Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben tüm yemek çeşitlerinden iğreniyorum zorla yemeye çalışıyorum boğazımdan geçmiyo genzime kaçıyor boğuluyorum çok ilginç birşey ama yutamıyorum.Bisküvü top kek meyve galeta bunları yiyebiliyorum.Mısırlı dediğini anlamadım nasıl birşey tam adını yazarsan belki banada iyi gelirse denerim.

aslnda form ürünü bu ama ben o amaçla l yemıorm tabii midemi bastrıo
boyle light kırakerlern oldgu yerde prinç ve mısır çıtırı die yazıo üstünde tekerlek gibi bşeyler boyle
mavi yeşln de var eti formun da ....

Tamam hatırladım onu hiç yemedim ama denerim tabi hamile hamile ne formu zaten kızz tabikide bulantıları bastırmak için yiyorsundur bende o amaçla denicem

iyi geceler kızlar

lovely canım bulantıya tuzlu krakerde iyi geliyor diye biliyorum :26:

lovely17
tatlım ben 9 ay boyunca çektim mide bulantısını
ilk 5 ay her yediğimi çıkardım sonrasında sadece çok kötü bulandı
ve ilk 5 ay neredeyse sadce haşlanmış patates yedim
hele tatlıya ağzımı bile sürmedim
vee gebelik şekeri çıktı

yine kimseler yok yaaaa..ztarım nasılsın kısır için neyin eksik..keşke aynı ülkenin aynı şehrinde olsaydık..ben sana yapardım balım

yine kimseler yok yaaaa..ztarım nasılsın kısır için neyin eksik..keşke aynı ülkenin aynı şehrinde olsaydık..ben sana yapardım balım

ayyyyyyy canimsin yaaaa

Allah seni hep senin gibi guzel yurekli insanlarla karsilastirsin

valla isteyebilecegim iki kisi vardi.. birinin misafiri var benle ugrasamaz.. digerine de aradim ulasamadim..

taze soganim ,marulum yok.. ikisi olmadan kisir mi yenir

dur kiz esime o ikisini de diyim de gelirken getirsin yavrumun bi tarafi sismesin..

saglikli bisey bide ne zarari varki

kis ketenhelva ne guzel unutmustum yine hatirlattin kisiri

burnumu saga sola sallasam da gelsee

Son düzenleme:
insan ustu yeteneklere sahip olmadigimizdan, normal bir insan oldugumuzdan bende en sonunda totomu kaldirdim ve kisirimin soganini kavurdum , bulgurumu da suya koydum..

esim eksikleri getirene kadar ben onlari kararim.. napim yaaa.. ay ne canim cekti.. bir de aklima mercimek koftesi gelip gelip gidiyy..

ama ben bunlari normalde de severdim simdi as mi eriyorum yoksa sadece pisbogazlik mi yapiom anlamadim

afiyet bal şeker olsun canımmm ztarım..
eline sağlık..

bende derdim varda bi konuya takıldım,yazıp duruyorum.. umarım yarın tekrar okuyunca pişman olmam :86:

kızlar günaydın
elim ayağım titrer bir vaziyette yazıyorum size bu sabah
sanırım suyum gelmeye başladı duş alıp hastaneye gideceğim

kızlar günaydın
elim ayağım titrer bir vaziyette yazıyorum size bu sabah
sanırım suyum gelmeye başladı duş alıp hastaneye gideceğim

Damlacımmmm Allah hayırlı doğumlar nasip etsinn bebeğine kavuşacaksın onu düşün korkma sakınnnn sakin sakin doğur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…