En tazesınden ruzgar
dün kızlar konuştu ordn aklıma geldi tavuk haşla didikle canım tavuklu pilav birde yanına ayan benim eşim tavuk konusunda biraz pürüz yoksa benimde canım çekti vallainşlh canm öyledir sabırsızlıkla bekliyorum bebek yhaberini unutma canım
ben akşama ne pişirsem yaa pilavı yaptım tarhana çorbası yapcam yemek olarak ne yapim yaa
kafayı yicem hergün bide bu var ne yemek yapsam stresi :44:
cıkar bence baya gecmıs ustunden ewde bı test yap eger cıkmazsa kan testı yaptır ıyı sabredıyosun benım bat ıma 2 gun war eczaneye gıdıp test almamak ıcın zor tutuyorum kendımı hemen gıdıp test alsana[/QUOT
bende zor sabrediyorum ama almaya korkuyorum doktorumu aradım bekle daha diyo sinir oldum ama işten cıkınca alıcam teşekkür edrim cevabın için seninde az kalmış 2 gün o günler hiç geçmez bilirim ama bebiş için sabır lazım galiba
5380 61 cm olmuş cANIM sınırda kilo alıyor ama dr gelişimi gayet iyi diyor ben de takılmıyorum artıkFerdaaaa boy kılo kac cıktı kız desene bu arada eger ruzgara bakıcı bulabılırsek heran ıse gırebılırım bende bulamazsak 1 yasını beklıycez
ildam ve azram doğum yapmış, tebrik ederim. çok sevindim.
Annemin eşi ameliyat oluyor fıtıkdan yanımda yok o yüzden, sabahdan beri oğlumla tekim. annem kucağa çok alıştırdı bide annemin kokusuna çok alışmış. Sabahdan beri perişan oldum:26: yemek siparişi vermeye nete girmiştim bi bakıyım dedim hazır oğluşum uyuyorken. Ferda gamze bir başınıza bakıyorsunuz çocuklara birde buraya falan takılıyorsunuz ya size çok özeniyorum bilin yani
Bu arada benim dikişin sağ tarafı epey şiş, içerde bir sertlik var arada yanıyor kaşınıyor ve sarı su geldi dün umarım itihap kapmamıştır. benim öksürük son sürat devam ilaçlara rağmen. hepinizi ve sohbet etmeyi çok özledim
Cıdden ya aksama ne pısırcenız fıkır verın banada dun kızartma kuskus yaptım bugune ne pısırsem kı oturtma fılan mı yapsam
Annemin eşi ameliyat oluyor fıtıkdan yanımda yok o yüzden, sabahdan beri oğlumla tekim. annem kucağa çok alıştırdı bide annemin kokusuna çok alışmış. Sabahdan beri perişan oldum:26: yemek siparişi vermeye nete girmiştim bi bakıyım dedim hazır oğluşum uyuyorken. Ferda gamze bir başınıza bakıyorsunuz çocuklara birde buraya falan takılıyorsunuz ya size çok özeniyorum bilin yani
Bu arada benim dikişin sağ tarafı epey şiş, içerde bir sertlik var arada yanıyor kaşınıyor ve sarı su geldi dün umarım itihap kapmamıştır. benim öksürük son sürat devam ilaçlara rağmen. hepinizi ve sohbet etmeyi çok özledim
Cıdden ya aksama ne pısırcenız fıkır verın banada dun kızartma kuskus yaptım bugune ne pısırsem kı oturtma fılan mı yapsam
ne dikiş ipi ya seninki klasik dikişmiydi ki1 haftaya kalmaz dusersın sende yanımıza alısırsın :) dıkıs ıpıne alerjın olmasın senınde benımde olmustu bılıyosun
valla benim canım da nohut çok istiyor da oğlum gazman olmasın diye 3 aydır yemedimbenim bugun menumde nohut var yanina da pilav ne zmndir cnm istiyodu yaptimm
cıkar bence baya gecmıs ustunden ewde bı test yap eger cıkmazsa kan testı yaptır ıyı sabredıyosun benım bat ıma 2 gun war eczaneye gıdıp test almamak ıcın zor tutuyorum kendımı hemen gıdıp test alsana[/QUOT
bende zor sabrediyorum ama almaya korkuyorum doktorumu aradım bekle daha diyo sinir oldum ama işten cıkınca alıcam teşekkür edrim cevabın için seninde az kalmış 2 gün o günler hiç geçmez bilirim ama bebiş için sabır lazım galiba
nası bekle dıyokı 45 gundur regl olmuyosun benım doktorum 2 gun bekle olmazsan ya test yap yada gel kan testı yapalım dedı baska bı rahatsızlıgın warmı canım belkı ondan demıstır bekle dıye ama test alıp yapmanın hıc bı zararı yok sonucta olede bolede huzursuzsun belkı hamıssındır cıkar kafan rahatlar ama 3 4 saat tuvalete cıkma ole yap testı aslında en dogru sonucu sabah uyandıgında yapsan daha net bı sonuc cıkar tatlım ınsallah hamılesındır
5380 61 cm olmuş cANIM sınırda kilo alıyor ama dr gelişimi gayet iyi diyor ben de takılmıyorum artık
nereye girecen hayırdır? az daha bekle canım bence 1 yaşından sonra başla
ben de ayrıldım izne işte bakmak için
kolay gelsin kuzum
bebekler büyüdükçe dertlerini daha iyi anlıyosun daha kolay geliyor merak etme sen de alışacaksın
kucağa alışmıyor canım bebek ama anne kokusunu arıyor ilk zamanlar
alışacaksın hiç merak etme
çok hızlı geçiyor zaman 3 aylık olduk biz
dün kızlar konuştu ordn aklıma geldi tavuk haşla didikle canım tavuklu pilav birde yanına ayan benim eşim tavuk konusunda biraz pürüz yoksa benimde canım çekti valla
bende senin güzel haberini bekliyorum biliyorsun zaten
Gamze Rüzgarın tarifini versene bana çok tatlı bi küçük adam o yaaa
5380 61 cm olmuş cANIM sınırda kilo alıyor ama dr gelişimi gayet iyi diyor ben de takılmıyorum artık
nereye girecen hayırdır? az daha bekle canım bence 1 yaşından sonra başla
ben de ayrıldım izne işte bakmak için
kolay gelsin kuzum
bebekler büyüdükçe dertlerini daha iyi anlıyosun daha kolay geliyor merak etme sen de alışacaksın
kucağa alışmıyor canım bebek ama anne kokusunu arıyor ilk zamanlar
alışacaksın hiç merak etme
çok hızlı geçiyor zaman 3 aylık olduk biz
ne dikiş ipi ya seninki klasik dikişmiydi ki
benimki yapıştırma dikiş fln yok
içte mi dikişler?
valla benim canım da nohut çok istiyor da oğlum gazman olmasın diye 3 aydır yemedim
1 haftaya kalmaz dusersın sende yanımıza alısırsın :) dıkıs ıpıne alerjın olmasın senınde benımde olmustu bılıyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?