canım ben bebişsizlikten oyunlarda sitres atıyorum kendi çapımda
evet canım yaa oynadığımız çoğu oyun ortak oyun zevklerimiz bile aynı valla ne diyim...
eee yavrum kupalar yoksa yetiye verilmiyor...gözü kör olmasın o yeti herkesin gözü onda zatii songül abla sen ben diğer bi kaç kişi daha var her yeti oyunun şampiyonu ayrı ne varsa... ne kaa ekmek okaaa köfte ne kadar fazla kupa okadar şampiyonluk naberr...
yok tatlım olmaz tutmaz diye bişi yok normal yumurtlama zamanları dışında gebe kalanlarda var bu hem eşinin hem senin durumunuza da bağlı olur olmaz değil ama bu zamanlar oran olarak hamile kalmanın daha kolay olduğu zamanlar.. bu ay olmazsa bir sonraki ay olur umut kırmak moral bozmak yok....:13:
ben o yetilerden hani ağaçta sallanıyo ya öküzcan,bi onu beceremiyorum heee
bide final sipirit zaten sendebide albatros mu ne..
ama diğerleri bendedür
ya bebikim gelse,yetilerin yüzüne bilem bakmıcam zaten
ben o yetilerden hani ağaçta sallanıyo ya öküzcan,bi onu beceremiyorum heee
bide final sipirit zaten sendebide albatros mu ne..
ama diğerleri bendedür
ya bebikim gelse,yetilerin yüzüne bilem bakmıcam zaten
1 sene oldu evleneli geçen ayın 23 ünde dedik bizde artık bebişle taçlandıralım yuvamızıolacak canım inanıyorum ben
biliyorum kan gövdeyi götürüyor o oyundaberen sakkınn oynama yetiçok çikin o oyun
şifa sende ööle
beren sakkınn oynama yetiçok çikin o oyun
şifa sende ööle
tamam canım iyi geceler sana da görüşürüz mujksssskızlar bana müsade hepinize hoş sohbetler , iyi akşamlar , kendinize cici bakın
kızlar bana müsade hepinize hoş sohbetler , iyi akşamlar , kendinize cici bakın
kızlar bana müsade hepinize hoş sohbetler , iyi akşamlar , kendinize cici bakın
oldu canumm başkaa hıhhhokadan anlattık o penguen olayını hala baktım 1000lere anca gelmişin şaşkunnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ?? ne var ne yok bi uğrayayım dedim çıkıcam birazdan hemen cevap yazınn :)))
yarın burdayım kısmetse
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ?? ne var ne yok bi uğrayayım dedim çıkıcam birazdan hemen cevap yazınn :)))
yarın burdayım kısmetse
şebom selam
benim adet günüm bugündü ve olmadım..
herşey yolunda,sohbet muhabbet çok dadlu..
öpüom seni çok bebeem
şebo hoşgeldin canım nereye kaçıyosun hemennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?