1 haftaya kalmaz dusersın sende yanımıza alısırsın :) dıkıs ıpıne alerjın olmasın senınde benımde olmustu bılıyosun...
ne dikiş ipi ya seninki klasik dikişmiydi ki
benimki yapıştırma dikiş fln yok
içte mi dikişler?
valla benim canım da nohut çok istiyor da oğlum gazman olmasın diye 3 aydır yemedim
Cıdden ya aksama ne pısırcenız fıkır verın banada dun kızartma kuskus yaptım bugune ne pısırsem kı oturtma fılan mı yapsam
canım paşanın gelişimine de maşallah.
benimki sanki annemin kokusuna daha çok alıştı. beni sadece sütüm için yanlarında tutuyolar.
sanırım annem eşine bakıcağı için ben anneme taşınıcam gibi duruyor
yarın eşyalarımızı alır gideriz anneme, artık bir sürede orda kalırız sanırım. cesaret edebilsem tek kalmaya alışmak istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum :26:
canım paşanın gelişimine de maşallah.
benimki sanki annemin kokusuna daha çok alıştı. beni sadece sütüm için yanlarında tutuyolar.
sanırım annem eşine bakıcağı için ben anneme taşınıcam gibi duruyor
yarın eşyalarımızı alır gideriz anneme, artık bir sürede orda kalırız sanırım. cesaret edebilsem tek kalmaya alışmak istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum :26:
aslında yalnız kalmadıkça yalnızlığa alışılmıyor
ve yalnız kalmak inan bana daha keyifli
ben çok korkuyordum kv gidecek yalnız kalıcam diye
ama o gittikten sonra keşke daha önce gönderseydim dedim
bebek senin bebeğin ve emin ol herşeyin en iyisini ne kadar deneyimsiz olursan ol yine sen bilirsin
senin kokuna da öyle bir alışırki bağımlı yaşarsınız merak etme
valla kuzeyi okula götürüyorum okulun maskotu oldu zaten kucaktan kucağa geziyor
ama gözü sürekli bende
göz hapsine alıyor resmen gözünün önünden kaybolunca huysuzlanıyor
çok tatlılar çoookk
cnm istersen bi sure tek basina dene olmadi gidersin belki alismaniz acisindan daha iyi olur
selam kızlar herkes nasıl bakalımgamzem yerim ben o rüzgarı ya o nanakları ıssırıveririm olur biter esracım işşallah balım bence yarın falan git kana sonuçta 10gün geçmiş olyor...azracım senin prensesede maşşallah master sen doğurunca artık beni iyce heyecan basar kızzz malum kendimi senden sonraki sıraya koydum:18:gerçi şuan ilk sırada mooon var...ilda zor bi doğum yaşamış ama meleği ona hepsini unutturmuştur benim moralim sıfır... öküz kocam onca derdin arasında eskişehire arkadaşının düğününe gidiyor bi insan ancak bu kadar bencil olbilir yaa hiç beni düşünmüyor..karnı burnunda karısını umursadığı bile yok..o sadece kendi .ötününün sevdasında bazen diyorum ki ben bu adamla niye evlendim.... tek sığınağım bebeklerim rabbime bin şükür iyki onlar var
selam kızlar herkes nasıl bakalımgamzem yerim ben o rüzgarı ya o nanakları ıssırıveririm olur biter esracım işşallah balım bence yarın falan git kana sonuçta 10gün geçmiş olyor...azracım senin prensesede maşşallah master sen doğurunca artık beni iyce heyecan basar kızzz malum kendimi senden sonraki sıraya koydum:18:gerçi şuan ilk sırada mooon var...ilda zor bi doğum yaşamış ama meleği ona hepsini unutturmuştur benim moralim sıfır... öküz kocam onca derdin arasında eskişehire arkadaşının düğününe gidiyor bi insan ancak bu kadar bencil olbilir yaa hiç beni düşünmüyor..karnı burnunda karısını umursadığı bile yok..o sadece kendi .ötününün sevdasında bazen diyorum ki ben bu adamla niye evlendim.... tek sığınağım bebeklerim rabbime bin şükür iyki onlar var
bi dahaki hayatımda marangoz olucam. Bütün odun kocaları yontucam merak etmeyin kızlar
kiz aramizda tam 1 ay var gerci bu dogum isi belli olmuyor kim once dogurur Allah bilir
kocan icin de ne desem bos benim ki de bazen tam bir okuz olabiliyor dusuncesiz ya bunlarin hepsionlara en ihtiyacimiz oldugu zmnda uzaklasiyolar benimde umudummm oglummmm iyiki var her an Allaha sukrediyorm
ya dogurmus arkadaslarim
bebeginize bakarken hic icinizden bi an bile olsa acaba dediginiz oldu mu :26: hani biraz daha mi dusunseydim gibi :26: cektiginiz aciya sanciya degiyor dimi
ya dogurmus arkadaslarim
bebeginize bakarken hic icinizden bi an bile olsa acaba dediginiz oldu mu :26: hani biraz daha mi dusunseydim gibi :26: cektiginiz aciya sanciya degiyor dimi
kocamın ofisini uygun duruma getirip yapıyım bari depo bulamam olsun Rüsgar kadar datlu olmasada olur azcık olsa bile yeter bana be....RUZGAR
Malzemeler:
1 adet depo
1 adet eskı tıp cekyat
yapılısı:
1 adet kocayı yakalayıp depodakı eskı cekyatta halvet gırısımınde bulunup olumlu sonucu aldıktan sonra bat gununu beklıyoruz gecıken bat gununun ertesı gunu ıdrar 5. Gunu kan testı yaptırıyoruz
42. Haftaya kadar bekleyıp cebren doguruyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?