Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm iyiyim bu hafta çatı muayenem vardı dr bu hafta gelir dedi bebiş fazla bekletmez seni dedi:)) beklemedeyiz her an :)benim pisimdir cnm sıpa kızım benim yanımda ki koltukta oturuyor beni izliyor şu an bu ara çok sakin ev kalabalık annemler geldi kimi takip etçeğini şaşırdı yavrucuk

Eklentiler

• $DSC06674.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $20110627_018.webp
    31 KB · Görüntüleme: 36
Hoşgeldin cnm sen nasılsın
hoşbuldum canım hamd olsun iyiyimm...
ddoğumu bekliyorum heyecanla hemde :))

çok normal canım bunlar.
bende çok evhamlanırdım
utanmasam tencere kaldırsam bişey olur mu ? acaba dedşidğim çok olmuştur zamanında.
ama şimdi o kadar badireler atlattık ki..
ALLAHA EMANET diyorum sadece :))
daha nelere ağlayacaksın dur bakalım
soda yok malesef evde

iyiyim canım çok yedim de rahatsız oldum yaa
ayıptır söylemesi sabahın dokuzunda kalkıp kurabiye yapmıştım.
çay keyfi yapıyoruz eşimle.
ama gene çok kaçırdım ((

Soda içsen mideni rahatlatabilir ama zararı varmı bilmiyortum sanırım günde bir bardak içilebiliyormuş hamilelikte.

Bende yemeyi çok özledim bulantılarım geçsin herşeyler yicem birçok şeyin tadını unutttum.

Neyse bu ayı sağ salim atlatayım da diğer aylara artık bakarız.
Ztarım seni de görecez hanımmmmmmmm Bebeğin hareketleriyle başlayacaksın kilosuyla emmesiyle çileden çıkacaksın demedi deme

aglarm valla potansyel çokk
evt cnm evham gerçekten oluomş hormonlara bi kere tavanda normal bunlar kesnlkle katlıorm
kocişi yollasan da sana soda alsa almaz mı kii

Son düzenleme:
Ztarım seni de görecez hanımmmmmmmm Bebeğin hareketleriyle başlayacaksın kilosuyla emmesiyle çileden çıkacaksın demedi deme

biliyorum.. sus.. ( hatirladiniz mi bu repligi )

inşallah bulantıların çabuk geçer canım..
bende yememeyi özledim diyebilirimm
ağzım hiç boş durmuyor hiççççççççççççç

valla ben baştan yaparm die kendi adma kabul edeym cunkuu şimdi ble her bişeyi kafama takp evham yapmaya başladm degşk yaa bu duygular yapmam diemeyiz hiçbirmz heralde

Ben hamilelikte günde 3 şişeye çıkarmıştım, saatle içiyordum duramıyordum resmen. Bi havuzun içini sodayla doldursala beni de içine atsalar hem içsem hem yüzsem diyordum. Doğumdan sonra günde 6 şişe içerim diyordum ama meğer aşermeymiş.3 hafta oldu doğuralı sadece bir şişe içtim.

birsey sorcam litfen cani cekecek olan sirf meraktan okumasin.. ben oyle yapiodum cunku

spoiler

kizlar musakka yapicam da aslinda cok da yapmadim bu zamana kadar.. ben normalde iki kat yapiyorum.. yani en altta patlican.. arada kiyma.. ustte tekrar patlican.. peki siz bunlarin baharatini salcali sosla en son mu dokuosununz bunu merak ettim di..

aglarm valla potansyel çokk
evt cnm evham gerçekten oluomş hormonlara bi kere tavanda normal bunlar kesnlkle katlıorm
kocişi yollasan da sana soda alsa almaz mı kii

şuan yatak modundakendisi..
ayrıca türkiye maçını izliyor.
hiç dokunmayayım ben ona
geçer heralde ağzımı tutsam geçecek de işte...

Evet doğru hatırlıyormuşum işte bu yerim ben bunu benimde sarmanım var uyuyor şuanda kucağıma çıkmaya çalıştı klavye var diye yerleşemedi yanıma kıvrıldı miskin.Ben kedileri çok seviyorum sokakta bile görsem peşinden koşturuyorum sevemek için

Bebişinin gelmesine çok az kalmış heyecan doruktadır şimdi bende biran önce o haftaya gelmek istiyorum zaman çabucak geçsin sabırsızlanıyorum.

kızzlarr yaa siznle hamiş muhabettne katlıorm doya doya ne diyim ki hala mucize gibi gelıo halaaa şimdi buna da duygulandm bak :26:

çokkkk şükürr Allahımm çokk şükürrrr

kıymalı sosu hazırlarken ben içine koyuyorum biraz..
ayrıca suyuna da koyuyorum :)

İnsan sevdiği şeylerden nefret edip hiç sevmediği şeyleri aşerebiliyor demekki.Canım elisim bebeişin için endişe etme çok şükür sütün var ve bebişin emiyor çabucak büyeyecek sen bile şaşıracaksın.

valla ben baştan yaparm die kendi adma kabul edeym cunkuu şimdi ble her bişeyi kafama takp evham yapmaya başladm degşk yaa bu duygular yapmam diemeyiz hiçbirmz heralde

Herkes yapıyor duygucum yapmayan yok ki

kızzlarr yaa siznle hamiş muhabettne katlıorm doya doya ne diyim ki hala mucize gibi gelıo halaaa şimdi buna da duygulandm bak :26:

Çok şükür canım, hem tehlikeyi atlattın allahın izniyle. İlk 12 hafta su gibi geçti işte.

Sizin orda şeker yüklemesi yapıyorlar mı? Yoksa Türkiye de i bu meseleyi abartıyorlar acaba?Hoş abartsalar da artık geç kaldım ama olsun bileyim hiç değilse

canim bilmiyorum ki.. seker olcumu yapiolar ama yuklemesi ne ola ki :44:

yani turkiyedeki adi mesela neydi o testin ya down sendromu falan bakiolar ya.. ondan once de oluo oun da bir adi var.. isimleri baska oluo gecen anlatamadim arkadaslara millet anlamioki tr deki sistemi..

mesela doktor bana ilk trimester daki testi yapmadi.. simdi ikincisini yapacakmis.. sey dedi iste down sendromu risk orani falan belli oluo dedi.. ben sorcam eger mecburi degilse istemicem..

seker olcumu yapiolar ama seker yuklemesi adi ne olaki? bilsem de sorsam.. fikrim yok yani

kiz yirim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…