Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canim gecmis olsun benim hic fikrim yokki.. bence doktorunun dediginden cikma.. onun dediklerini takip et.[/QUOTE]

teşekkür ederim canım doktorun dediğinden çıkmadım 8 aydır bu hale geldim ne yapacağımı bende şaşırdım.... ama mecbur başka bir bilgim olmayınca uymak zorunda kalıyorum....

sorma daha beter actı once gozlerı sonra pur nese pek begendı gelınımı

valla canım dedıgım gıbı bence kola takılanlar yuk buyudukce ıcıne koydukların artıyo :) ben 20 tlye aldım sırt cantasını mıs gıbı gezıyoruz bebek cantamı 90 tlye almıstım belkı ılerde kullanırım :)

canim gecmis olsun benim hic fikrim yokki.. bence doktorunun dediginden cikma.. onun dediklerini takip et.

teşekkür ederim canım doktorun dediğinden çıkmadım 8 aydır bu hale geldim ne yapacağımı bende şaşırdım.... ama mecbur başka bir bilgim olmayınca uymak zorunda kalıyorum....[/QUOTE]

eger doktorun dedikleri icine sinmiyorsa baska bir doktor arastir :44::44:

teşekkür ederim canım doktorun dediğinden çıkmadım 8 aydır bu hale geldim ne yapacağımı bende şaşırdım.... ama mecbur başka bir bilgim olmayınca uymak zorunda kalıyorum....

eger doktorun dedikleri icine sinmiyorsa baska bir doktor arastir :44::44:[/QUOTE]

ya ben neden bunu akıl etmedimki tabi ya saol arkadaşım pazartesi ilk işim başka bir doktor a gitmek olcak ...

beğenmez mii lokum ikiside lokumm

oda doğru aslında dur ben bidaha düşüneyim bunu sağol canım

eger doktorun dedikleri icine sinmiyorsa baska bir doktor arastir :44::44:

ya ben neden bunu akıl etmedimki tabi ya saol arkadaşım pazartesi ilk işim başka bir doktor a gitmek olcak ...[/QUOTE]

canim bu konular hassas konular.. kadin durumlari olunca daha da hassaslasiyor.. sag soldan arastir bakalim kimi tavsiye edecekler.. hatta bir kac doktor da gez bence.. bakalim hepsi simdiki doktorunla ayni fikirdeyse ayni doktorunla kalirsin.. ama tek doktorla takilma.. arastir ve icine sinen bir doktor bul.. dedigim gibi cevrendekilere sor bakalim ne dicekler.. muhakkak bilenler vardir..

canim bu konular hassas konular.. kadin durumlari olunca daha da hassaslasiyor.. sag soldan arastir bakalim kimi tavsiye edecekler.. hatta bir kac doktor da gez bence.. bakalim hepsi simdiki doktorunla ayni fikirdeyse ayni doktorunla kalirsin.. ama tek doktorla takilma.. arastir ve icine sinen bir doktor bul.. dedigim gibi cevrendekilere sor bakalim ne dicekler.. muhakkak bilenler vardir..[/QUOTE]

iyi bir doktor var aslında ama bu gittiğim yakın hemen bizim burda diye onu tercih etmiştim arkadaşımında 3 yıl boyunca olmamıştı bu doktora gitti ilk ay hamile kaldı ikiz çocukları oldu ondan ümitlenerek gittim bende buna ama bana çare olmadı bünyem ters tepki yapmış klomen çocuk yerine kist yaptı işte yumurtalıklarım anormal çalışmış diyor doktor neyse bundada var bir hayır pazartesi diğer doktora gideceğim....

iyi bir doktor var aslında ama bu gittiğim yakın hemen bizim burda diye onu tercih etmiştim arkadaşımında 3 yıl boyunca olmamıştı bu doktora gitti ilk ay hamile kaldı ikiz çocukları oldu ondan ümitlenerek gittim bende buna ama bana çare olmadı bünyem ters tepki yapmış klomen çocuk yerine kist yaptı işte yumurtalıklarım anormal çalışmış diyor doktor neyse bundada var bir hayır pazartesi diğer doktora gideceğim....[/QUOTE]

