kızlar cumartesi benim 18 ci gündü akıntıyla karışık pembe bir şeyler geldi buğünde rahimimde bir şeyler oluyor ağrı desem değil batma gibi bişey anlam veremedim ne oluyor bana yavvvv
beren vede şifa essahh şampiyun benümmmhıhhhhhh
buda ödülüm bakın
siz takılın az,ben biii şeeyyyyy eee:82:
kızlar cumartesi benim 18 ci gündü akıntıyla karışık pembe bir şeyler geldi buğünde rahimimde bir şeyler oluyor ağrı desem değil batma gibi bişey anlam veremedim ne oluyor bana yavvvv
ben hala gün felan bilmiyorum kibu ay ilk olarak ciddi denemelerimizi yaptık önceki aylar korunuyorduk ama ben hiç hap felan kullanmadım hatta ilk evlendiğimiz zamanlar adet sonrası hamile kalınabileceğini bile bilmiyordum da sonradan öğrendim bugünde yazdım ya tutmadı o zamanlar korkuyorum şimdi bir sorun mu var acaba diye yarın gittiğimde onuda soracağım dr a
haklısın canım birlikten kuvvet doğar , sonrada bebişler doğar inşallahinşallah en yakın zamanda olsun hayırlısı ile hepimizin
canımmm megim sen donunu indirip kaldırma bileşifammmm
tamam ekliyorum canım listeye senide..
hayırlısıyla gelir bebeğin inşallahhh..
ALLAH kocacığının kesesine bol bereket versin canım tühhhhhh benim yüzümden çöpe gitmiş yanık yemeklerhadi bee ciddi mibak sen şu işe öle valla ne güzel yaa çok sevindim canım yaa inan ki her ne kadar da oyunlarda beni zorlasanda yanan yemekler sonrası tekrar yaptırsanda bu güzel ortak şeylerimizin olması bile güzel kıs canın sağ olsun...
canım mutlaka doktora gitmelisinkızlar cumartesi benim 18 ci gündü akıntıyla karışık pembe bir şeyler geldi buğünde rahimimde bir şeyler oluyor ağrı desem değil batma gibi bişey anlam veremedim ne oluyor bana yavvvv
sende yeti lerin şampiyonusun unutma lütfenberen vede şifa essahh şampiyun benümmmhıhhhhhh
buda ödülüm bakın
ALLAH zihin açıklığı versin canım çok sevindim okul öncesi ayrı zevkli bir meslekaa bende önlisans mezunuyum farklı bi bölümden ama şimdi açık lisden lise bölümünü değiştiriyorum çocuk gel. okuyorum. bi dönem bitti kaldı 2 dönem. sonrasındada açık öğr. okul öncesi düşünüyorumm
hahahay ilahiiivalla yavrum ben bu hafta foruma girince şampiyonluğu devrettim önümüzdeki hafta skorlar sıfırlansın görürüm senü... al kıs senin olsun tüm kupalar hıhhhhh gösümüz yuk Allah virsin..
inşallah amin canım vallahi benimde içime doğuyor hepimizin yüzü gülecek hayırlısı iletutar tutar hepimizin olacak hayırlısı ile ben buna inanıyorum yürekten canlarım:90:
ben hala gün felan bilmiyorum kibu ay ilk olarak ciddi denemelerimizi yaptık önceki aylar korunuyorduk ama ben hiç hap felan kullanmadım hatta ilk evlendiğimiz zamanlar adet sonrası hamile kalınabileceğini bile bilmiyordum da sonradan öğrendim bugünde yazdım ya tutmadı o zamanlar korkuyorum şimdi bir sorun mu var acaba diye yarın gittiğimde onuda soracağım dr a
canımm
denilen;
son adet tarihinden itibaren,
12.
14.
16.
18.
ve
20.
günler halvet oluncakmış..
canım ben bebişsizlikten oyunlarda sitres atıyorum kendi çapımdaben yeti hayvan öküzcanı oynuyorum en çok..
fena da deelim hane sizden iyi olmiim :82:
siz ama şifayla ikiniz uçuyosunuz kızım yaa
üzülme canım benim zor bişisi yok zaten sadece adert dönemlerini ve günlerini takip etmen yeterli.. adet olduğun ilk günden itibaren yumurtlama dönemi süreci başlar.. adetinin başladığı gün ilk günün ve bu günleri takiben ardından gelen diğer günler kadın hormon ve rahim içi işlevselliğinin yumurtlama dönemi 13.-14. ve 15. günlere tekabül eder.. eşinle bayramlaşmalarınızı bu zamanlara saklamanızı öneririm:26:
canımmm megim sen donunu indirip kaldırma bilekollarına yazık yorma kendini çünkü adet olmıcannnn hadi ekleyelim florindayı da
ALLAH kocacığının kesesine bol bereket versin canım tühhhhhh benim yüzümden çöpe gitmiş yanık yemeklercanım yaaaaa oyunlarda ki seçimlerimiz de ortakmış demekki yoksa binlerce oyun var sevdiğim oyunlarda karşılaştım hep seninle :92: sağol canım benim seninde canım sağolsun
canım mutlaka doktora gitmelisin
sende yeti lerin şampiyonusun unutma lütfen
ALLAH zihin açıklığı versin canım çok sevindim okul öncesi ayrı zevkli bir meslek
ben yeti hayvan öküzcanı oynuyorum en çok..
fena da deelim hane sizden iyi olmiim :82:
siz ama şifayla ikiniz uçuyosunuz kızım yaa
anladım canım şimdi tşk ederim bugün adet olduğum günden itibaren 20. günmüş yani bitti herhalde yumurtlama zamanıbu saatten sonra tutmaz artık değil mi adet günü yaklaştıkça içimdeki umut kırıntılarıda bitiyor
12 si ile 16. günleri arası yumurtlama günleridir evet canımanladım canım şimdi tşk ederim bugün adet olduğum günden itibaren 20. günmüş yani bitti herhalde yumurtlama zamanıbu saatten sonra tutmaz artık değil mi adet günü yaklaştıkça içimdeki umut kırıntılarıda bitiyor
anladım canım şimdi tşk ederim bugün adet olduğum günden itibaren 20. günmüş yani bitti herhalde yumurtlama zamanıbu saatten sonra tutmaz artık değil mi adet günü yaklaştıkça içimdeki umut kırıntılarıda bitiyor
evet canım yaa oynadığımız çoğu oyun ortak oyun zevklerimiz bile aynı valla ne diyim...
eee yavrum kupalar yoksa yetiye verilmiyor...gözü kör olmasın o yeti herkesin gözü onda zatii songül abla sen ben diğer bi kaç kişi daha var her yeti oyunun şampiyonu ayrı ne varsa... ne kaa ekmek okaaa köfte ne kadar fazla kupa okadar şampiyonluk naberr...
geç döllenme olabiliyor canım şansın var aslında..[/QUOT
inşallah canım benim yarın kan verdiğimde ona da baktırayım diyorum belki olur meg felan artık hep birlikte hayrlı haber veririz gerçi ben meg den kesin eminim canım boşuna yorulmasın o indir kaldır yapmasın:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?