sana bşey diyim mi bıkmadan usnmadan demek lazm aynen ben de senn gibi dıodm dıodm boyle laftaymş gibi oluo ama allahım duyuo sesimizi cnm vakti zamanı gelnce gleıolar belki o vakt şimdidr bunu bi tek O bilir.
topikteki hamişlere sesleniyorum topiğin başlığından bebek bekleyenler kısmının silinmesini istemiyorsanız bize güvenmeyin tutun kendinizi sıkın dişinizi doğurmayın
evet topikte bir sessizlik var inşallah fırtına öncesi sessizliktir vee bu sessizliği sen bozarsın
aminn cnmmm inşşş adı ne cnmmm bu tatlı bebşinnnn
yaa aslında demiycektim ama 10 aydır ilk defa bu ay kocam bana bir kaç defa gebemisin hatun sen ne bu tripler diye çıkıştı. acaba bu erken gebelik belirtisi olabilir mi?
hepimiz öyleyiz bu konuda sabırsızız kuşumovucan falan bırakmadım evde bende stres yapıyor ovucanlar, ateş olayına gelince ben altı buçukta kalkıyorum, gözümü zor açıyorum ateş ölçmeyi hatılarmıyım bilemedim. hadi hatırladım ve ölçtüm neyi kriter alacağız onuda bilemiyorum, daha önce hiç ölçmediğim için standardımı bilmiyorum. zaten ben ne zaman ateşimi ölçsem 37 civarı çıkar ama sabahları nasıldır bilemiyorum, yani o da bize net bir cevap vermez. hep sabretmeyi öğrendiğimi düşünüp yine öğrenemediğimi görmek nasıl bir şeydir bilemedim.
Elis şimdi resimleri gördüm 41 kere masallah ogluşuna.benimde faktör 5 heterezigot mu cıkmış ne hergün iğne olcam bu arada görümcemde sekerde cıktı muhtemel bende de cıkıcak gebelikte,senden tecrübeleri alalım,bide hsg var tabi
evt işte görümcemin kolları mosmor yer kalmıyo vurcak bide hep planlı olmak zorundasın sıcaklarda dısarı cıkmak yasak,baska senin yasadıgın zorluk varmı?dr belki bebek aspirinine normalde başlarız gebelik olursa hemen iğneye dedi b 12 ve demir alıyorum.bide hsg cekilcem sonra ondan sonrada ara veriliyormuş yani daha cooook işim var bnm
yok bırakmayız söz hani arkandan gelemesekte hangi pozisyondu ne kadar sıklıktı diye yapışırız yakana ayy kendimden ben bile bıktımardımdanda sizler gelin ama beni yalnız bırakmayın böyle gitgelli dönemlerde :)
bnm kociş de teste gtmeden bi gun once baktım gozlerinden yaş akıo ne oldu dedm sen hamişsn ona duygulandm dedimalum olablıo yani bu kocişlere
hepimiz öyleyiz bu konuda sabırsızız kuşum
hem ne demek her adet öncesi umutlanıp gelip buraya azmaktan utanıyorum bak bana her ay gayette utanmadan gelip yazıyorum bu konuda ar damarım kalmadı
biz ne için varız birbirimizi dinleyip içine umut doğurmak için
evde ovucan olmadığna ve hiç ateş ölçmediğine göre yarın eczanelerin önünden trans geç alma test falan bekleyelim 1-2 gün en güzeli ohh çarşamba yap
ozimmm cnmm bnmm hoşşgeldnnn ozledmm seniiiiiiiiiii
elis sana yazdım dı,duygu sanada gecen sayfada bişey sormuştum kaynıyorum arada :):)
cnm sagol rahim filmini her ihtimale karsı cekicez dedi kürtaj fln oldum ya bi sorun olmuş mu diye?
evt cnm ama yarım saat alsancakta park yeri aradık otoparklar dolu gıcık oldum ,aspirin yeterli olmazmı sormadım ilaç mı iğnemi dedim iğne olcak dedi,histeroskopiyle hsg arasındaki fark ne duygum ben bilmiyorumda
cnm bnm sen içinden geldgi gibi davran pskljn herşeyden çok daha onemlihosbulduk duygum anım benım bende ozledım sızlerı cok gırmek ıstemıyorum ama ozluyorum dayanamıyorum bıraz psıkolojımı duzeltmek ıcın sessız takılıyorum ama ozluyorum sızı
e sen niye sormadın pekiyani diyorsunki bu bir hamilelik belirtisi olabilir, hadi bakalım 10 ay ben hep gebeyim galiba dedim bu ay da kocam dedi ben tuturamadım bakem koçiş tutturabilecek mi?
ya kuşum dalga geçiyorum işte kendimle, biraz deliliğe vurmasam hiç çekemem bu beklemeleri.
bu arada geçen ay bana fal bakan ve medyum olduğunu iddia eden kadın yine bende kız bebek gördü, kocan oğlu olsun istiyor ama sende kız bebek gözüküyor diyor lakin zamanla ilgili ne geçen ay ne bu ay bir şey demedi, yani hatun nasıl medyumsa en söylemesi gereken şeyi demiyor bana
ben çıkayım canlarım yoksam kocam gırtlağıma yapışcak onu yalnız bırakıyorum diye.
sıkıntıma ortak oldunuz allah razı olsun sizden, helal edin haklarınızı, yarın görüşürüz
e sen niye sormadın peki
eşin gerçekten erkek mi stiyor peki hani onu bildiyse bebekte cinsiyetini bile gösterdiyse falda hamişlik çook yakın diye yorum yapıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?