:)) bende kedicikleri çok seviyorum tatlım başka bir şey bunlar , sokaktaki kedileri bende seviyorum dayanamıyorum besliyorum :))tadını çıkar cnm gebeliğin bi bakmışsın son ayındasın:) zaman çabuk geçiyor tatlım o göbüşün büyümesi bille insanı mutlu ediyor. o anların bile güzelliği var.senin kedininide gıdışını öptüm ben orasından öpmeyi çok seviyorum
duygusal gibem
Taze analar diyecem ama o ekipten kimse yok, yine de sorayım muhakkak bileniniz vardır. Bebişlerinizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz, doktor bana her gün yıka dedi ama ben iki günde bir yıkıyorum, şimdi bi de havalar soğudu ya millet bana diyor çocuk üşütür hasta olur bilmem kimin çocuğu soğuk almış, 4-5 günde bir hatta haftada bir yıka diyorlar offfffff bu etrafın sesi nasıl kesilir yav
Canım ben hergün yıkıyorum, havalar tam soğuyana kadar yıkayacağım, zaten kusuyor temizlenmiş oluyor.
Ayrıca yıkadıktan sonra rahat uyuyor...
Taze analar diyecem ama o ekipten kimse yok, yine de sorayım muhakkak bileniniz vardır. Bebişlerinizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz, doktor bana her gün yıka dedi ama ben iki günde bir yıkıyorum, şimdi bi de havalar soğudu ya millet bana diyor çocuk üşütür hasta olur bilmem kimin çocuğu soğuk almış, 4-5 günde bir hatta haftada bir yıka diyorlar offfffff bu etrafın sesi nasıl kesilir yav
Sanırım en güzel zamanalr ikinci trimister miş hayırlısıyla bulantılı geçen birinci trimisteri atlatayım tadını o zaman çıkarırım.
Bende yanaklarını sıkıştırmayı çok seviyorum hatta dayanamayıp ısırıyorumda bu aralar pek ısırmıyorum ne olur ne olmaz diye sadece sevmekle yetiniyorum.Senin kediciğinde yanakları tam sıkıştırmalık iki yanağından tututp kedarlara doğru makas al bak çok güzel oluyor
Aaa seninki de mi kusuyor nasıl kusuyor her emmede mi?Benimki de kusuyor üzülüyorum bu yüzden.Seninki nasıl kusuyor anlatsana
Benim bu konuda bilgim yok ama yinede yazmak istedim.Drlar bebeişi hergün yıkayın rahat uyur diyorlar çevremdeki bebeği olanlardan da biliyorum.Ama ben olsam sanırım hergün yıkamaya korkardım üşütür diye haftada iki kez iyidir diye düşünüyorum ama bu benim fikrim bilgim yok.
aynen canım ben şimdi 3. trimestırdayım.
inan karnımdan eğilemiyorum.
yahu çorabımı giyemiyorum..
son zamanlarımda ne yapıcam bilmiyorummm
ben hep hergün yıkadım canımTaze analar diyecem ama o ekipten kimse yok, yine de sorayım muhakkak bileniniz vardır. Bebişlerinizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz, doktor bana her gün yıka dedi ama ben iki günde bir yıkıyorum, şimdi bi de havalar soğudu ya millet bana diyor çocuk üşütür hasta olur bilmem kimin çocuğu soğuk almış, 4-5 günde bir hatta haftada bir yıka diyorlar offfffff bu etrafın sesi nasıl kesilir yav
Aaa seninki de mi kusuyor nasıl kusuyor her emmede mi?Benimki de kusuyor üzülüyorum bu yüzden.Seninki nasıl kusuyor anlatsana
Ben de hergün yıkayamıyorum yavv
Taze analar diyecem ama o ekipten kimse yok, yine de sorayım muhakkak bileniniz vardır. e annem abimin kızına baktı bebeklikten beri oda hergün yıkadı yazın ama kışın 2-3 günde bir yıkadı yani bişide olmadı ev sıcaksa sorun çıkmaz ama gene 2-3 günde bir yıka bence
Sanırım en güzel zamanalr ikinci trimister miş hayırlısıyla bulantılı geçen birinci trimisteri atlatayım tadını o zaman çıkarırım.
Bende yanaklarını sıkıştırmayı çok seviyorum hatta dayanamayıp ısırıyorumda bu aralar pek ısırmıyorum ne olur ne olmaz diye sadece sevmekle yetiniyorum.Senin kediciğinde yanakları tam sıkıştırmalık iki yanağından tututp kedarlara doğru makas al bak çok güzel oluyor
evet en rahat dönem ozaman cnm.traş ettircektim bende kızımın tüylerini vet demiş eşime sizin için iyi olur diye ama ben kıyamadım ya azaldı tüy dökümü birde havalar serinledi evi zaten hergün süpürüyoruz sıkıntı olmaz malum hem bebeli hem kedili ev bizimki.dur gelsin de sıkıştırım sıpayı
Görümcemin bebeişide her emmeden sonra kusuyordu dr. u korkma emdiği fazla sütü çıkarıyor demiş.
Olsun ama ne güzel çok şükür bebişini kucağına almana giderek yaklaşıyorsun ben üçüncü trimisterde olmak istiyorum şuan tüm zorluklartına rağmen hatta yarın doğuracak olsam
Elisim senin durumun vahimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?