İnşalalh daha sağlıklı beslenebilmek için bebeişim için istiyorum geçmesini bulantıların.
Evet insan kendini dinledikçe dahada artıyor
Moonum canım nasılsın.Bu arada yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde senin kedinin resmini gördüö topikte çok tatlıydı mıncık mıncık edesim geldi
Canım ben tahmin etmiştim bu işte bir yanlışlık vardır diye neyse hoşgeldin neyseki çok uzun süre mahrum bırakmadılar bizi senden
hoşbuldum canım hamd olsun iyiyimm...Hoşgeldin cnm sen nasılsın
gerçekten hayret ama dimi yaaa
akşam evhamlanarak uyudm kasklarm çok agrıdı cunku ama sonra karr verdm ki normal bu agrılar
dra gtcm cumartesi midemde kelebkler ucuşuo sadece heyecandan o kadar
yalnz bu gunlerde de çok komgm yaa gormnz lazm mesela bi anda bebişmn dogşunu hayal edip aglamaya başlıorm
ya da tvde bşey goreym atanan ogretmenlere mesela otrdm agladm
oklda bşey anlatlıolar aglayasım gelıo
yani aslnda normal saylmam yne bnm evhamlar duygusallıga dogru boyut degştrdi heralde
soda içsene oflum miden yatşr birazz
iyiyim canım çok yedim de rahatsız oldum yaa
ayıptır söylemesi sabahın dokuzunda kalkıp kurabiye yapmıştım.
çay keyfi yapıyoruz eşimle.
ama gene çok kaçırdım((
kuzum baştan kilo verdi onu da düşünsene sen
ilk ay o yüzden pek ölçüt olmuyor
allah aşkına takma kafana
ben çok taktım kendime ettim
şimdi emziriyorum emmiyor mu canın isterse deyip toplanıyorum
acıkınca mis gibi de emiyor
boşver az alsın nolcak yeter ki kilo alsınlar
kis elis
bugune kadar aldigi kilolara diosun da dur bacim bi bebek dunyaya adapte olsun daha yeni cikti anasinin karnindan bu kadar da ustune gitmeyin ama canim ( diyene bakin madam evham kralicesi )
sen benim dedigimi yap, yaptigimi yapma e mi.. yahu bebisinin tadini cikar . ona buna takma.. bi sorun olsa doktor derdi..
hoşbuldum canım hamd olsun iyiyimm...
ddoğumu bekliyorum heyecanla hemde :))
çok normal canım bunlar.
bende çok evhamlanırdım
utanmasam tencere kaldırsam bişey olur mu ? acaba dedşidğim çok olmuştur zamanında.
ama şimdi o kadar badireler atlattık ki..
ALLAHA EMANET diyorum sadece :))
daha nelere ağlayacaksın dur bakalım
soda yok malesef evde
Neyse bu ayı sağ salim atlatayım da diğer aylara artık bakarız.
Ztarım seni de görecez hanımmmmmmmmBebeğin hareketleriyle başlayacaksın kilosuyla emmesiyle çileden çıkacaksın demedi deme
Soda içsen mideni rahatlatabilir ama zararı varmı bilmiyortum sanırım günde bir bardak içilebiliyormuş hamilelikte.
Bende yemeyi çok özledim bulantılarım geçsin herşeyler yicem birçok şeyin tadını unutttum.
Neyse bu ayı sağ salim atlatayım da diğer aylara artık bakarız.
Ztarım seni de görecez hanımmmmmmmmBebeğin hareketleriyle başlayacaksın kilosuyla emmesiyle çileden çıkacaksın demedi deme
Soda içsen mideni rahatlatabilir ama zararı varmı bilmiyortum sanırım günde bir bardak içilebiliyormuş hamilelikte.
Bende yemeyi çok özledim bulantılarım geçsin herşeyler yicem birçok şeyin tadını unutttum.
aglarm valla potansyel çokk
evt cnm evham gerçekten oluomş hormonlara bi kere tavanda normal bunlar kesnlkle katlıorm
kocişi yollasan da sana soda alsa almaz mı kii
cnm iyiyim bu hafta çatı muayenem vardı dr bu hafta gelir dedi bebiş fazla bekletmez seni dedi:)) beklemedeyiz her an :)benim pisimdir cnm sıpa kızım benim yanımda ki koltukta oturuyor beni izliyor şu an bu ara çok sakin ev kalabalık annemler geldi kimi takip etçeğini şaşırdı yavrucuk
biliyorum.. sus..( hatirladiniz mi bu repligi )
birsey sorcam litfen cani cekecek olan sirf meraktan okumasin.. ben oyle yapiodum cunku
spoiler
kizlar musakka yapicam da aslinda cok da yapmadim bu zamana kadar.. ben normalde iki kat yapiyorum.. yani en altta patlican.. arada kiyma.. ustte tekrar patlican.. peki siz bunlarin baharatini salcali sosla en son mu dokuosununz bunu merak ettim di..
Ben hamilelikte günde 3 şişeye çıkarmıştım, saatle içiyordum duramıyordum resmen. Bi havuzun içini sodayla doldursala beni de içine atsalar hem içsem hem yüzsem diyordum. Doğumdan sonra günde 6 şişe içerim diyordum ama meğer aşermeymiş.3 hafta oldu doğuralı sadece bir şişe içtim.
valla ben baştan yaparm die kendi adma kabul edeym cunkuu şimdi ble her bişeyi kafama takp evham yapmaya başladm degşk yaa bu duygular yapmam diemeyiz hiçbirmz heralde
kızzlarr yaa siznle hamiş muhabettne katlıorm doya doya ne diyim ki hala mucize gibi gelıo halaaaşimdi buna da duygulandm bak :26:
çokkkk şükürr Allahımm çokk şükürrrr
Sizin orda şeker yüklemesi yapıyorlar mı? Yoksa Türkiye de i bu meseleyi abartıyorlar acaba?Hoş abartsalar da artık geç kaldım ama olsun bileyim hiç değilse
kızzlarr yaa siznle hamiş muhabettne katlıorm doya doya ne diyim ki hala mucize gibi gelıo halaaaşimdi buna da duygulandm bak :26:
çokkkk şükürr Allahımm çokk şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?