Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ferdaaaaa yakaladım seni:)) foto.yükliyimde yorum yap noluur fenalık geldi artık test yapmaktan. ama boyut büyük diyo yükleyemedim.

Kızlar biri bana yardım etsin nolur yemek yiyemiyorum açlıktan halsizlikten bayılıcam artık ama çok bulantım var ne yapıcam ben şimdi soda içtim azıcık rahatlattı ama yine başlayacak biliyorum.Dr a gitsem serum takalım diyecek ama oda bir günlük çözüm yarın ne yapıcam bugün çok kötü geçti kendimi berbat hissediyorum

canım bence eğer o kadar kötüysen doktora git serum en azından biraz toparlar, zaten allahın izniyle az kalmış yakın zamanda geçer bulantıların biraz daha sabretmeye çalış ama dediğim gibi hiç yiyemiyosan bence git doktora.

Hep bir sorun oldu ve dr. un çağırdığı tarihten önce gittim kontrole bari bu defa gününde gideyim diye bekliyorum cumartesi kontrolüm var söylicem bulantım var yiyemiyorum diye ama kesin dicekki bulantın olması çok normal yiyemiyorsan yeme dicek.Hep öyle diyor canın yemek istemiyorsa yeme diyorda yesemde yemesemde bulantıma çözüm bulamıyorum bazen çok iyi oluyorum bazen çok kötü bugün bir elma bir şeftali birkaç galeta yedim sadece

cnm benim bulantim hic olmadi cok sukur o yuzden bilmiyorm ama gecenlerde iki gun bulantim oldu gercekten berbat bi durum sukrettim en bastan beri olmadigina
birazcik daha dayan ins. bi sure sonra kesilir

Kislarrr cevqp bekliyorum acil.once yerlesme kanamasi falan i diye cok sevindim sonra arastirdimki ole degilmis lekelenmw oluyomus kan gibi benimki bildigin akinti ama kahve tonundaydi korktum netten baknca kansere kadar yaziyo kislar ya dun dEgset bi kadik agrisi cektim sucaksu koydum rahatladim biraz tuvalete girince silwrien fark ettim kslar size olmadi i bole bisi

Hemen korkutma kendini kanser falan Allah korusun.Benimde olmuştu birkaç kez bzaen adet öncesi olabiliyor.Kist belirtiside olabilir kist olduğunda adet sökülemeyincede böyle akıntı geliyor önden sonra adet oluyorsun.Ama yerleşme kanamasıda olabilir.İnşlaah adetin gecikirde test yaparsın ve güzel haberlerle gelirsin.

cnm benim bulantim hic olmadi cok sukur o yuzden bilmiyorm ama gecenlerde iki gun bulantim oldu gercekten berbat bi durum sukrettim en bastan beri olmadigina
birazcik daha dayan ins. bi sure sonra kesilir

Evet gerçekten bende hiç bukadar zor olduğunu tahmin etmezdim eskiden çok üşüttüğüm zaman böyle bulantım olurdu ve dayanamayıp iğne yaptırırdım geçerdi.Ama şimdi öyle birşeyde söz konusu değil inşallah 9 ay devam etmezde bir kaç haftaya geçer.

slmm kızlar naslsnz bakalmm
ben iim merkezm butun test sonçlarımı yollamş saolsn ne var yoksa
çok sevndm
rubella toksoplazma herşeye baklmştı cunku ....
bu arada rubella igg poztfmiş bnm bi an kal geldi dedm bu ne demek
meger ii bşeymiş
ben kızamkçk gecrmştm küçükken onn sonucuymş
poztfi gornce tırsıo insan ki merkz oyle bşey olsa uyarr eder işte demi
eee işte pimprik bşey oldm iice

Canım tahlillerin iyi olmasına çok sevindim benimkilerde iyi çıktı çok şükür.Benimde pozitif bende senin gibi kötü birşey sanıp korkmuştumAma değilmiş çok şükür.

Sue cim canım senin kontroldemi 15 indeydi yanlış hatırlamıyorsam.Ben şimdiden çok heyecanlıyım bu defa daha net birşeyler görüceğimi düşünüyorum ultrasonda.

ya benim canim cok fena kisir istiyor

daha iki gun once yaptim yedim yine canim cekmisti.. ama simdi hic ugrascak halim yok

Sue cim canım senin kontroldemi 15 indeydi yanlış hatırlamıyorsam.Ben şimdiden çok heyecanlıyım bu defa daha net birşeyler görüceğimi düşünüyorum ultrasonda.

oooo sizin ne kadar da az kalmis randevulara.. benimkide 19 unda .. carsamba.. randevu tarihleriizde hep yakin yakin gidio he

ya benim canim cok fena kisir istiyor

daha iki gun once yaptim yedim yine canim cekmisti.. ama simdi hic ugrascak halim yok

Hoşgeldin canım sorma benimde canım istiyor günlerdir hayalini kuruyorum ama yiyemiyorum çok midem bulanıyor görünce.Kısır basit birşey iki dakkikada yaparsınbence canın istemişken ye

cnm merak etme korkulacak bisi degildir bende de olmustu
gebeligimin ilk zmninda da olmustu o zmn bile dr kotu bisey soylemedi

Hoşgeldin canım sorma benimde canım istiyor günlerdir hayalini kuruyorum ama yiyemiyorum çok midem bulanıyor görünce.Kısır basit birşey iki dakkikada yaparsınbence canın istemişken ye

ya cok istiyorum ya ne guzel de yerim ha.. ama cok useniyorum ya.. su usengecligimden kurtulsam

oooo sizin ne kadar da az kalmis randevulara.. benimkide 19 unda .. carsamba.. randevu tarihleriizde hep yakin yakin gidio he

Ben hep çok sık gittim dr. öyle çağırdı yada birşeyi bahane edip ben erken gittim ilk defa muayene günümde gidicem.Az kaldı şükür geen kontrolde 2 hafta önceydi acaba bir ay ara veripmi gitsem diyordum ama şimdi cumartesi gelsin diye sabırsızlanıyorum.

Dr bana bu defa gitiğimde folik asidi kesip başka ilaçlar vericeğini söylemişti ama nasıl olacak bilmiyorum yemek yemeden o kadar ilaç ağır gelmeyecekmi bana yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…