Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sana bşey diyim mi bıkmadan usnmadan demek lazm aynen ben de senn gibi dıodm dıodm boyle laftaymş gibi oluo ama allahım duyuo sesimizi cnm vakti zamanı gelnce gleıolar belki o vakt şimdidr bunu bi tek O bilir.

yaa aslında demiycektim ama 10 aydır ilk defa bu ay kocam bana bir kaç defa gebemisin hatun sen ne bu tripler diye çıkıştı. acaba bu erken gebelik belirtisi olabilir mi?

ardımdanda sizler gelin ama beni yalnız bırakmayın böyle gitgelli dönemlerde :)

yaa aslında demiycektim ama 10 aydır ilk defa bu ay kocam bana bir kaç defa gebemisin hatun sen ne bu tripler diye çıkıştı. acaba bu erken gebelik belirtisi olabilir mi?

bnm kociş de teste gtmeden bi gun once baktım gozlerinden yaş akıo ne oldu dedm sen hamişsn ona duygulandm dedimalum olablıo yani bu kocişlere

hepimiz öyleyiz bu konuda sabırsızız kuşum
hem ne demek her adet öncesi umutlanıp gelip buraya azmaktan utanıyorum bak bana her ay gayette utanmadan gelip yazıyorum bu konuda ar damarım kalmadı
biz ne için varız birbirimizi dinleyip içine umut doğurmak için
evde ovucan olmadığna ve hiç ateş ölçmediğine göre yarın eczanelerin önünden trans geç alma test falan bekleyelim 1-2 gün en güzeli ohh çarşamba yap

hılalcım canım gecmıs olsn aynıyız bendede aynısından cıktı genetık temıs ama foktor 5 leiden malesef aynı seyı dedı banada hergun ıgne ama ben razıyım bebısımız bı gelse sıkma canını ınan ben ona takılmadım bıle ben hamıle kalamıyorumsenın en azından ole bı problemın yok rahım fılmınden korkma ıkı dakıkalık bı agrı gercı ıstersen anestezıde verıyolar aynı kurtajdakı kadar ama ben anestezıısz cektırdım dayandım korkma hersey yolunda asprın basla bence ben bır aydır ıcıyorum folık asıtede baslıycam tekrardan ıns hersey guzel olur canım takılma artık

elis sana yazdım dı,duygu sanada gecen sayfada bişey sormuştum kaynıyorum arada :):)

ardımdanda sizler gelin ama beni yalnız bırakmayın böyle gitgelli dönemlerde :)
yok bırakmayız söz hani arkandan gelemesekte hangi pozisyondu ne kadar sıklıktı diye yapışırız yakana ayy kendimden ben bile bıktım
kızz kocanın içine doğru doğmuştur inşallah

bnm kociş de teste gtmeden bi gun once baktım gozlerinden yaş akıo ne oldu dedm sen hamişsn ona duygulandm dedimalum olablıo yani bu kocişlere

yani diyorsunki bu bir hamilelik belirtisi olabilir, hadi bakalım 10 ay ben hep gebeyim galiba dedim bu ay da kocam dedi ben tuturamadım bakem koçiş tutturabilecek mi?

ya kuşum dalga geçiyorum işte kendimle, biraz deliliğe vurmasam hiç çekemem bu beklemeleri.
bu arada geçen ay bana fal bakan ve medyum olduğunu iddia eden kadın yine bende kız bebek gördü, kocan oğlu olsun istiyor ama sende kız bebek gözüküyor diyor lakin zamanla ilgili ne geçen ay ne bu ay bir şey demedi, yani hatun nasıl medyumsa en söylemesi gereken şeyi demiyor bana

ozimmm cnmm bnmm hoşşgeldnnn ozledmm seniiiiiiiiiii

hosbulduk duygum anım benım bende ozledım sızlerı cok gırmek ıstemıyorum ama ozluyorum dayanamıyorum bıraz psıkolojımı duzeltmek ıcın sessız takılıyorum ama ozluyorum sızı

Hilalcim trombosit ya da plt değerin kaç biliyor musun canım benim 456 çıktı dr. aspirin kullanıcan hamilelikte dedi acaba bendede mi sizdeki gibi bişey varda ben hamile kalamıyorum yaa bide aklıma gelen gizli şeker filan mı var bende acaba buda gebeliğe engel oluyor olabilir mi dr.a gidene kadar baya teşhis koyucam kendime korkarım

hilalim kusura bakma şimdi sen diyince gordum ...soyle ki cnm hsgde tüplere bakıolar açk mı kapalı mı die rahmde de yapşkanlk var mı yok mu die bakıolar
histeroskopi ise çok daha detaylıymş rahmi suyla şişrip iice yapsına bakıolar işte kist mist miyom var mı bebiş için uygun mu perde var mı die ben de boyle blıorm cnm arasındaki farkını
dr bana sana tüp denicgmz için hsgye gerek yok histreskopi çekecez demşti ikisini de aneztezili yapıolardı smyranada
zaten aneztesiz 350 aneztezili de 500 lira genel olarak fiyatlar cnm...

Son düzenleme:
hosbulduk duygum anım benım bende ozledım sızlerı cok gırmek ıstemıyorum ama ozluyorum dayanamıyorum bıraz psıkolojımı duzeltmek ıcın sessız takılıyorum ama ozluyorum sızı
cnm bnm sen içinden geldgi gibi davran pskljn herşeyden çok daha onemli herşey ii olcak cnmm bnmm Sabır ve sonu selamet inşşşşşşşş

ben çıkayım canlarım yoksam kocam gırtlağıma yapışcak onu yalnız bırakıyorum diye.
sıkıntıma ortak oldunuz allah razı olsun sizden, helal edin haklarınızı, yarın görüşürüz

e sen niye sormadın peki
eşin gerçekten erkek mi stiyor peki hani onu bildiyse bebekte cinsiyetini bile gösterdiyse falda hamişlik çook yakın diye yorum yapıyorum hemen

ben çıkayım canlarım yoksam kocam gırtlağıma yapışcak onu yalnız bırakıyorum diye.
sıkıntıma ortak oldunuz allah razı olsun sizden, helal edin haklarınızı, yarın görüşürüz

görşrzz cnmm bnm herşey gönlünce olsun inşşşşşşş

e sen niye sormadın peki
eşin gerçekten erkek mi stiyor peki hani onu bildiyse bebekte cinsiyetini bile gösterdiyse falda hamişlik çook yakın diye yorum yapıyorum hemen

benimki fala inanma falsız kalma muhabbeti kuzucum işte, ne sorcam allah aşkına, bileydi kendi kendine
sende şu randevu tarihine kadar ne olur çok düşünme tetkikleri sonuçlarını, dur bakalım ilk hedef randevu tarihine erişmek tamammı kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…