Herkesin bunyesi farkli bilemezsin ki..

belki dr dogru bir tedavi uyguluyordur.. belki de eksik.. bilemeyiz ne yazikki.. onun icin bir cok doktora gitmen lazim.. en azindan annem oyle yapar hep ondan biliyorum..

mesela annemde miyom cikmisti.. bir suru dr arastirdi sagdan soldan gitti konustu falan.. en son bir doktorda karar kildi ve memnun kaldi cok sukur.. onun icin dr unu iyi arastir diyorum yoksa belkide tedavisi dogrudur ama vucudun oyle tepki veriyordur arkadasim bilemiyorum.. saglikci olmadan bu konular hakkinda yorum yapmak cok riskli.. her bunye farklidir cunku..

en kisa zamanda sorunun hallolur insaallah.. gecmis olsun..

yine bosaldi topik

bende acuk kitap okuyim bari ya da disari mi ciksam fenalik geldi evde.. canim datlu cekio yaa

Herkesin bunyesi farkli bilemezsin ki..

belki dr dogru bir tedavi uyguluyordur.. belki de eksik.. bilemeyiz ne yazikki.. onun icin bir cok doktora gitmen lazim.. en azindan annem oyle yapar hep ondan biliyorum..

mesela annemde miyom cikmisti.. bir suru dr arastirdi sagdan soldan gitti konustu falan.. en son bir doktorda karar kildi ve memnun kaldi cok sukur.. onun icin dr unu iyi arastir diyorum yoksa belkide tedavisi dogrudur ama vucudun oyle tepki veriyordur arkadasim bilemiyorum.. saglikci olmadan bu konular hakkinda yorum yapmak cok riskli.. her bunye farklidir cunku..

en kisa zamanda sorunun hallolur insaallah.. gecmis olsun..[/QUOTE]

evet canım haklısın her bünye farklı ama p.tesi başka bir doktora muhakkak gideceğim...

bence de sırt çantası daha kullanışlı
bende ikisinden de var diğerini nerdeysehiç kullanmıyorum
sırt çantası kolay geliyor bana

ıldanın kızı bu oglanlarınıza sahıp olun macodur benım oglum resmı gorunce nasıl sırıttı baksanıza ılk goruste ask

maşallah maşallah tosuncukk

mrb kızzlarr gamzemm hoş geldn telin oldu demek bomba gib donmşsn valla resmli resmli
ildanınn kıızna maşallahh yaaa dedgi gibi koca yanak gerçektenn cnmm yaa nasıl mutludur şimdii
normal mi dogurdu ilda kızlar geçmişe hiç bakmadm blmıorm o yuzden :44:

Son düzenleme:
bence de sırt çantası daha kullanışlı
bende ikisinden de var diğerini nerdeysehiç kullanmıyorum
sırt çantası kolay geliyor bana

bende düşünüyorum artık sırt çantayı sağol ferdacım

canım ilda sezeryan olmuş, sıcak suda küvette uyuya kalmış sanırsam eşi uyandırmış suyu gelmiş o sırada hemen hastaneye gitmişler ordan sezeryana alınmış yanlış hatırlamıyorsam böyleydi :26:

anladmm cnmm hayırlısı buymş demek ki iilermiş ya onemli olan bu saol cnm bilgi verdgn içinn

arkadaşlar merhaba hepinize maşallah herkes doğurmuş çok sevindim,allah uzun ömürler versin evlatlarınıza inşallah. duygu,megan sizinkilerde büyümüşler bayağı maşallah allah sizinde doğurduğunuz günleri gösterir inşallah ben giremiyorum bi süredir yeni okuluma geçtim bizim okullar açıldı çocuklar yaz azgınlığından çıkamadılar henüz ve çok yoruluyorum gerçekten( ben bu ay ovülasyon yaptım ama fenalık geldi yapmaktan anlayamadım yumurtladımmı yumurtlamadımmı. foto.yüklicem ama nasıl yükleniyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…