Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

1 haftaya kalmaz dusersın sende yanımıza alısırsın :) dıkıs ıpıne alerjın olmasın senınde benımde olmustu bılıyosun...

canım benim dış taraf yapıştırma ama iç taraf nasıl tabi göremiyorum.
Bu arada karnımdan çınarın ilk çıkış resimleri var tabi karnı yarık gibi açık herşey ortada hem korkuyorum hem değşik bir duygu insanın kendi yarık organlarını görmesi

ne dikiş ipi ya seninki klasik dikişmiydi ki
benimki yapıştırma dikiş fln yok
içte mi dikişler?

valla benim canım da nohut çok istiyor da oğlum gazman olmasın diye 3 aydır yemedim

bızımkıde yapıstırma canım ama sadece dıs yapıstırılıyo :)

aslında yalnız kalmadıkça yalnızlığa alışılmıyor
ve yalnız kalmak inan bana daha keyifli
ben çok korkuyordum kv gidecek yalnız kalıcam diye
ama o gittikten sonra keşke daha önce gönderseydim dedim
bebek senin bebeğin ve emin ol herşeyin en iyisini ne kadar deneyimsiz olursan ol yine sen bilirsin
senin kokuna da öyle bir alışırki bağımlı yaşarsınız merak etme
valla kuzeyi okula götürüyorum okulun maskotu oldu zaten kucaktan kucağa geziyor
ama gözü sürekli bende
göz hapsine alıyor resmen gözünün önünden kaybolunca huysuzlanıyor
çok tatlılar çoookk

cnm istersen bi sure tek basina dene olmadi gidersin belki alismaniz acisindan daha iyi olur

bana da öyle geliyor ama ne biliyim cesaret etmem lazım sanırım

cnm istersen bi sure tek basina dene olmadi gidersin belki alismaniz acisindan daha iyi olur

canım bizimkiler 40ı çıkana kadar gece yanlız kalınmaz diyorlar eşimde var ama bilmiyorum bu akşam yanlız kalmış olabilriz yani neler olucak görücez

selam kızlar herkes nasıl bakalımgamzem yerim ben o rüzgarı ya o nanakları ıssırıveririm olur biteresracım işşallahbalım bence yarın falan git kana sonuçta 10gün geçmiş olyor...azracım senin prensesede maşşallahmaster sen doğurunca artık beni iyce heyecan basar kızzz malum kendimi senden sonraki sıraya koydum:18:gerçi şuan ilk sırada mooon var...ilda zor bi doğum yaşamış ama meleği ona hepsini unutturmuşturbenim moralim sıfır... öküz kocam onca derdin arasında eskişehire arkadaşının düğününe gidiyorbi insan ancak bu kadar bencil olbilir yaa hiç beni düşünmüyor..karnı burnunda karısını umursadığı bile yok..o sadece kendi .ötününün sevdasındabazen diyorum ki ben bu adamla niye evlendim....tek sığınağım bebeklerim rabbime bin şükür iyki onlar var

bi dahaki hayatımda marangoz olucam. Bütün odun kocaları yontucam merak etmeyin kızlar

kiz aramizda tam 1 ay var gerci bu dogum isi belli olmuyor kim once dogurur Allah bilir
kocan icin de ne desem bos benim ki de bazen tam bir okuz olabiliyor dusuncesiz ya bunlarin hepsi onlara en ihtiyacimiz oldugu zmnda uzaklasiyolar benimde umudummm oglummmm iyiki var her an Allaha sukrediyorm

Pufidik hoşgeldin canımmm yalnız kalın hiçişeycik olmaz sen gül gibi bakarsın ona
Ferdacım maşallah oğluşuna fit vücutlu olucak Gamzenin dediği gibi
Gamzeee senden Rüzgarın tarifini istedim hiç ses etmedin benim öyle bebem olsun istemiyormusun oksa emine verdi ama tarifi depo koltuk filann
Rosess afiyet olsun canım
kızlar bugün bi toplama hastalığı geldi bana şimdide banyo dolabını topluyorum delirdim

ya dogurmus arkadaslarim
bebeginize bakarken hic icinizden bi an bile olsa acaba dediginiz oldu mu :26: hani biraz daha mi dusunseydim gibi :26: cektiginiz aciya sanciya degiyor dimi

Son düzenleme:
bi dahaki hayatımda marangoz olucam. Bütün odun kocaları yontucam merak etmeyin kızlar

sonuna kadar arkandayım puficim...ama memlekette o kadar çok odun varki erkenden emekliliğe ayrılmak istersin kanımca

bu arada dikişlerin için druna bi görün istersen balım ters bi durum olmasın

tatlım benimki sezeryan olacağı için günümden önce gelecek benim kuzular hayırlısıylaişte 8 ekimde druma gidicem ve netleşecek doğum tarihimiz...bende diyorum hep bu kız tam gününde doğum yapsa bende bi 10 gün sonra falan peşine düşerim diye tabi hayırlısı olsun ikimiz ve herkes için

RUZGAR

Malzemeler:
1 adet depo
1 adet eskı tıp cekyat

yapılısı:
1 adet kocayı yakalayıp depodakı eskı cekyatta halvet gırısımınde bulunup olumlu sonucu aldıktan sonra bat gununu beklıyoruz gecıken bat gununun ertesı gunu ıdrar 5. Gunu kan testı yaptırıyoruz
42. Haftaya kadar bekleyıp cebren doguruyoruz....

....RUZGAR

Malzemeler:
1 adet depo
1 adet eskı tıp cekyat

yapılısı:
1 adet kocayı yakalayıp depodakı eskı cekyatta halvet gırısımınde bulunup olumlu sonucu aldıktan sonra bat gununu beklıyoruz gecıken bat gununun ertesı gunu ıdrar 5. Gunu kan testı yaptırıyoruz
42. Haftaya kadar bekleyıp cebren doguruyoruz....

ya dogurmus arkadaslarim
bebeginize bakarken hic icinizden bi an bile olsa acaba dediginiz oldu mu :26: hani biraz daha mi dusunseydim gibi :26: cektiginiz aciya sanciya degiyor dimi

canım en sorunlu benım bılıyosun es aıle termınatorgıl dogum hamılelık ama hepsıne ragmen dıyorum kı bunları bılseydım bıle yıne evlenır yıne ruzgarımı dogururdum rabbım evlatlarımızı esırgesın

kocamın ofisini uygun duruma getirip yapıyım bari depo bulamam olsun Rüsgar kadar datlu olmasada olur azcık olsa bile yeter bana be
bu arada tarif süper süpersin Gamzuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…