Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sue cim canım senin kontroldemi 15 indeydi yanlış hatırlamıyorsam.Ben şimdiden çok heyecanlıyım bu defa daha net birşeyler görüceğimi düşünüyorum ultrasonda.
evett bnmm de onbeşndee çiğdem drmlaaaa çok sevıorm drumu da ya inşş bana yne ii şeylerr soylerr
bebşmm iidirrr yne kıpır kıpırdırr inşşş ... meganm elini kolunu kıprdatır sennki de bu gdşnde tatlı yiyip gdelm bari ...
Canım tahlillerin iyi olmasına çok sevindim benimkilerde iyi çıktı çok şükür.Benimde pozitif bende senin gibi kötü birşey sanıp korkmuştumAma değilmiş çok şükür.
ama gel de korkma ya ben rubellanın kızamkçk oldgunu da blmıordm ben gecrdm orta ikide baya agır bi şeklde ondan poztfmiş meger ii ki kk varr yaaa bi tek orda buldm istedgm cvbıııı
çokkkkkkkkkkkkk sevıormmmmmmmm kk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ya cok istiyorum ya ne guzel de yerim ha.. ama cok useniyorum ya.. su usengecligimden kurtulsam

Ben yiyebilsem hiç üşenmem en zor yemeği bile yaparım.Boğazıma düşkün biriyim aslında gecenin bir körü canım birşey istesin ve bulantım olmasın yaparım börek bile açarım üşenmem ama keşke yiyebilsemde yapsam resim çok güzel görünüyor ama midem bomboş olmasına rağmen sanki boğazıma kadar tıkabasa dolu gibi hissediyorum bir yudum su içsem çıkacak gibi

ya cok istiyorum ya ne guzel de yerim ha.. ama cok useniyorum ya.. su usengecligimden kurtulsam

Ben yiyebilsem hiç üşenmem en zor yemeği bile yaparım.Boğazıma düşkün biriyim aslında gecenin bir körü canım birşey istesin ve bulantım olmasın yaparım börek bile açarım üşenmem ama keşke yiyebilsemde yapsam resim çok güzel görünüyor ama midem bomboş olmasına rağmen sanki boğazıma kadar tıkabasa dolu gibi hissediyorum bir yudum su içsem çıkacak gibi

İyide BEn bu ayin basinda adet oldum daha yumurtlamamda gcmedi ki yerlesme kanamadi olsun.hem anladigim kadariyla bu adet gbi bi kac damla gelirmis kan gibi ama kahve yada pembe.bilmiyorum ya kist olsa adet olurmuydum ustune.kafam cok karisti gecen atda bi iki gun dehset agrilar cektim.Ben bu ay corekotlu al kullqniorum onun yan etkisi falanmi acep.:26:

biliyorum canim anlayabiliyorum seni ama seninki benimkinde daha da agir..

ben simdi simdi basladim boyle canim cekio falan..

seninde duzelir azcik daha zaman gecsin uzulme..

ya evdede ksiirlik malzeme yok ondan

Bende dr. umu çok seviyorum tamam bu defa dikkat edicem ben sadece kalbi hareket ediyor gibi görüyorum ultrasonda bu defa daha dikkatli inceliycem.İnşallah herşey yolundadır.

Benimde pozitif ama ben ne zaman geçirdiğimi hatırlamıyorum.Demkki küçükken geçirmişim.Ben toxoplazmadan korkuyordum evde kedim olduğu için çok şükür tüm tahlilller normal çıktı.Birde benim hipotroidim var ve tsh değerlerimden çok korkuyordum ama oda hamile kaldığımdan beri iyi gidiyor çok şükür şimdilik herşey olunda inşallah böylede devam eder.Birde bulantılarım geçip iştahım açılırsa çok iyi olucak fil gibi yemek istiyorum

Son düzenleme:
oku oku ancak bitti..
sohbet baldan tatlıymış,kaçırdım pofff

miyaba herkese

Bazen yumurtlama dönemindede kanama olabiliyormuş duymuştum.Bu ay adetini bekle bence gecikirse yada ağrıların devam ederse dr. agidersin.Çörekotu bal kullandığın için olucağını sanmıyorum bende kullanmıştım öyle bir etkisi olmadı.Ama korkulacak birşey olduğunuda sanmam ilk defa olduysa korkma ama tekrarlarsa ara kanamalar dr. agidersin.

biliyorum canim anlayabiliyorum seni ama seninki benimkinde daha da agir..

ben simdi simdi basladim boyle canim cekio falan..

seninde duzelir azcik daha zaman gecsin uzulme..

ya evdede ksiirlik malzeme yok ondan

İnşallah bende birkaç haftaya düzelicem.Böyle bulantıları birden geçenleri duyunca umutlanıyorum ama o kadar bulanıyorki insan sanki hiç geçmeyecek sanıyor.Şuan b iraz iyiyim ama geldimide geliyor yanii.Benim birde sadece bulantı değil bulantım kesiliyor midem ağrımaya yanmaya başlıyor dr. a söylicem bu defa gittiğimde belki ilacımı değiştirirde biraz rahatlrım.

öpsün tatlı cadın seni

pisim sen pattis haşlasana.. tuzla karabiberle ye..
en hafif ve mide dostudur biliyosun..

Patatesi çok severim ben aslında suyunu sıksan içerim derece patates hastasıydım ama şuan görünce bile midem bulanıyor burnuma çiğ patates kokusu geliyor heryerde deniyorum ama çok kötü oluyor yiyemiyorum.Duyguyada iyi geliyordu haşlanmış patates ondanda biraz umutlanıp belki geçirir diye yemek istedim ama başaramadım.

Günde bir iki tane meyve yiyorum sadece ama midem kötü durumda bulanıyor ağrıyor ve yanıyor.

ımmmm şeyyy ben bi adet yeşil editör arıorummm m le başlıyuu g ile bitiyuuu öle biri var mı buradaaa

bnm yastığımmmmmmm çok özledim ma ben seni yaaaaa görüşemez konuşamaz dertleşemez oldukkk

ama buldum sanırım seniiii hissediyorummm

Saol canim rahatlattin beni.opttum seni kendine ciok iyi bak bEbisinede tabiii optum kocaman ben kactim umarim bi daha olmaz bole.ben kactim.

canim 9 ay boyunca mide bulantisi yasayanlar yuzdelige vurursan cok az bi kesim..

benim bir arkadasim cok agir gecirdi ilk 3 ayini.. hatta kiz artik acillik oldu bir sefer.. serum falan ancak toparladi.. o da rahat etti 3 ayin sonrasinda gececek.. bak megin dedigi gibi patates hasla da ye.. onu yiyebilirsin..

Öleyse bu ay çıkınca geçecek inşallah bu ay sonu 3 ayım dolmuş oluyor.Patatesi önceden çok severdim ama şuan acayip tiksiniyorum daha doğrusu ben herşeyden tiksiniyorum galetada bastırıyor bugün onunla idare ettim artık bir şekilde geçecek bu birkaç haftada sanırım bir çaresi yok geçmesini beklemekten başka.

Kızlar hepiniz sağolun tavsiyeleriniz için herkesi bıktırdım hergün aynı konu midem bulanıyor diye diye bıktırdım herkesi.

meganm bnm mideyi patlamş mısırlı bi ürün var tekerlek gibi o da çok bastrıo
ama ben yerken yıorm zaten sonra anlıorm midenn istemedgini cnm çk isteynce de çıkarablıorm mesela
megme katlıorm patates baa gerçekten çok ii gelıodu bi ara tek çıkarmadgm oydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…