzgün çalıştığını ve yumurtlama döneminin işaretleridir canım hadi hayırlısı..

canımm

denilen;

son adet tarihinden itibaren,
12.
14.
16.
18.
ve
20.
günler halvet oluncakmış..

Son düzenleme:
haklısın canım birlikten kuvvet doğar , sonrada bebişler doğar inşallah inşallah en yakın zamanda olsun hayırlısı ile hepimizin

tutar tutar hepimizin olacak hayırlısı ile ben buna inanıyorum yürekten canlarım :90:

şifammmm

tamam ekliyorum canım listeye senide..
hayırlısıyla gelir bebeğin inşallahhh..
canımmm megim sen donunu indirip kaldırma bile kollarına yazık yorma kendini çünkü adet olmıcannnn hadi ekleyelim florindayı da
ALLAH kocacığının kesesine bol bereket versin canım tühhhhhh benim yüzümden çöpe gitmiş yanık yemekler canım yaaaaa oyunlarda ki seçimlerimiz de ortakmış demekki yoksa binlerce oyun var sevdiğim oyunlarda karşılaştım hep seninle :92: sağol canım benim seninde canım sağolsun
canım mutlaka doktora gitmelisin
beren vede şifa essahh şampiyun benümmm hıhhhhhh
buda ödülüm bakın

siz takılın az,ben biii şeeyyyyy eee :82:

sende yeti lerin şampiyonusun unutma lütfen
ALLAH zihin açıklığı versin canım çok sevindim okul öncesi ayrı zevkli bir meslek

ben yeti hayvan öküzcanı oynuyorum en çok..
fena da deelim hane sizden iyi olmiim :82:

siz ama şifayla ikiniz uçuyosunuz kızım yaa

üzülme canım benim zor bişisi yok zaten sadece adert dönemlerini ve günlerini takip etmen yeterli.. adet olduğun ilk günden itibaren yumurtlama dönemi süreci başlar.. adetinin başladığı gün ilk günün ve bu günleri takiben ardından gelen diğer günler kadın hormon ve rahim içi işlevselliğinin yumurtlama dönemi 13.-14. ve 15. günlere tekabül eder.. eşinle bayramlaşmalarınızı bu zamanlara saklamanızı öneririm:26:

canımm

denilen;

son adet tarihinden itibaren,
12.
14.
16.
18.
ve
20.
günler halvet oluncakmış..

hımmm bak bunu öğrendiğim iyi oldu dur bir sayayım ben hemen kaç gün olmuş normal bat 20 ama benimki belli olmuyor önce 5 gün öne atıyordu son bir kaç aydır 7 gün öne attı yani bat 17 de olabilir

canım ben bebişsizlikten oyunlarda sitres atıyorum kendi çapımda

anladım canım şimdi tşk ederim bugün adet olduğum günden itibaren 20. günmüş yani bitti herhalde yumurtlama zamanı bu saatten sonra tutmaz artık değil mi adet günü yaklaştıkça içimdeki umut kırıntılarıda bitiyor

evet canım yaa oynadığımız çoğu oyun ortak oyun zevklerimiz bile aynı valla ne diyim...

eee yavrum kupalar yoksa yetiye verilmiyor... gözü kör olmasın o yeti herkesin gözü onda zatii songül abla sen ben diğer bi kaç kişi daha var her yeti oyunun şampiyonu ayrı ne varsa...ne kaa ekmek okaaa köfte ne kadar fazla kupa okadar şampiyonluk naberr...

geç döllenme olabiliyor canım şansın var aslında..

12 si ile 16. günleri arası yumurtlama günleridir evet canım fakat bu genel anlamdadır yani kimi bayanlarda farklılıkl gösterebilir o yüzden tavsiyem regl gününe kadar bol halvete devam ( benim bir arkadaşım adetine 2-3 gün kala hamiş kaldı )

yok tatlım olmaz tutmaz diye bişi yok normal yumurtlama zamanları dışında gebe kalanlarda var bu hem eşinin hem senin durumunuza da bağlı olur olmaz değil ama bu zamanlar oran olarak hamile kalmanın daha kolay olduğu zamanlar.. bu ay olmazsa bir sonraki ay olur umut kırmak moral bozmak yok....:13:

aynen canım ortak konularımız oyunlarda da ortada işte yok bi ben sevmiyom şu yeti oyununu ayda yılda bir herkes oynayınca bende heveslenip birkaç yeti oynuyom :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…