oyyy yesinler çifte kumruları maşallah meleklerimizee
yalnız rüzgarın gözleride nasıl faltaşı gibi açılmış nişanlısını görünceyirim yirimmm
öyle mi diyorsun gamzecim, ya onuda düşündüm aslında sırtta daha rahat ederim diye :26:
canim gecmis olsun benim hic fikrim yokki.. bence doktorunun dediginden cikma.. onun dediklerini takip et.
teşekkür ederim canım doktorun dediğinden çıkmadım 8 aydır bu hale geldim ne yapacağımı bende şaşırdım.... ama mecbur başka bir bilgim olmayınca uymak zorunda kalıyorum....
sorma daha beter actı once gozlerı sonra pur nese pek begendı gelınımı
valla canım dedıgım gıbı bence kola takılanlar yuk buyudukce ıcıne koydukların artıyo :) ben 20 tlye aldım sırt cantasını mıs gıbı gezıyoruz bebek cantamı 90 tlye almıstım belkı ılerde kullanırım :)
eger doktorun dedikleri icine sinmiyorsa baska bir doktor arastir :44::44:
canim bu konular hassas konular.. kadin durumlari olunca daha da hassaslasiyor.. sag soldan arastir bakalim kimi tavsiye edecekler.. hatta bir kac doktor da gez bence.. bakalim hepsi simdiki doktorunla ayni fikirdeyse ayni doktorunla kalirsin.. ama tek doktorla takilma.. arastir ve icine sinen bir doktor bul.. dedigim gibi cevrendekilere sor bakalim ne dicekler.. muhakkak bilenler vardir..
bence de sırt çantası daha kullanışlıselam kızlar
Azracımm ildacımm hayırlı uğurlu olsun melekleriniz, sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip eylesin Rabbim inşallah
kızlar fikrinizi almak istiyorum,
bu bebek çantasını almıştık geçen
içi baya geniş bir sürü alan var,
deminde nette dolanırken bu çanta gözüme çarptı
sizce hangisi daha güzel ?
bebek arabamız kahverengi ona uydursam mı acaba ?
ıldanın kızı bu oglanlarınıza sahıp olun macodur benım oglum resmı gorunce nasıl sırıttı baksanıza ılk goruste ask
bence de sırt çantası daha kullanışlı
bende ikisinden de var diğerini nerdeysehiç kullanmıyorum
sırt çantası kolay geliyor bana
mrb kızzlarr gamzemm hoş geldn telin oldu demek bomba gib donmşsn valla resmli resmli
ildanınn kıızna maşallahh yaaa dedgi gibi koca yanak gerçektenncnmm yaa nasıl mutludur şimdii
normal mi dogurdu ilda kızlar geçmişe hiç bakmadm blmıorm o yuzden :44:
bende düşünüyorum artık sırt çantayı sağol ferdacım
canım ilda sezeryan olmuş, sıcak suda küvette uyuya kalmış sanırsam eşi uyandırmış suyu gelmiş o sırada hemen hastaneye gitmişler ordan sezeryana alınmış yanlış hatırlamıyorsam böyleydi :26:
anladmm cnmm hayırlısı buymş demek ki iilermiş ya onemli olan busaol cnm bilgi verdgn içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?