evett bnmm de onbeşndee çiğdem drmlaaaaSue cim canım senin kontroldemi 15 indeydi yanlış hatırlamıyorsam.Ben şimdiden çok heyecanlıyım bu defa daha net birşeyler görüceğimi düşünüyorum ultrasonda.
ama gel de korkma ya ben rubellanın kızamkçk oldgunu da blmıordm ben gecrdm orta ikide baya agır bi şeklde ondan poztfmiş meger ii ki kk varr yaaa bi tek orda buldm istedgm cvbııııCanım tahlillerin iyi olmasına çok sevindim benimkilerde iyi çıktı çok şükür.Benimde pozitif bende senin gibi kötü birşey sanıp korkmuştumAma değilmiş çok şükür.
ya cok istiyorum ya ne guzel de yerim ha.. ama cok useniyorum ya.. su usengecligimden kurtulsam
ya cok istiyorum ya ne guzel de yerim ha.. ama cok useniyorum ya.. su usengecligimden kurtulsam
Evet gerçekten bende hiç bukadar zor olduğunu tahmin etmezdim eskiden çok üşüttüğüm zaman böyle bulantım olurdu ve dayanamayıp iğne yaptırırdım geçerdi.Ama şimdi öyle birşeyde söz konusu değil inşallah 9 ay devam etmezde bir kaç haftaya geçer.
Ben yiyebilsem hiç üşenmem en zor yemeği bile yaparım.Boğazıma düşkün biriyim aslında gecenin bir körü canım birşey istesin ve bulantım olmasın yaparım börek bile açarım üşenmem ama keşke yiyebilsemde yapsam resim çok güzel görünüyor ama midem bomboş olmasına rağmen sanki boğazıma kadar tıkabasa dolu gibi hissediyorum bir yudum su içsem çıkacak gibi
Bende dr. umu çok seviyorum tamam bu defa dikkat edicem ben sadece kalbi hareket ediyor gibi görüyorum ultrasonda bu defa daha dikkatli inceliycem.İnşallah herşey yolundadır.evett bnmm de onbeşndee çiğdem drmlaaaaçok sevıorm drumu da ya inşş bana yne ii şeylerr soylerr
bebşmm iidirrr yne kıpır kıpırdırr inşşş ... meganm elini kolunu kıprdatır sennki de bu gdşndetatlı yiyip gdelm bari ...
ama gel de korkma ya ben rubellanın kızamkçk oldgunu da blmıordm ben gecrdm orta ikide baya agır bi şeklde ondan poztfmiş meger ii ki kk varr yaaa bi tek orda buldm istedgm cvbıııı
çokkkkkkkkkkkkk sevıormmmmmmmm kk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İyide BEn bu ayin basinda adet oldum daha yumurtlamamda gcmedi ki yerlesme kanamadi olsun.hem anladigim kadariyla bu adet gbi bi kac damla gelirmis kan gibi ama kahve yada pembe.bilmiyorum ya kist olsa adet olurmuydum ustune.kafam cok karisti gecen atda bi iki gun dehset agrilar cektim.Ben bu ay corekotlu al kullqniorum onun yan etkisi falanmi acep.:26:
oku oku ancak bitti..
sohbet baldan tatlıymış,kaçırdım pofff
miyaba herkese
Miyaba canımmmmm holgeldin tatlı cadım.
biliyorum canim anlayabiliyorum seni ama seninki benimkinde daha da agir..
ben simdi simdi basladim boyle canim cekio falan..
seninde duzelir azcik daha zaman gecsin uzulme..
ya evdede ksiirlik malzeme yok ondan
öpsün tatlı cadın seni
pisim sen pattis haşlasana.. tuzla karabiberle ye..
en hafif ve mide dostudur biliyosun..
Bazen yumurtlama dönemindede kanama olabiliyormuş duymuştum.Bu ay adetini bekle bence gecikirse yada ağrıların devam ederse dr. agidersin.Çörekotu bal kullandığın için olucağını sanmıyorum bende kullanmıştım öyle bir etkisi olmadı.Ama korkulacak birşey olduğunuda sanmam ilk defa olduysa korkma ama tekrarlarsa ara kanamalar dr. agidersin.
Saol canim rahatlattin beni.opttum seni kendine ciok iyi bak bEbisinede tabiii optum kocaman ben kactim umarim bi daha olmaz bole.ben kactim.
İnşallah bende birkaç haftaya düzelicem.Böyle bulantıları birden geçenleri duyunca umutlanıyorum ama o kadar bulanıyorki insan sanki hiç geçmeyecek sanıyor.Şuan b iraz iyiyim ama geldimide geliyor yanii.Benim birde sadece bulantı değil bulantım kesiliyor midem ağrımaya yanmaya başlıyor dr. a söylicem bu defa gittiğimde belki ilacımı değiştirirde biraz rahatlrım.
canim 9 ay boyunca mide bulantisi yasayanlar yuzdelige vurursan cok az bi kesim..
benim bir arkadasim cok agir gecirdi ilk 3 ayini.. hatta kiz artik acillik oldu bir sefer.. serum falan ancak toparladi.. o da rahat etti 3 ayin sonrasinda gececek.. bak megin dedigi gibi patates hasla da ye.. onu yiyebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?