Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sanırım en güzel zamanalr ikinci trimister miş hayırlısıyla bulantılı geçen birinci trimisteri atlatayım tadını o zaman çıkarırım.
Bende yanaklarını sıkıştırmayı çok seviyorum hatta dayanamayıp ısırıyorumda bu aralar pek ısırmıyorum ne olur ne olmaz diye sadece sevmekle yetiniyorum.Senin kediciğinde yanakları tam sıkıştırmalık iki yanağından tututp kedarlara doğru makas al bak çok güzel oluyor

Canım ben hergün yıkıyorum, havalar tam soğuyana kadar yıkayacağım, zaten kusuyor temizlenmiş oluyor.
Ayrıca yıkadıktan sonra rahat uyuyor...

Canım ben hergün yıkıyorum, havalar tam soğuyana kadar yıkayacağım, zaten kusuyor temizlenmiş oluyor.
Ayrıca yıkadıktan sonra rahat uyuyor...

Aaa seninki de mi kusuyor nasıl kusuyor her emmede mi?Benimki de kusuyor üzülüyorum bu yüzden.Seninki nasıl kusuyor anlatsana

Bu arada slm vereyim, nasılsınız kızlar.
Hem maç izleyip hem yazıyorum, Türkiye çok iyi atak yapıyor, maç izlemeyen ben kilitli kaldım resmen.
İlda doğum yaptımı acep?
Cumartesi kırkımız çıkıyor, pazartesi uçuyoruz oğlumla, hakikaten kırk uçurucaz :)

Benim bu konuda bilgim yok ama yinede yazmak istedim.Drlar bebeişi hergün yıkayın rahat uyur diyorlar çevremdeki bebeği olanlardan da biliyorum.Ama ben olsam sanırım hergün yıkamaya korkardım üşütür diye haftada iki kez iyidir diye düşünüyorum ama bu benim fikrim bilgim yok.

aynen canım ben şimdi 3. trimestırdayım.
inan karnımdan eğilemiyorum.
yahu çorabımı giyemiyorum..
son zamanlarımda ne yapıcam bilmiyorummm

Ben de hergün yıkayamıyorum yavv

aynen canım ben şimdi 3. trimestırdayım.
inan karnımdan eğilemiyorum.
yahu çorabımı giyemiyorum..
son zamanlarımda ne yapıcam bilmiyorummm

Olsun ama ne güzel çok şükür bebişini kucağına almana giderek yaklaşıyorsun ben üçüncü trimisterde olmak istiyorum şuan tüm zorluklartına rağmen hatta yarın doğuracak olsam

ben hep hergün yıkadım canım
ama şimdilerde 2 günde bir yıkar oldum hava biraz soğudu diye
2gün iyi bence
daha da soğursa 3günde bir yıkarım

Aaa seninki de mi kusuyor nasıl kusuyor her emmede mi?Benimki de kusuyor üzülüyorum bu yüzden.Seninki nasıl kusuyor anlatsana

Çok kusuyor canım, peynir kesiği gibi doktora sorduk normal dedi.
Ama bazen çok fazla emince direk sütü çıkarıyor, mamayı çok azalttım sadece yatarken veriyorum şimdi.
Kızlar oğluşum 2440 ve 49 cm doğdu, şuan 4300 ve 57cm olmuş, 36 günlük olduk
Bazen çokmu alıyor diyorum ama eşim boyuyla orantılı olduğunu ve panik yapmamamı söylüyor...

Oğlumun kafası kepekli gibi oldu, şampuandanmı acaba yaa, o kadarda özen gösteriyorum neden olmuş olabilir ve ne yapmam lazım.

Ben de hergün yıkayamıyorum yavv

Elisim ben sende kendimi görüyorum eminim bende böyle bir anne olurum yıkama bencede hergün yıkamadın diye bebeiş birşey kaybetmez ama üşütürse zor olur bebeiş içinde senin içinde yinede tecrübeli annelerin fikirlerinide almak lazım ama ben de korkardım o kadar sık yıkamaya

Görümcemin bebeişide her emmeden sonra kusuyordu dr. u korkma emdiği fazla sütü çıkarıyor demiş.

Benimki de ona benzer bişey dedi. Ama bi toz verdi gaviscon, sulandırıp emzermeden önce yediriyorum midede katılaşıyormuş sütü de kıvamlı hale getirdiği için geri kaçmasını engelliyormuş, tek problem kabızlık yapması onun için de fitil verdi. Gerçi kesin ver demedi seni rahatsız ederse ver dedi.Yenidoğan reflüsü ilk 3 ay birçok bebekte olur dedi.

Olsun ama ne güzel çok şükür bebişini kucağına almana giderek yaklaşıyorsun ben üçüncü trimisterde olmak istiyorum şuan tüm zorluklartına rağmen hatta yarın doğuracak olsam

haklısın adım adım yaklaşmış oluyorum çok heyecanlı bencede :))
ekimin başında beşiğimi alıcam :))
çok heyecanlı yaa alışveriş yapmak bile..

Elisim senin durumun vahimm

Lenn seni de görecez oflu hanım, ilk üç ayki paniklerini unutmadım hala :18::18::18: Hatta nasıl bişey yaptıysan doğuma giderken sana da dua ettimdi Bu dediğini sana hatırlatacam sen duuuuuurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…